Sivut

torstai 27. marraskuuta 2014

Lumimaisemat kynsillä

Heippa! 

Lunta tupruttelee pitkin Suomea, joten mitkäs sopisikaan kynsifriikille paremmin, kuin lumimaisemakynnet?Eilisessä postauksessa testasinkin jo toista Kosmetik4lessiltä tilattua lakkaa ja tänään halusin testata muutamaa muuta uutuutta. Gold Foil teille onkin jo tuttu aiemmasta postauksesta, mutta tänään sen lisäksi käyttöön otin Barry M:n valkoisen mattalakan (jonka muuten lakatessa totesin ihan kiiltäväpintaiseksi) sekä Essencen tekstuuritopperin, joka lupaa tehdä lakasta kuin lakasta tekstuurilakan!


Kaikissa kynsissä on pohjalla Zoyan tummansininen creme, Sailor. Etusormessa ja nimettömässä on ristikkoleimat Bundle Monsterin laatasta, leimauslakkana on käytetty Barry M:n Gold Foilia. Peukaloon keskisormeen ja pikkurilliin tein ensin osiot valkoisella lakalla ja sen jälkeen laitoin niiden päälle Essencen tekstuuritopperia. Lisäksi keskisormeen ja pikkurilliin leimasin tähtikuviot Konadin laatasta.


Molempiin peukaloihin laitoin kultaiset 3D kuuset, jotka tilasin pari viikkoa sitten ebaysta. Jos muuten joulukoristeita mielii vielä itselleen jouluksi ebaysta, niin ne kannattaa pistää tilaukseen viimeistään nyt, jotta ne ehtivät ajoissa perille! Itse tilasin näiden kuusten lisäksi 3D lumihiutaleita, ihania hopeisia kynsikoruja, puna-valkoisia koko kynnen siirtokuvia, sekä vihreä-punaisia koko kynnen siirtokuvia.


Innostuin muuten piiiitkästä aikaa kaivamaan jalustan esiin ja nappasin näppäränä tyttönä molemmista käsistä kuvan. Pitäisi useamminkin muistaa kaivaa tuo jalusta esiin, sillä tykkään tosi paljon siitä, kun molemmat kädet näkyvät kuvissa.

Käytetyt: Zoya - Sailor*, Barry M - Gold Foil, Barry M - Matt White, Essence - I Feel Gritty, BM-322*, Konad - m14*, 3D joulukuuset.

Muutama sananen vielä tuosta tekstuuritopperista. Arvasin jo ennen testailuja, että se sopii sopii varmasti yhteen valkoisen kanssa, mutta halusin vielä tikuille testata, kuinka se sopii yhteen muiden sävyjen kanssa.


Mielestäni paras lopputulos tulee kahdella kerroksella. Vaaleiden lakkojen kanssa topperi toimii moitteettomasti, mutta mielestäni tosi tummien lakkojen (katso vasemmanpuoleisin tikku) kanssa topperi ei toimi kovin hyvin, koska tekstuuri on niin vaaleaa. Tumman päällä tekstuuritopperi näyttää nimenomaan siltä, että se on jälkikäteen lisätty siihen. Tietysti tumman lakan päällä tuo näyttää ehkä hieman lumihunnulta, joten siinä tarkoituksessa voisin kuvitella tuon topperin sopivan tummien lakkojen kanssa.

Mitäs tykkäätte lumimaisemista? 

8 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit. :) Tulisi tännekin lunta!! Ärsyttää kun koko ajan on niin pimeää ja synkkää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! ♥ No nyt täälläkään ei oo enää lunta, nyyh! Lunta sais kyllä tulla jo kunnolla, muakin tää synkkyys ärsyttää. :(

   Poista
 2. Oi upeat! Tulee vähän mieleen Gallen-Kallelan Kalevala-teokset.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit! Täällä on satanu koko päivän vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell! ♥ Voi ei, tulispa jo koko Suomeen oikein kunnolla lunta!

   Poista