Sivut

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

O.P.I - Today I Accomplished Zero

Heippa kaikki! 

Tänään esittelyyn pääsee toinen Opin Coca Cola -kokoelman lakka, jonka sain testattavakseni Opin viralliselta maahantuojalta, Kauneudenkaupalta.


Kyseessä on siis aivan ihana Today I Accomplished Zero. Siinä on musta jellypohja, jonka seassa on punaisia kahden kokoisia hex-glittereitä. Lakka levittyy ihan nätisti, mutta peittää täydellisesti vasta kolmannella kerroksella. Ei niin tarkat -kynsifriikit voivat selvitä jo kahdella kerroksella.


Kuvissa kynsillä on lakkaa kolme ohutta kerrosta sekä päällyslakka. Today I Accomplished Zero on saanut inspiraationsa Coca Cola Zerosta ja mielestäni idea kyllä välittyy kuluttajallekkin!


Täytyy kyllä sanoa että "Zero" on aika ihana. Mä keksin päässäni jo ties kuinka monta lakkausideaa, joita tällä voi toteuttaa. Lakka sopii aksenttikynteen, yksinään käytettäväksi, punaisten strassien kanssa, siirtokuvien pohjaksi ja käytettäväksi esimerkiksi Opin samansävyisen hiekkalakan Stay The Nightin kanssa. Ja niin! Miettikääpä miltä tuo lakka näyttäisi kynsillä halloweenina. ;)

Mitäs te tykkäätte "Zero -lakasta"?

20 kommenttia:

 1. Oi vitsi, miten kaunis lakka! Mä olin ihan saanut käsityksen, että tämä on kuin Stay the Night ilman tekstuuriefektiä, eli musta lakka punaisella hileellä, mutta tämähän onkin paljon kauniimpi! Ehdottomasti hankintalistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä. ♥ Joo kyllähän tää eroaa aikalailla Stay The Nightistä, hyvällä tavalla munkin mielestä. ;)

   Poista
 2. Tykkään ihan älyttömän paljon! <3

  VastaaPoista
 3. Ajattelin, etten tarvitse tästä kokoelmasta yhtään lakkaa. Paino siis sanalla ajattelin... siis ennen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha, ihana! :D Oon pahoillani jos oon aiheuttanut sulle kukkaron kevenemistä! ;D

   Poista
 4. on kyllä ihana! kivasti tulee tuota syvyyttä tuohon kun glittereitä on useammassa kerroksessa, jos tajusit mitä tarkoitan :-D odotan innolla näkeväni tän sun Halloween-kynsissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tajusin! Näissä jellypohjaisissa glitterlakoissa on kyllä ihan parasta tuo syvyyden tuntu, se tuo lakkoihin jotain taianomaista. ♥ Hihi, tää lakka tullaan varmasti näkemään mun kynsillä halloweenina!

   Poista