Sivut

perjantai 24. lokakuuta 2014

Halloween-kynnet IsaDoran geelilakoilla

Heippa ihanaiseni! 

Tänään esittelyvuoron saa ensimmäiset halloween-kynnet. Mitkään superpelottavat näistä ei tulleet, mutta niin ei ollut tarkoituksenakaan, vaan halusin tehdä niistä hiukan tyttömäiset, Anniinamaiset.


Näihin kynsiin on käytetty IsaDoran syksyn uusia geelilakkoja, joita jo esittelinkin paremmin aikaisemmassa postauksessa. Etusormessa ja pikkurillissä on siis French Pink (ranskispohja). Nimettömässä, keskisormessa ja ranskisten kärjissä on viininpunainen Marron Glacé. Lisäksi laitoin kynsiin erilaisia ja erikokoisia strasseja sekä viininpunaisia niittejä. Ne tuovat kynsiin kivan pirteän ja syksyisen / halloweenmaisen lisäyksen.


Ranskisten kärki on tehty leveän tasapäisen siveltimen avulla töpöttelemällä. Samalla tekniikalla voi myös koristella koko kynnen tai vaikka osan kynnestä, jos ei tykkää tai osaa tehdä ranskiksia. Tosin tuon töpötellyn ranskiksen teko on paaaaljon helpompaa kuin normaalin, sillä rajan sotkuisuudesta tai pienistä epäsymmetrisyyksistä ei tarvitse murehtia.


Pienenä vinkkinä vielä, että töpöttely kannattaa tehdä siveltimen kärjellä ja töpöttelyyn kannattaa käyttää mahdollisimman vähän lakkaa alkuun. Paremman verisen efektin vielä saa, kun antaa lakan kuivua välissä ja sitten lisäilee lakkaa vielä sinne tänne. Myös se kannattaa muistaa, että päällyslakka täytyy lisätä jo ranskispohjan jälkeen. Töpötellyn ranskiksen päälle nimittäin ei kannata lisätä päälyslakkaa, tai haluttu röpelöisyys ja epätasaisuus menee pilalle!

Käytetyt: IsaDora - French Pink*, IsaDora - Marron Glacé*, IsaDora - Top Coat*, strassit, niitit, suti.

PS. Jos mielitte jotain uusia lakkoja tai koristeita halloweeniksi, niin nyt on korkea aika ne pistää tilaukseen, jotta ne ennättävät varmasti halloweeniksi perille!

Mitäs tykkäätte kynsistä?

12 kommenttia:

 1. Tosi nätit! Varsinkin tuo ranskistekniikka on ihan uutta mulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Photogothic! ♥ Hih, kiva että sait uuden vinkin ranskisten tekoon. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös? ;) Hih, kyllä mun lukijat jo tietää! Ja kiitos! ♥

   Poista
 3. Nää on suorastaan ällön ihanat! Hyvä ristiriita noissa kynsissä. Vähän tyyliin ennen ja jälkeen murhan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos Bunnytailnails! ♥ Mä niin tykkään tehdä tälläisiä "ristiriita-kynsiä", niistä tulee niin jännä ilme. :) Ja tosi hyvä kuvaus, hih!

   Poista
 4. Juuri niin Anniinamaisen upeat<3

  VastaaPoista
 5. Hienot on! :)

  Tykkään noista ranskiskynsistä eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! ♥ Noista ranskiksista itekkin tykkään eniten. :)

   Poista