Sivut

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Kultainen glittersandwich

Heippa! 

Raskaat pari päivää ovat takanapäin. Siivoukset on siivottu, leipomiset leivottu ja synttärit sekä isänpäivä vietetty. Nyt äiti-ihminen saa hengähtää ja palata rauhassa työpöydän ääreen. Suunnitteluista huolimatta, en toissapäivänä jaksanutkaan enää illalla lakata kynsiä, mutta eilen illalla pakotin itseni pöydän ääreen. Ja kyllä kannatti, koska sain samalla taas muistutuksen siitä, kuinka terapeuttista tämä kynsien lakkaaminen onkaan. Tuntui vain jotenkin niin ihanan rennolta istua pitkästä aikaa rauhassa työpöydän ääressä ja sutia kynsille jotakin kimaltavaa.


Kynsiä tehdessä en vielä tiennyt mitä laitan seuraavana päivänä päälleni, joten ajattelin pelata varman päälle lakkauksen suhteen. Viime aikoina olen lähes joka kerta käyttänyt kultaisia koruja, joten päätin mätsätä kynnet sopimaan niihin. Glittersandwichiä taas en ole tehnyt varmaan vuoteen, joten päädyin tekemään pitkästä aikaa sellaisen ja viilaamaan samalla kynnet taas neliöiksi! 


Jos joku ei vielä tiedä, niin glittersandwich on lakkaus, jossa kerrostetaan läpikuultavaa lakkaa sekä glitterlakkaa vuorotellen, jolloin kynsille saadaan kiva "syvyysefekti". Yleensä glittersandwicheissä värilakka jätetään päälimmäiseksi kerrokseksi, mutta itse halusin kynsiin vähän enemmän kimallusta, joten päälimmäiseen kerrokseen ripottelin muutamia glittereitä sinne tänne. Todella simppelit, mutta supersöpöt kynnet. 

Käytetyt: Essence - Cotton Candy & Wet n Wild -Waiting For My Solo*

PS. Vaikka glittersandwich on tosi kaunis yksinään, se on myös kiva ja todella nopeatekoinen pohja myös erikoisemmille koristeluille. Niin ja glittervoileipä sopii aika kivasti myös esimerkiksi pikkujouluihin!

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

16 kommenttia:

 1. Kauniit <3 Pitäiskin tehdä glittersandwich joku päivä, joskus pari vuotta sitten oon kerran sellaisen tainnut tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! ♥ Glittersandwicheja tulee tehtyä kyllä tosi vähän, joten ei muuta kun vain sellaista tekemään! :)

   Poista
 2. Tykkään<3! Näyttää niin upealta!

  VastaaPoista
 3. söpöt <3 näyttää tosi kivalta kun glittereitä on monessa kerroksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kahden tytön kynnet! ♥ Tuo glittersandwichien syvyysefekti on kyllä todella kiva!

   Poista
 4. Oih, tosi kauniit! Pitääkin joskus koittaa tätä tekniikkaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihan super kaunis! Tulee mieleen se uusi Pretty&Polishedin lakka jota himoitsen. Mutta keksin että enhän mä tarvitse sitä, kun tekee tälläisen kombon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anna! ♥ Mä taidan tietää mitä lakkaa sä meinaat, koska mäkin katsoin sitä tänään MiMaxilla hiukan naurahtaen, kun tuli mieleen miten samanlainen se tän lakkauksen kanssa onkaan. :D Mutta hei, nyt sullakin säästyi ne rahat johkin muuhun. ;)

   Poista