Sivut

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Sally Hansen - Color Frenzy

Heippa! 

Tänään mulla on esiteltävänä teille aivan ihana Sally Hansenin Color Frenzy -kokoelma, joka tuo varmasti jokaiselle piristystä pimeisiin syysiltoihin. Kokoelmaan kuuluu siis kuusi erilaista glitterlakkaa, jotka ovat toinen toistaan värikkäämpiä tai kimaltavampia. 


Itse sain testattavakseni maahantuojalta yhden värikkään sekä kaksi kimaltavaa yksilöä tästä kokoelmasta. Pullot ovat kooltaan 11,8ml ja suositushinta lakoille on 9,50€. Halutessaan lakkoja voi käyttää yksinään kerrostamalla tai sitten toisen lakan päällä. Nämä ihanuuslakat löytyvät jo kauppojen hyllyiltä, joten jos ne vievät sydämesi, niin ei muuta kuin kipin kapin kauppaan!

Spark & Pepper


Spark & Pepper on aivan upea sekoitus pientä mustaa ja valkoista glitteriä, isoa mustaa tikkuglitteriä sekä hopeita holohippuja / sirpaleglitteriä. Kuvassa 1 kerros Spark & Pepperiä kussakin kynnessä.

Fruit Spritz


Fruit Spritz on ihanan karkkimainen sekoitus hopeita holo sekä pastellinsävyisiä hex-glittereitä. Kuvassa on yksi kerros Fruit Spritziä ja muutamia erikseen kalasteltuja glittereitä. Tämä yksilö on huippusöpö, mutta harvinaisen hankala tapaus levittyvyydeltään. Mielestäni lakassa on liian vähän glittereitä lakkamäärään verrattuna ja kaikki glitterit painuvat pohjaan. Lakan sekoittaminenkaan ei oikein auta asiaan, vaan glitterit valuvat pohjalle todella nopeasti takaisin. Tämän vuoksi siveltimeen tulee glittereitä todella vähän ja niitä joutuu erikseen kalastelemaan. Lisäksi glitterit eivät asetu nätisti, vaan lakkaa joutuu "mälväämään" kynnellä, jolloin itse sain todella paljon kuplia kynnelle.

Splattered


Splattered on samantapainen glittersekoitus, kuin Spark & Pepper. Siinä on seassa pientä vaaleanpunaista glitteriä, mustaa ja v.punaista hex-glitteriä, punaista tikkuglitteriä sekä kultaisia sirpaleglittereitä. Kuvassa yksi kerros Splatterediä kussakin kynnessä.


Itse tykkäsin kyllä kaikista näistä, mutta miinuksena tulee kyllä tuo Fruit Spritzin kuplittaminen. Yritän kyllä vielä keksiä tuolle lakalle jotain kikkaa, jolla sen saisi pelittämään paremmin. Mahtaisikohan auttaa, jos pullosta kaataisi hiukan lakkaa pois, jolloin glittereitä olisi pullossa suhteessa enemmän?

Candy Drops, Fruit Spritz, Red White & Hue, Sea Salt, Splattered, Spark & Pepper.

Loppuun vielä kuva kaikista Color Frenzy -kokoelman sävyistä. Itseäni näistä jäi vielä ehdottomasti kaivelemaan tuo Red, White & Hue. Ainakin mitä googlettelemalla siitä swatch -kuvia katselin, niin se näyttää aivan ihanalta! 

Mitäs tykkäätte Color Frenzy -kokoelmasta?

22 kommenttia:

 1. Onhan se ihana. Sorruin ihan totaalisesti kun törmäsin siihen tänään kaupassa. Kotiutin heti kolme kun en osannut millään päättää mikä on paras :D

  Mullakin on Splattered ja Spark & Pepper. Niiden lisäksi tykästyin Candy Dropsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, voi ei, ihana! :D ♥ Mutta ymmärrän kyllä sun sortumisen ihan täysin, nämä lakat vei myös mun sydämen. ♥ Oi oi, mä katselin tuota Candy Dropsia netistä ja se näytti kyllä aika söpöltä!

   Poista
 2. Vähän kyllä himottais hankkia näitä, varsinkin tuo Splattered on jotenkin erityisen ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain suositella, tuo Splattered on kyllä ihanan tyttömäinen! ♥

   Poista
 3. Jotenkin ei kyllä nappaa, ihme kyllä. Olisko syynä noi tikkugillerit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh, voi ei! Mutta aina kaikki ei voikkaan iskeä! :) Se voi kyllä hyvinkin olla nuo tikkuglitterit, joillakin ne nostaa vain niin pahasti "kynnet pystyyn". :'D Mutta tuossa kokoelmassa oli toki muutama ihana lakka, joissa ei tikkuglitteriä ollut ollenkaan. ;)

   Poista
 4. Ihan nättejä värejä, mutta aika harvan oloisia nuo lakat. Eivät pääse mun ostoslistalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä on mun mielestä enemmänkin sellaisia, mitä käytetään toisen lakan päällä. Varsinkin jos on vähänkään pidemmät kynnet! Mut hei ihan hyvä jos joistakin lakoista ei tykkää, kukkaro kiittää siitä. ;D

   Poista
 5. Oih, näyttää oikein kivoilta nuo kaikki! Täytyykin käydä hypistelemässä näitä kaupassa, jos vaikka joku lähtisi mukaan. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi, mä jotenkin arvasin että sä voisit tykätä näistä. ;) Joko kävit näitä kattelemassa? :)

   Poista
  2. Näistä kaksi pomppasi mun eteen kirpparilla, ja ne on matkalla ja ehkä vielä sitten kotiutan muutaman lisää. :D

   Poista
  3. Oooooh! ♥ Mitkä ihanuudet sait napattua itsellesi? :3

   Poista
 6. Mää oon noita sittarissa katellu ja kuolannu. Ehkä käyn tänään hakemassa jonku nuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, miksi oi miksi meidän citymarketissa ei voi olla näitä? Nyyh! Joko nappasit jonkun mukaasi? :)

   Poista
  2. En oo napannu mukaan ku ei osaa päättää minkä haluaa... :D

   Poista
 7. Jotku näyttää kivoilta,mutta tuskin hankin

  VastaaPoista
 8. noi kolme näyttää kyllä kivoilta, varsinkin tuo Fruit Sprizt mutta jos glitteriää tulee siinä noin vähän niin voi jäädä hankkimatta :/ söpöjä kyllä ja ihanat töpökynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin noista kaikista ja Fruit Spritz näyttäisi niiiiiiin hyvältä valkoisen lakan päällä, mutta tuo glitterien harvuus harmittaa muakin kovasti! :( Hihi, kiitos. ♥

   Poista