Sivut

tiistai 2. syyskuuta 2014

Suuri synttäriarvonta

Heippa ihanat! 

Tänään se starttaa; superhypermegamahtava arvonta meikäläisen synttäreiden kunniaksi. Sen verran alkuun höpisen, että synttäripäivä on sujunut tosi kivasti. Sain aamulla nukkua tosi pitkään, aamupalan sain prinsessakakun kera sänkyyn, päivällä pääsin kosmetologin hoitoon ja kun tulin kotiin niin ruoka oli valmiina odottamassa. Lisäksi olen saanut muutaman lahjankin... 


Ja muutamalla ihanalla lahjalla haluan ilahduttaa myös teitä! Koska lahjojen saaminen on kivaa ja antaminen on vielä kivempaa, niin tällä kertaa palkintoja on huimat kolme kappaletta yhden sijasta! Myöskin osallistumisaika on pidempi ja arpoja luvassa enemmän. Palkinnot tässä arvonnassa on aivan superhyperhuikeat, joten tarkastellaankin niitä ensin hiukan tarkemmin..


Opin Neon -minikokoelman arvontaan lahjoitti Kauneudenkauppa.


Hello Kitty tarrat ja  -3D kuviot arvontaan lahjoitti MiMax.


Myöskin tämä Opin Gaining Mole-Mentum glitterlakka tuli MiMaxilta.


IsaDoran maahantuoja Berner lahjoitti arvontaan kolme lakkasettiä, joissa jokaisessa on kolme erilaista IsaDoran Wonder Nail -kynsilakkaa. Jokaiseen settiin kuuluu kaksi lakkaa kesän kokoelmista; Savannah Gold ja Ipanema Beach sekä yksi syyskokoelman lakka; Autumn Leaves.


Sanna Tara lahjoitti arvontaan 10 euron lahjakortin, jolla saa tilata itselleen vapaavalintaisia tuotteita.


Ja viimeiseksi, muttei todellakaan vähäisimmäksi LivBox lahjoitti arvontaan yhdelle onnekkaalle kolmen kuukauden LivBoxit ilmaiseksi!

Supersuuret kiitokset kaikille ihanille yhteistyökumppaneilleni näistä aivan superhypermegamahtavista palkinnoista! 

Palkinnot

Ensimmäinen palkinto näyttää tältä. Mukana on siis Opin Neon -minilakkasetti, kolme IsaDoran lakkaa sekä kolmen kuukauden LivBoxit veloituksetta.


Toinen palkinto näyttää tältä. Mukana palkinnossa on Opin glitterlakka, IsaDoran lakkasetti, Hello Kitty tarroja sekä Hello Kitty 3D kuvioita.


Kolmas palkinto sisältää 10 euron lahjakortin Sanna Taralle sekä IsaDoran lakkasetin.


Säännöt

- Arvonta alkaa heti ja päättyy 16.9.2014 klo 21.00. Osallistumisaikaa on siis kaksi viikkoa ja palkinnon postitan vain Suomeen. Arvonta on avoin myös uusille lukijoille, tervetuloa!

- Arvontaan osallistut täyttämällä alla olevan arvontalomakkeen. Seuraa tarkasti lommakkeen ohjeita ja anna kaikki tarvittavat tiedot. Jos jotkin tarvittavat tiedot puuttuvat tai ovat puuttellisia voidaan arpa / koko osallistuminen hylätä.


Nyt mä hilaan itseni sohvalle katseleen jotain hyvää ohjelmaa jäätelön ja lakkojen kera. Mä kun en ehtinyt laittamaan kynsille mitään synttäreitä varten, joten pitäähän se vääryys nyt korjata!

Onnea arvontaan! 

22 kommenttia:

 1. Hei! Pystytkö katsomaan onnistuko tuo lomakkaan lähetys kun en ole ihan varma? :)

  Soffel

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Soffel! Lomakkeen tiedot olivat tulleet onnistuneesti perille. :)

   Poista
 2. Testaan toimiiko tähän kirjoottaminen...

  VastaaPoista
 3. Jee! Toimii :) Miten pystyn muuttamaan nimimerkkiäni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. :) Hmm.. Luetko siis blogia bloggerin kautta? Jos luet, niin menet bloggerprofiiliisi ja painat siinä profiilisivulla näkyvää oranssia nappulaa, jossa lukee "muokkaa profiilia" ja sieltä etsit sitten kohdan "näyttönimi", josta voit muuttaa sen siksi miksi haluat. :)

   Poista
 4. Mä luen sun blogii bloglovinin kautta, mut mä en tiedä mikä mun nimimerkki on :b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun menet blogloviniin, niin sielä oikeassa nurkassa näkyy sun profiilikuva sellaisena ympyränä. Klikkaa sitä, niin siihen tulee sun profiilisivu ja sun nimimerkki lukee siinä profiilikuvan alla. :)

   Poista
 5. Miten teen bloggeriin käyttäjätunnuksen? Tarviiko sen tähän? Mihin muuhun voin käyttää sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistuaksesi sinun pitää olla lukija Bloggerin tai Bloglovinin kautta. Rekisteröityä voit joko osoitteessa www.blogger.com tai www.bloglovin.com. Ja Bloggerin ja Bloglovinin tunnukset käyvät vain blogien lukemiseen / seuraamiseen. :)

   Poista
 6. Tulikohan miun arvontalomake läpi? Tein nimittäin puhelimella, enkä ole ihan varma... nimi merkki on siis VilmaAda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa VilmaAda, en löytänyt lomakettasi, joten se ei ole tullut perille! Täytäppäs siis ihmeessä lomake uudestaan! :)

   Poista
 7. Moikka! Kysyisin vielä että tuliko se minun lomake perille kun itsekkin tein puhelimella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Jos nimimerkkisi on tuo Nora Nylander, niin lomake ei ole tullut perille! Laitappa siis lomaketta uudestaan tulemaan. :)

   Poista
 8. Oonkohan ma jo osallistunut? T. Laholatva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoi Laholatva, et oo osallistunut! ;D Mutta voit vielä täyttää arvontalomakkeen huomiseen iltaan mennessä, kun itselläni kesti vastata tähän kommenttiin!

   Poista
 9. Kisa päättyi eilen, postin tänään mainoksen. Nyt odotellaan jännittyneenä, osuiko arpaonni kohdalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tääläkin jo jännittyneenä odotetaan kenelle ihanat paketit lähtevät! :)

   Poista