Sivut

lauantai 4. lokakuuta 2014

Sata sata ropisee

Heippa! 

Tänään esittelyssä on Sanna Taran kuukauden paketti syyskuulta. Testattavaksi sain siis kaksi Konadin laattaa (m8 & m79) sekä tummansinisiä hex-glittereitä, joista päätin loihtia sadeaiheiset syyskynnet.


Kynsissä on pohjalla Zoyan laivastonsininen creme, Sailor, sekä jo viime kynsissä nähty Opin nude, You´re So Vain-illa. Etusormessa ja pikkurillissä on vaaleansiniset niitit, nimettömässä on hex-glittereistä koottu mosaiikki ja muissa kynsissä on leimat konadin laatoista.


Näiden kynsien kanssa mulla meinasi mennä kaikki ihan pieleen. En tiedä mitkä kaikki tähdet, kuut ja planeetat olivat sekaisin ja pois paikaltaan, koska ensin kaadoin nuo kaikki hex-glitterit pöydälle, sitten ruttasin lakat muutamaan otteeseen ja lopuksi vielä en saanut millään leimoja nousemaan laatalta ylös. Muuuuurrrhhh. Voin kertoa, että muutama ärräpää kyllä lensi sen jälkeen kun leimaamisen yritys nro. 200 lähti käyntiin...


Loppujen lopuksi päätin laittaa laatat hetkeksi sivuun ja yritin myöhemmin uudestaan. Leimat nousivat laatalta ensimmäisellä yrittämällä.... Whaaaat ja huoh. Noh, ihan täydellisiä leimoista ei tullut, mutta päätin tyytyä tähän lopputulokseen, jota korjailin ihan vähän siveltimellä ja dotting toolilla.

Käytetyt: O.P.I - You´re So Vain-illa, Zoya - Sailor*, Konadin leimauslakat*, Konadin m8 ja m79 laatat*, siniset hex-glitterit* ja vaaleansiniset niitit*.

Kaikista kommelluksista ja vastoinkäymisistä huolimatta tykkään näiden kynsien yleisilmeestä. Ja kylläpä muuten nude ja laivastonsininen sopii pirun hyvin yhteen. 

Mitäs te tykkäätte kynsistä?

10 kommenttia: