Sivut

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Inspiraatio lompakosta

Heippa ihanani! 

Tänään jatketaan koristeltujen kynsien parissa. Tällä kertaa nappasin inspiraation kynsiini puhelimeni kotelosta / lompakosta. Kynsille pääsi myös pari testaamatonta Opin Nordic -kokoelman lakkaa.


Kynsissä pohjalla on Opin Going My Way Or Norway?, joka on karamellinruskea creme. Se levittyi ihan nätisti ja peitti kahdella kerroksella. Kynnen keskellä oleva tummanruskea osio on tehty Opin How Great Is Your Dane?:lla. Lisäksi kiinnitin osioiden keskelle kultaiset niitit.


Multa on tosi paljon toivottu sellaisia helppoja aloittelijoiden lakkauksia ja tässäpä olisi taas yhdet sellaiset. Näiden kynsien toteuttamiseen ei tarvitse muuta kuin kahta kynsilakkaa sekä kultaisia niittejä ja koristelu onnistuu todella helposti myös toiseen käteen. Nuo osiot tehdään siis lakan omalla siveltimellä ja yhdellä tai kahdella vedolla. Vinkki! Lakkaa kannattaa ottaa siveltimeen melko vähän kerralla, jolloin lakkausjäljestä tulee tarkempi.


Välillä on niin kiva napata inspis kynsiin joistakin asusteista, vaatteista tms. Varsinkin silloin kun tuo tietty asuste kulkee mukana esimerkiksi juhlissa, tai niinkuin minulla tuo puhelinkotelo / lompakko kaupungilla.

Käytetyt: O.P.I - Going My Way Or Norway?, O.P.I - How Great Is Your Dane? ja kultaiset niitit.

PS. Parin päivän päästä saatte kuulla paljon odotettuja kokemuksia Queenlash -ripsiseerumista!

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

8 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä näyttävän kauniit. :)

  VastaaPoista
 2. Hauskat, piristävät. Tuo norjalakka on järettömän herkku. Kata tahtoo... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma. ♥ Hihihi, ei auta muu kun mennä lakkakaupoille. ;D

   Poista
 3. Eikä, miten kauniit ja tyylikkäät kynnet! Miksi musta tuntuu, että muilla ihmisillä on ylimääräisiä tunteja vuorokaudessa? Ehkä mä vaan oon hidas ja/tai laiska? Mun on pitänyt jo vaikka kuinka kauan toteuttaa yksi Luikkarin laukusta inspiroitu (kas kun ei perspiroitu) lakkaus, mutta voisin lainata muutaman tunnin joltain halukkaalta, anyone?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. ♥ Hahaha, voi höpsö! ;D Kuule et sä ole ainoa, musta tuntuu välillä ihan samalta! :'D Saiskohan tunteja ostaa jostakin, mäkin voisin ostaa pari....

   Poista