Sivut

torstai 9. lokakuuta 2014

LivBox - lokakuu

Heippa! 

Taas on se aika kuukaudesta... Nimittäin kuukauden LivBoxin esittelyn aika! Ja tässä kuussa se vasta erityisen yllättävä ja ihana olikin. Vähänkään minua tuntevat lukijat arvaavat seuraavista kuvista, että miksi...


Syyskuun värinä oli aivan I-H-A-N-A vaaleanpunainen ja teemana "roosa on supernaisen väri". 


Tämän kuun boksi on suunniteltu rintasyöpä -teeman mukaisesti. Väritys on niin kääreissä, kuin tuotteissakin vaaleanpunainen, boksin mukana tulleissa lappusissa oli asiaa Roosa nauhasta ja tieto siittä, että jokaisesta lokakuun LivBoxista on lahjoitettu euro Roosa nauha -keräykseen. 


Boksi sisälsi siis hiuslakan, shampoon, hiusöljyn, päivävoiteen sekä kynsilakan. 


Lisäksi boksissa oli Me Naisten -lehtinen, jossa oli vinkki heidän Roosa nauha -teemasivustosta sekä yhden kuukauden digilehtiversiot veloituksetta. Nyt täytyy kyllä sanoa, että tämä boksi pomppasi kyllä suoraan kärkikolmikkoon. Ja vihdoinkin boksissa oli taas kynsilakkaa! 

BC Oil Miracle - Rose Oil Hair & Scalp Shampoo

Shampoo sisältää damascena-villiruusuöljyä. Se hemmottelee ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Micro-emulsion-teknologia loihtii hiuksista välittömästi sileät ja kiiltävät tekemättä niitä raskaiksi. Saatavana parturi-kampaamoista. (Ovh 17,90€ / 200 ml).


Ihanan raikkaan ruusutuoksun omaava shampoo. Koostumukseltaan tuote on aika paksua, melkein geelimäistä, joten sitä ei vahingossakaan tule annosteltua liikaa. Shampoo vaahtoutuu hyvin ja tekee kyllä tukasta hiukan pehmeämmän tuntuisen. Ihan kiva, mutta en ehkä kuitenkaan ostaisi tätä tyyriin hinnan vuoksi.

BC Oil Miracle - Rose Oil

Hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damascena-villiruusuöljyä. Tämän monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa, tekemättä niitä raskaiksi. Voidaan käyttää hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuivien hiusten viimeistelyyn. Saatavana parturi-kampaamoista. (Ovh 19,90€ / 100 ml).


Shampoon kanssa samaisen ihanan raikkaan ruusutuoksun omaava hiusöljy. Itse hieroin tätä päänahkaan sekä hiuksiin ennen saunaan menoa ja sen jälkeen pesin sen shampoolla pois. Hiuksista tuli ihanan pehmeät sekä helposti kammattavat ja myös kuiva päänahka sai ison helpotuksen! Öljy ei ollut ihan niin luirua, kuin monet muut testaamani, joten sitä oli helppo hieroa päähän isompikin määrä kerralla. Tykkään tosi paljon hiusöljyistä ja käytänkin niitä ainakin kerran viikossa, joten tämän voisin ostaa kyllä seuraavaksi!

OSiS+ - Glamination

Voimakas kiiltokiinne antaa kampauksiin kuin kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa. Jättää hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Saatavana parturi-kampaamoista. (Ovh 11,90€ / 100 ml).


Oi oi oi. Tykkään Osiksen hiuslakoista kovasti ja mulla on ollut jo pitkään käytössä Osiksen hopeaan pulloon pakattu hiuslakka Freeze (2, medium control). Siihen verrattuna tämä hiuslakka antaa vain kevyen pidon hiuksiin, kun tuo Freeze pitää kyllä jokaisen karvan paikoillaan. Ensin ajattelin sen olevan huono juttu, koska olen tosi tykästynyt tuohon Osiksen Freeze -hiuslakkaan, mutta parin päivän testauksen jälkeen totesin tämän olevan todella hyvä arkikampauksiin soveltuva hiuslakka! Hiukset jäävät todella luonnollisen näköisiksi ja ne on helppo harjata selväksi. Lakassa on lisäksi kiva mieto tuoksu, tykkään!

ACO - FACE young

Mattapinnan jättävä päivävoide on kevyt ja tehokkaasti kosteuttava voide. Salisyylihappo ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja ihohuokosten tukkeutumista. Mikropartikkelit imevät ylimääräistä rasvaa jättäen ihon mattapintaiseksi, sileäksi ja raikkaaksi. Hajustettu. Saatavana apteekista. (Ovh 11,60€ / 50 ml).


Päivävoiteita onkin tullut viime aikoina testattua aika paljon ja tämä pääsee kyllä kärkikolmikkoon. Voide jättää iholle melkein koko päiväksi mattaisen pinnan, mutta samalla iho tuntuu kosteutetulta ja kimmoisalta. Lisäksi erityistä plussaa annan pumppupullosta sekä kivasta miedosta tuoksusta!

Lumene - Arctic Sand

Lumene Arctic Sand -kynsilakoissa on hiekkaisen karhea mattaefekti, ja kauniin heleä Roosa nauha -sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle. Lakan kimmeltävä hohde ja hiekkainen mattaefekti tekevät kynsimeikistä upean näyttävän. Saatavana tavarataloista ja hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista. (Ovh 16,90€ / Roosa nauha -kampanjapakkaus, sis. CC-voide ja kynsilakka).


Iiiiiiiih ihanaa, kynsilakkaa! Voi voi voi miten paljon tästä lakasta tykkäsin. Hiekkalakat ovat edelleenkin lähellä minun sydäntä ja tämän sävyistä yksilöä minun laatikoista ei vielä löydykkään. Tästä kaunottaresta aion tehdä ihan oman postauksen, mutta sen verran voin sanoa että se peittää kahdella kerroksella ja kuivuu nopeasti. Jos siis mielit hyvälaatuista roosaa hiekkalakkaa, niin tätä voin lämpimästi suositella.

LivBox on saatu blogiyhteistyön kautta testattavaksi.

Mitäs tykkäätte lokakuun LivBoxista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti