Sivut

torstai 25. syyskuuta 2014

Synttäriarvonnan voittajat

Heippahei! 

Tänään sain vihdosta viimein tarkistettua kaikki synttäriarvonnan arvat läpi ja on aika julistaa megasuperhyperpypermahtavien palkintojen voittajat!


Hyväksyttyjä arpoja arvontaan tuli yhteensä melkein huikeat 300, vau! Jätitte ihan huikean määrän mulle myös ihania palautteita, kommentteja ja postaustoiveita, kiitos niistä! Vakuutan että jokaisen kommentin olen lukenut tarkkaan ja ajatuksella, vaikken teidän palautteisiin nyt pystykkään erikseen vastaamaan. Arvonnan myötä blogiin on saapunut myös paljon uusia lukijoita, tervetuloa! Muistakaahan niin uudet kuin vanhatkin lukijat, että niitä palautteita ja postaustoiveita saa lähettää myös tuonne kommenttiboksiin tai vaikka sähköpostiin. Jokaisen ihanaisen mielipide on tärkeä, sillä te siellä ruudun toisessa päässä olette vähintään puolet tästä blogista. ♥ Mutta joo, ennen kuin piinan teitä liian pitkään höpisemällä, niin siirrytään arvonnan voittajiin!


Ensimmäisen palkinnon itselleen voittaa lukija nimimerkillä supermiess. 


Toisen palkinnon itselleen saa Heidi. 


Ja kolmannen palkinnon itselleen voittaa Lady Narcissa. 

Huuuuuuikean paljon onnea kaikille voittajille! Muistakaahan tarkkailla sähköpostianne, sillä laitan teille pian postia. Jos en saa voittajilta vastausta viikon sisällä, niin suoritan arvonnan uudestaan.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! 

2 kommenttia: