Sivut

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Ensimmäiset joulukynnet

Heippa! 

Yksi lukijani toivoi hetki sitten joulukynsiä blogiin, joten ajattelin samantien toteuttaa niitä muutamat, joista ensimmäiset näätte tänään. Tämän päivän joulukynnet ovat melko leikkisät ja vaativat hiukan käsinmaalaustaitoa, mutta halutessaan erilaiset osiot voi toteuttaa myös kynsiteipin avulla, mikäli sivellin ei meinaa pysyä kädessä!


Kaikissa kynsissä on pohjalla Opin nude lakka, You´re So Vain-illa. Se sopii erityisen hyvin erilaisiin joululakkauksiin, koska ainakin minulle se tuo helposti mieleen riisipuuron ja mantelit!


Jokaiseen kynteen, paitsi nimettömään tein erilaisen jouluaiheisen maalauksen joko siveltimen tai pistetyökalun avulla. Pikkurilliin tein pipareita pistetyökalun avulla, keskisormeen tein siveltimen avulla tonttulakin ja etusormeen tein siveltimen avulla joulukuusen.


Kynnet saivat myös lisäkoristukseksi erilaisia helmiä ja niittejä eri väreissä.


Peukaloon maalasin ensin pohjalle lahjapaketin narut ja sen päälle kiinnitin punaisen 3D rusetin.

Käytetyt: You´re So Vain-illa, Going My Way Or Norway?, Ice-bergers & Fries, Big Apple Red, Oy-Another Polish Joke, Green On The Runway*, niitit*, helmet*, 3D rusetit*, pistetyökalut ja pitkä ohutkärkinen sivellin.

PS. Varmaan ensimmäistä kertaa uskaltauduin kokeilemaan kynsien kuvaamista ilman lakkapulloa ja täytyy kyllä sanoa, että kynnet tulevat paljon paremmin esiin ilman sitä. Luulempa siis, että tälläisiä "pullottomia" kuvia tullaan näkemään jatkossa lisää!

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

26 kommenttia:

 1. Sulin niin tolle lahjapaketin rusetille.. ♡

  VastaaPoista
 2. Oih, todella suloiset joulukynnet! Jotain tällaista pitänee itsekin jossain välissä toteuttaa :)

  VastaaPoista
 3. Oih ihanat joulukynnet! ♥ Ja noista pyöreistä niiteistä (tai helmenpuolikkaitako ne on?) tulee ihan mieleen joulukuusenpallot! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! ♥ Ne on helmenpuolikkaita. :) Ja niistä tulee kyllä ihan joulukuusenpallot mieleen! ♥

   Poista
 4. Joulu on jo ovella <3 ihanaa täällä yksi jouluihminen joka tykkää kynsistäsi!;)

  VastaaPoista
 5. Ai vitsit, tosi kauniit! :) Näillähän voisit osallistua siihen Kauneudenkaupan lakkauskisaan, kun kerran Opin lakkoja käytit kokonaan! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina Sipola! ♥ Joo mä itseasiassa jossain vaiheessa lakkaillessa huomasin, että olin käyttänyt melkein pelkästään Opin lakkoja ja päätinkin toteuttaa ne loppuun Opin lakoilla, jotta pystyin osallistumaan tuohon kisaan! :)

   Poista
 6. Ihanat! Varsinkin tuo joulukuusi on niin suloinen! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat, vihreä joulukuusi on myös minun suosikkini! :)

  VastaaPoista
 8. Onko antaa vinkkiä, että miten nuo 3D koristeet saisi parhaiten pysymään kynsissä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh mä itse kiinnitän kaikki koristeet kynsiliimalla. Tietysti nuo superisot 3D koristeet vaativat hiukan totuttelua alkuun ja esim. nuo rusetit tuskin pysyvät kenenkään kynsillä montaa päivää. :) Itse käytän sudillista Elegant Touch -merkkistä kynsiliimaa, jota saa ainakin Citymarketeista. :)

   Poista