Sivut

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

IsaDoran syksy | uudet geelilakkasävyt

Heippa ihanat! 

Sain maahantuojalta testattavaksi muutaman uuden geelilakkasävyn IsaDoralta. Varmasti monet ovat jo näistä geelilakoista kuulleetkin, mutta ne jotka eivät ole, niin lukaiskaahaan läpi aikaisempi postaukseni sekä myös kestotestin tulokset -postaus, jos geelilakan kestävyys mietityttää.


Tässä ovat sävyt, jotka sain testiin. Alempana näkyvä vaaleanpunainen sävy kantaa nimeä French Pink ja onkin nimensä mukaan ranskislakka. Ja ranskiksista tykkäävien iloksi, se jää pysyvään valikoimaan. Hiukan ylempänä kuvassa näkyvä viininpunainen sävy on nimeltään Marron Glacé. Tämä sävy on kausisävy, joten jos sitä havittelee, se kannattaa napata pikaisesti hyllyltä mukaansa. Lisäksi paketissa oli Top Coat, jota käytetään näiden geelilakkojen kanssa.


Pikkurillissä ja etusormessa on ranskislakka French Pink. Nimettömässä ja etusormessa on Marron Glacé, joka on viininpunainen creme. Molemmat lakat levittyivät nätisti ja peittivät kahdella kerroksella. Tai no, French Pink ei peitä kynttä tietenkään, mutta hyvä tasainen ranskispohja saadaan kahdella kerroksella. Molemmat yksilöt ovat mielestäni oikein laadukkaita, mutta erityisesti olen innoissani tästä ranskispohjalakasta, se on ihan loistava! Sen sävy on niin täydellinen ranskiksiin ja lopputulos on ihanan luonnollinen, mutta silti lakka peittää hyvin kynnen virheet (= pienet epätasaisuudet & keltaisuuden). Lakan alta lunula jää hiukan näkyviin, mutta se on mielestäni vain hyvä juttu, koska kynsi näyttää niin luonnollisemmalta.


Sävyvalikoima täydentyy siis 7 eri sävyllä, joista kaikki muut ovat kausisävyjä paitsi French Pink. Tässä onkin kaikista sävyistä kuva. Itseäni jäi vielä himottamaan tuo Praline ja Midnight!

Sävyt vasemmalta: Pretty Ballerina, French Pink, Praline, Violetta, Orange Zest, Marron Glacé ja Midnight. Kuva: Berner.fi

Kuuleman mukaan näitä geelilakkoja ei ole vielä löytynyt ainakaan kaikkien kauppojen hyllyiltä, mutta ainakin Pretty.fi -verkkokaupasta näitä jo bongasin! Geelilakkojen kuuluisi kuitenkin tulla myyntiin tässä kuussa, joten eiköhän ne kohta löydä tiensä kaikkien kauppojen hyllyille. Suositushinta lakoille on 9,50€ / kpl.

PS. Myöhemmin saatte nähdä millaiset halloween kynnet näillä geelilakoilla loihdin. ;)

Mitäs tykkäätte uusista sävyistä?

2 kommenttia:

  1. Ranskislakka näyttää kyllä tosi kivalta näinkin vaikka yleensä en tykkää, jos tipin raja kuultaa läpi. Marron Glacé oli tosi upea, rakastuin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Marron Glacé on kyllä kaunis, vaikkei ihan mun "omin" sävy olekkaan. :) Mutta tuo ranskislakka vei kyllä ihan mun sydämen, se on täydellinen! ♥ Ja yksinäänkin se on kyllä kaunis. Sen melkein voisi yksinään laittaa kynsille jos jossain tarvii olla ihan luonnolliset kynnet (tai ihan vaan jos siltä tuntuu). :)

      Poista