Sivut

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Meikkimallina Tampereella & idea halloween-meikkiin

Heippa muruseni! 

Olin perjantaina Tampereella Hämeen Kosmetologikoulussa ystäväni meikkimallina. Hänellä oli siis erikoisehostuksen näyttö ja hän teki minulle vihreän metsänkeijumaisen fantasiameikin. Meikistä voitte myös napata itsellenne idean tai inspiraation oman halloween-meikkiinne!


Sikälimikäli nyt muistan kaiken oikein, niin vihreään maskiin käytettiin pigmenttisiä watercolor kasvomaaleja, erilaisia luomivärejä ja glitteriä. Silmiin laitettiin tietysti huikeat tekoräpsyt. Myös muualle kasvoihin ja solisluiden kohdalle sipaistiin luomivärejä korostamaan. Huulissa on muistaakseni kultaista kasvomaalia.


Meikkitaitelijani sanoja lainaten tälläistä meikkiä tehdessä kannattaa meikkipohja tehdä vasta viimeiseksi, jos meikki ensin epäonnistuu. Tällöin ei tarvitse koko hommaa aloittaa aina alusta!


Ainiin.. Siellä näyttöhuoneessa, oli tietysti esillä kaikkia tarvikkeita meikin tekoa varten. Arvatkaa vaan kuinka kuola meinasi valua tämän pöydän ääressä? Voiskohan tuollaisen hankkia kotiinkin? Eihän se olisi outoa, eihän? 


Meikin lisäksi ystäväni laittoi minulle myös vihreää kynsilakkaa sekä teki hiuksiini kalanruotoletin. Mulle tulee tästä kokonaisuudesta juurikin joku metsänhenki tai merenneito mieleen! Tällä tyylillä voisi myöskin tehdä supersankari -tyyppisen meikin vain vaihtamalla värin esimerkiksi kirkkaan punaiseen tai keltaiseen!


Ystäväni tekemä näyttö oli hänen viimeisensä ja eilen hän sai kuulla valmistuneensa! Hurjan suuret onnittelut siis vastavalmistuneelle meikkitaiteilijalleni! 

Miten te meikkaatte halloweenina?

2 kommenttia:

  1. Hoho, tuttu koulu :) Nuo Inglotin luomivärit on kyllä hyviä, ja nuo pöydät on aina yhtä hypnotisoivia :) Mulle tuli teinimutanttiniljakilpikonnat mieleen...! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ootko säkin käynyt tuon vai? :) Toi pöytä ainakin lumos mut ihan täysin! ♥ Hahahah, voi kuule me tuon kaverin kanssa naureskeltiin meikin alussa ihan samaa ja vitsailtiinkin, että pitäiskö vallan laittaa mulle vaan huivi päähän ja kutsua tota teinimutanttininjakilpikonna -meikiksi! :'D Ja huh mikä sanahirviö tosta tuli!

      Poista