Sivut

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kahvikynnet

Heippa ihanat! 

Tänään esittelen teille taas yhdet "Anniinamaiset" kynnet. Tällä kertaa tosin kynnet eivät ole ollenkaan vaaleanpunaiset, mutta tyttömäiset ne kuitenkin ovat. Lisäksi minulle hyvin ominaista on tehdä jokaisesta, tai lähes jokaisesta kynnestä erilainen. Niin ja lisäksi näiden kynsien teema juonsi ideansa asioista, joista minä pidän. 


Mulla oli ensin suunnitelmissa tehdä suklaakynnet, koska lakkaukseen valitsemani Opin lakat toi mulle ihan suklaat mieleen. Kuitenkin ennen lakkauksen aloittamista join kahvia työpöytäni ääressä ja päätinkin yhtäkkiä, että haluan tehdä kahvikynnet. Lisäksi inspiraation peukaloon ja pikkurilliin otin työpöytäni tasosta. Jos joku ei vielä tiedä minkä näköinen se on, niin alempaa löytyy kuva, jossa se osittain näkyy.


Jokaiseen kynteen valitsin eri pohjalakan ja laitoin ne kynsille vaaleimmasta tummimpaan pikkurillistä peukaloon. Nimettömään maalasin ohuella, itse tuunatulla siveltimellä kahvikupin. Keskisormeen tein pistetyökalun ja ohuen siveltimen avulla kahvipapuja. Molempiin käsinmaalauksiin käytin sekä akryylimaaleja, että kynsilakkaa.


Peukalon ja pikkurillin koristelin kynsilakkojen ja viuhkasiveltimen avulla. Laitoin siis ensin hieman kynsilakkaa alustan päälle ja sitten vedin erikokoisia "raitoja" sinne tänne siveltimellä. Tähän tekniikkaan kannattaa ehdottomasti käyttää aika vähän lakkaa kerralla, muuten lopputuloksesta ei tule niin "sotkuinen" ja utuinen.


Ja tässä kuvassa nyt näkyykin taustalla tuo minun työtaso, josta sain inspiraation pikkurilliin ja peukaloon. Kuvaan halusin lisäksi ottaa suosikkikahvini, Robert Pauligin vaniljakahvin. Voi että miten mä rakastankaan syksyn ja vaniljakahvin yhdistelmää. 

Käytetyt: O.P.I - You´re So Vain-illa, O.P.I - Going My Way Or Norway?, O.P.I - Ice-bergers & Fries, O.P.I - How Great Is Your Dane?, Delush Polish - Master Of Disguise*, viuhkasivellin, ohutkärkinen sivellin, pistetyökalu sekä valkoinen & musta akryylimaali.

PS. Muistakaahan kurkata myös eilen auennut kynsilakkakirppis! Siellä on vapaana vielä mm. muutama syksyyn / talveen sopiva IsaDoran, Essencen ja Mavalan lakka!

Mitäs tykkäätte kynsistä?

16 kommenttia:

 1. Nyt kyllä alkoi kahvihammasta kolottamaan, on sen verran upeat kynnet. Erityiskunniamaininta kuitenkin pikkurillistä ja peukusta. Todella hienon pinnan olet saanut aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, anteeksi jos aiheutin kovaa kahvihimoa! ;D Ja kiitos paljon! ♥ Tuolla viuhkasiveltimellä saa kyllä jännän koristelun aikaiseksi! :)

   Poista
 2. Selvää sielujen sympatiaa! Otin juuri omat kahvikynteni pois.. :D

  VastaaPoista
 3. Nää on ihan mielettömän upeat! Ihastuin!

  VastaaPoista
 4. Ooi! Ihanat kahvikynnet! ♡ Kylläpä rupes heti tekemään mieli kahvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! ♥♥ Hihi, toivottavasti ei mennyt pannutolkulla! ;D

   Poista
 5. Kahvin ystävänä pakko sanoa, että ihan sairaan makeet! <3

  VastaaPoista
 6. Kahvi! Minun aamujeni pelastus! Mitä tekisinkään ilman kahvia? <3 Kynnet on täydelliset <3

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään näistä tosi paljon! Mä oon tosi suuri kahvin ystävä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sara! ♥ Hihi, toinen suuri kahvin ystävä ilmoittautuu! ♥

   Poista
 8. Nam, herkulliset kynnet, peukku ja pikkurilli erityisesti. :)

  VastaaPoista