Sivut

torstai 30. lokakuuta 2014

Merirosvokynnet

Heippa ihanat! 

Tänään esittelen teille vielä toiset halloween -teemaiset kynnet. En ole halloweeniksi aikaisemmin tehnyt koskaan merirosvokynsiä, joten päätin tehdä sellaiset tällä kertaa.


Peukaloon, keskisormeen ja pikkurilliin laitoin pohjalle uuden ihanan Opin lakkani, Live And Let Die:n. Se on tummanvihreä shimmeriä sisältävä lakka, joka sopii täydellisesti syksyyn. Etusormeen laitoin pohjalle Ginan valkoisen ja nimettömään Saffronin harmaan cremelakan. Kaikkia lakkoja on kynsillä kaksi kerrosta.


Etusormeen ja nimettömään tein teippaukset Essencen mustan ja raitavinyylien avulla. Muihin kynsiin liimailin erilaisia strasseja ja muita koristeita: supershine strasseja, kartioita, pimeässä hohtavia strasseja, pääkalloja ja vihreitä niittejä. Erityisesti nuo supershine strassit ovat aivan superkauniita. Katsokaa nyt vaikka alla olevaa vasemmanpuoleista kuvaa, jossa ne säkenöivät niin kauniisti. 


Täytyy muuten sanoa, että kyllä tämä keinovalossa kuvaaminen alkaa pikkuhiljaa onnistumaan. Näitä kuvia ei meinaan tarvinnut ihan hirveästi käsitellä ja itse olen näiden laatuun tosi tyytyväinen, jee!

Käytetyt: Essence - Black Is Black, Saffron London - 58*, Gina Tricot - White, O.P.I - Live And Let Die, raitavinyylit, kartioniitit, vihreät niitit, 3D pääkallot, pimeässä hohtavat strassit*, supershine strassit*, hopeat strassit*.

PS. Aiemmmin tekemiäni halloweenkynsiä, voit katsella halloween -tunnisteen takaa.

Hyisevää halloweenia!

18 kommenttia:

 1. Aika asennekynnet! Pitäisi itsekin kokeilla noita niittejä joskus, ne kyllä varmaan on kiinni sitten ihan joka paikassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos mirka! :D Niitit on aivan ihania, mutta ne kyllä helposti takertuu joka paikkaan, varsinkin nuo isot kartiot! :D

   Poista
 2. Oikeasti, ei voi muuta sanoo ku että WAU! ♡ Ihan mielettömän upeat!!

  VastaaPoista
 3. Ui tosi magetsut kynnet! :D Voi pitääpä itekki lakata taas pitkästä aikaan kunnon tollaset mustat plus niittejä kynnet. Tykkään semmosista toosi paljo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, magetsut, ihana! ♥ Musta + niitit on aina hyvä yhdistelmä! ♥

   Poista
 4. Hah, nää on mahtavat! Varsinki tuo pääkallo on supersöpö...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitoksia taas Katarooma! ♥ Toi pääkallo oli kyllä ihana!

   Poista