Sivut

tiistai 7. lokakuuta 2014

Wet n Wild - Mega Rocks glitterlakat

Heippa ihanat! 

Tänään mulla on esiteltävänä kuusi ihanaa Wettiksen Mega Rocks -glitterkokoelman lakkaa, jotka sain testiin Pretty.fi:stä. Tiedän että monet ovat odottaneet tätä postausta kuola valuen, eikä ihmekään. Kokoelma nimittäin sisältää toinen toistaan säihkyvämpiä syksyn piristäjiä!


Kaikki kokoelman lakat ovat siis kirkaspohjaisia glitterlakkoja. Pullokoko lakoissa on 12,5ml ja hintaa yhdellä lakalla on VAIN 4,99€ / kpl! Näissä on kyllä hinta-laatu-suhde kohdallaan!


Lakat ovat myös erittäin nätisti käyttäytyviä. Lakkaa tarvitsee levittää värilakan päälle vain yksi kerros ja jos haluaa runsaamman lopputuloksen, niinkuin minä, niin glittereitä tarvitsee vain asetella lisäksi muutama sinne tänne. Glittereiden ees taas mälväämisestä ei edes muodostu helposti kynnelle kuplia, joten asettelu on melko huoletonta. Lakat sekoittuvat myös todella hyvin, kun pulloa kääntää pari kertaa ylösalaisin, eikä glittereitä tarvitse ollenkaan kalastella. Ja pisteenä iin päälle, glitterit asettuvat kynsille nätisti, eivätkä jää ollenkaan törröttämään!

  
Kaikissa alla olevissa kuvissa etusormessa on glitter yksinään ja muissa kynsissä värilakkojen päällä (lakat on lueteltu kuvan alla). Kynsillä on siis yksi kerros kutakin glitteriä ja joihinkin kynsiin lisäksi asettelin muutaman glitterin sinne tänne. Pakollistahan tuo ei olisi ollut, mutta itseä pienetkin epäsymmetriset raot häiritsevät. Lisäksi glitterien päällä on kerros Sechen päällyslakkaa.

At Will Call

At Will Call sisältää pientä vaaleanpunaista sekä keskikokoista lilaa hex-glitteriä.

Glitterin alla käytetyt lakat: Essence - Black Is Back, O.P.I - Pamplona Purple, We Care Icon - True Frosty Lilac*.

At Will Call on todella tyttömäinen, herttainen ja söpö yhdistelmä ja sopii täydellisesti jokaisen hemppistelijän kynsille! Mielestäni kaikkein kauneimmalta se näyttää lilan päällä.

Gettin' Amped

Gettin' Amped sisältää pientä hopeaa sekä keskikokoista mustaa ja metallista harmaata hex-glitteriä.

 Glitterin alla käytetyt lakat: Essence - Black Is Back, Saffron - 58*, Gina Tricot - White.

Oih, asennetta ja kunnon rokkia huokuva glitterpommi! Oma suosikkini on Gettin´ Amped valkoisen päällä, mutta olisi myös kiva kokeilla, miltä tämä lakka näyttäisi ihan yksinään peittävästi kerrostettuna.

Slap The Bass

Slap The Bass sisältää pientä ja keskikokoista turkoosia hex-glitteriä.

Glitterin alla käytetyt lakat: Essence - Black Is Back, IsaDora - Paradise Green, China Glaze - At Vase Value*.

Lääh ja puuh! Kyllä glitter voi vain olla kaunista, sen mä sanon. Slap The Bass on oikein kunnon merenneito -glitteri, mutta herkullinen halloween lakkaus syntyy myös mustan värilakan avustuksella. Tykkään! 

Stick It To The Man

Stick It To The Man sisältää pientä vaaleansinistä hex-glitteriä, keskikokoista tummansinistä ja turkoosia hex-glitteriä sekä vaaleansinistä neliö-glitteriä, joka taittaa kupariin.

Glitterin alla käytetyt lakat: Essence - Black Is Back, IsaDora - Cloud*, O.P.I - You´re So Vain-illa.

Hmm.. En ole aivan varma pidinkö tästä yhdistelmästä. Tällä kertaa sininen ei iske minuun, mutta lakan erikoisuus neliö-glittereiden takia houkuttelee tuijottelemaan. Lakka näyttää mielestäni parhaimmalta nuden päällä, mutta myös aika erikoiselta mustan päällä!

Creative Control

Creative Control sisältää keskikokoista ja isoa pinkkiä hex-glitteriä.

Glitterin alla käytetyt lakat: Essence - Black Is Back, O.P.I - If You Moust You Moust, Essie - Romper Room*.

Uiuiuiui, tämä lakka ansaitsee ainakin tuhat sydäntä! Tästä sekoituksesta tykkäsin ehkä eniten jo pelkästään värinsä puolesta (no hei tietysti, kun se on pinkki!), mutta myös nuo tosi isot glitterit ovat aivan ihastuttavia, vaikkakin niitä on ehkä hankalampi saada aseteltua, kuin muita kokoelman glittereitä. Lakka on ehdottomasti monikäyttöinen, sillä sen voi yhdistää joko ihanan tyttömäisiin lakkauksiin tai ihan päinvastaisiin rokahtaviin lakkauksiin. Oma suosikkini on Creative Control vaaleanpunaisen päällä. 

Waiting For My Solo

Waiting For My Solo sisältää pientä ja keskikokoista kultaista hex-glitteriä.

Glitterin alla käytetyt lakat: Essence - Black Is Back, O.P.I - Ice-bergers & Fries, Essence - Little Miss Sunrise.

Saanko vielä kerran huokaista ihastuksesta? Viime kesän aikana rakastuin täysin kultaisiin lakkoihin ja koruihin, joten kyllä tämäkin lakka minun sydämeni vei. Varsinkin ruskean kanssa WFMS näyttää aivan ihanalta ja en malta odottaa, että saan vetää ruskean nahkatakin ja kultaiset korut noiden kahden lakan kaveriksi! 

Mitäs tykkäätte Mega Rocks glittereistä?

18 kommenttia:

 1. Onneksi en oo ehtinyt odottaa näitä, sillä en ollut edes tiennyt tällaisten lakkojen olemassa olosta /ilmestymisestä mitään ja odottavan aikahan on tunnetusti aina kovin pitkä... Mutta nyt kun nämä näen niin ovat kyllä ihastuttavia glittereitä ja kiva nähdä Wettikseltäkin kerrankin jotain mielenkiintoista! Gettin' Amped, Slap The Bass ja Creative Control vois ainakin heti hypätä minunkin Helmeriini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mäkään en aiemmin tiennyt näistä yhtään mitään ja onneksi en, koska odottavan aika on nimenomaan pitkä JA tuskainen! :'D Nämä on kyllä aivan ihania ja vieläpä hinta-laatu-suhteeltaankin hyviä, eipä sitä muuta voi toivoa. ♥

   Poista
 2. Upeita kaikki 6, mutta eniten tykkään At Will Cal, Slap The Bass ja Creative Controllista. :) Ooh, onkohan mun nyt pakko tilata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kyllä mä muru jo arvasinkin että sä tykkäät näistä. ;) ♥ Ja voooi, nää voi jäädä kummittelemaan sun mieleen jos et tilaa, haha ei vaan! :'D ♥

   Poista
 3. Oi, näyttäpäs kivoilta kavereilta. Täytyy laittaa ihan mietintämyssyyn hautumaan ajatus tilauksesta.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on! ♥ Hihi, anteeksi jos aiheutan kukkaron keventymistä! ;D

   Poista
 4. Näyttää kyllä houkuttelevilta nämä, mutta onneks ei ainakaan vielä tullut "pakko saada nämä" -fiilistä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi onnekas! Mä haluan nuo kaikki muutkin joita mulla ei vielä ole! :'DD

   Poista
 5. tosi kivoja tää swatch- postaus :) vaikuttivathan nuo kaikki ihan kivoilta ja hinnaltaankin olisivat ostettavissa mutta jotenkin jäi sellainen nääh fiilis... Eniten kyllä silmään osui Gettin' Amped ja Slap The Bass ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3 Kaikki ei tietenkään voi aina säväyttää! Ja ehkä se on ihan hyvä, niin ei kaikki rahat mene aina lakkoihin, hahah. ;D

   Poista
 6. Jotenkin glittereissä on tullut jo ähky juuri tämän kokoluokan heksagoneille. Tykkään tällä hetkellä enemmän ihan puhtaista pyöreistä tai sitten pienemmistä mattaglittereistä, vaikka näitä tietenkin löytyy Helmerin kätköistä vaikka kuinka (koska olin aivan rakastunut tällaisiin pari kuukautta sitten). Niin se mieli vaan muuttuu kummasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kyllästyminen kaikkeen iskee aina jossain vaiheessa! Varsinkin jos on yhtään samanlainen kuin minä, että kun jokin juttu on ihan must, niin sitä pitää tunkea kynsille koko ajan siihen kyllästymiseen asti.. :D Pyöreät glitterit on kyllä aivan ihania, harmi vaan kun niitä näkee lakoissa harvemmin. :(

   Poista
 7. Nää on kivoja, itseltä vaan löytyy jo tän tyyppisiä, niin tuskin tulee ostettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. ♥ Mutta eihän glitterlakkoja voi olla koskaan liikaa... Haha, ei vaan! ;D On ihan hyvä jos näiden kanssa pystyy hillitsemään itseään! :D

   Poista