Sivut

perjantai 5. syyskuuta 2014

Metsänkeijuja kynsillä

Heippa! 

Eilisessä postauksessa esittelin teille Opin ihanaa vihreää duochromea, Green On The Runwayta. Postauksessa kirjoitinkin, että lakka tuo mieleeni metsänkeijut ja näinpä inspiroidun koristelemaan kynnet sen mukaisiksi.


Pohjalla kynsissä on siis kaksi kerrosta Green On The Runwayta. Etusormeen ja nimettömään tein teippaukset chevron -kynsivinyylien ja Lumenen Koivujen Alla -lakalla. Lisäkoristeena on vihreät niitit sekä 3D-rusetit.


Vihreä ei ole mikään mun lempisävy kynsissä. Käytänkin vihreää melko harvoin, mutta muutama vihreä lakka multa kyllä löytyy, joista tykkään tosi paljon. Green On The Runway pääsi myös näiden ihanuusvihreiden joukkoon ja tiettyjen koristeluiden kanssa vihreät kynnet menevät kyllä monta päivää. Näissäkin kynsissä tyttömäiset keijukoristelut toivat sen pienen "Anniinamaisen" lisäyksen, jonka ansiosta viihdyin näillä kynsillä monta päivää.Kynsivinyylejäni en olekkaan vielä blogissa esitellyt. Ne tilasin siis NailVinylsiltä ehkä pari viikkoa sitten. Toimituksessa meni viikko, ehkä vähän allekkin, joten nopeasti ne tulivat. Ja katsokaa millaisessa kirjekuoressa!  Näin alkuun valitsin muutaman "perusarkin" testiin ja jätin suosiolla monimutkaisemmat vinyylit toiseen kertaan. Tilasin siis chevroneita, ranskisvinyylejä sekä arkin raitavinyylejä.


Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin testaamaan kynsivinyylejä ja oon kyllä ihan rakastunut niihin! Ne liimautuivat kynteen tosi hyvin kiinni, mutta lähtivät myös todella nätisti irti. Lisäksi ne oli helppo ottaa irti ja liimata uudestaan, jos vinyyli meni esim. vinoon. Olen ehtinyt näiden chevronien lisäksi testaamaan noita raitavinyylejä ja niillä raitojen teko oli kyllä ihan naurettavan helppoa! Hyvästit siis Scotchille. :')

Käytetyt: O.P.I - Green On The Runway*, Lumene - Koivujen Alla, rusetit*, niitit*, chevron -kynsivinyylit

PS. Mikäli ensi maanantain (8.9) suunnitelmat on vielä auki, niin suuntaahan ihmeessä kyntesi kohti Tamperetta ja Opin ystävämyyntiä! Mutkin voi bongata sieltä aamupäivällä ja jos näin sattuu käymään niin mua saa ehdottomasti tulla moikkaamaan! :)

Mitäs tykkäätte kynsistä?

4 kommenttia:

 1. Kivan näköiset. Tuo rusetti on ihan supersöpö...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! Mä tykkään noista ruseteista tosi paljon. ♥

   Poista
 2. Harmi kun en pääse myynteihin mukaan, ois ollut kiva nähdä!
  Green On The Runway on ihana lakka ja tykkään siitä kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. :( Noh, mutta kyllähän me vielä ehditään näkemään! ♥ Sama täällä, tuo GOTR vei mun sydämen. ♥

   Poista