Sivut

lauantai 20. syyskuuta 2014

Syksyiset leopardit

Heippa! 

Tänään jatketaan syksyisten kynsien parissa. Tällä kertaa tosin en tyytynyt pelkkiin syksyisiin väreihin, vaan halusin piristää kynsiä jollakin räikeällä ja värikkäällä. Koristelaatikkoa kaivellessani törmäsinkin ihaniin koko kynnen leopardikuvioisiin siirtokuviin, joista sainkin idean kynsiin.


Pohjalle pääsivät IsaDoran ruskea shimmerlakka Bronze Patina sekä viininpunainen shimmerlakka Mulberry Wine. Molemmat lakat levittyvät hyvin ja peittävät kahdella kerroksella.


Leopardikuvioisista koko kynnen siirtokuvista leikkasin summanmutikassa erilaisia paloja. Näistä ruskeansävyiset pääsivät ruskean pohjan päälle ja pinkit leot pääsivät viininpunaisen pohjan päälle. Lopuksi reunustin siirtokuvat vielä IsaDoran kultaisella ja viinipunaisella tekstuurilakalla.


Ja koska aksenttikynsihän oli myös pakko saada, niin keskisormeen tein erikokoisista strasseista ja niiteistä rykelmän. Strassien värit valitsin tietysti lakkoihin ja siirtokuviin sopiviksi.

Käytetyt: IsaDora - Bronze Patina, Mulberry Wine, Gold Crush ja Wine Crush + strassit ja viininpunaiset niitit.

PS. Tulipahan muuten näin IsaDorasta mieleen, että käykäähän tekin ihmeessä kurkkaamassa IsaDoran uudistuneet nettisivut, ne on aika päheet! 

Mitäs tykkäätte syysleopardeista?

8 kommenttia: