Sivut

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Maailman helpoimmat galaksikynnet

Heippa ihanat!

Tänään mulla on esiteltävänä teille maailman helpoin ja nopein tapa tehdä galaksikynnet. Tämän idean bongasin suoraan Essencen Instagrammista ja mun oli aivan pakko päästä kokeilemaan tätä itse. Ja koska totesin homman niin toimivaksi ja helpoksi, päätin jakaa tämän myös teidän kanssanne!


Maailman helpoimpiin galaksikynsiin tarvitset vain mustaa lakkaa sekä Essencen Icy Fairy -topperin. Icy Fairy sisältää violettia ja sinistä shimmeriä, hopeaa glitteriä, pientä ja isoa hex-glitteriä sekä keskikokoista hopeaa holo hex-glitteriä. Jo näissä kuvissa Icy Fairy näyttää aivan ihanalta, mutta odottakaas kun näätte galaksiefektin kunnolla. Siitä on kuva hiukan alempana..Oikeasti helpompaa ja nopeampaa pikkujoulu- / uudenvuodenlakkausta saa hakea. Itse laitoin kynsille aluslakan, yhden kerroksen mustaa lakkaa, yhden kerroksen Icy Fairyä sekä kerroksen pikakuivattajaa ja kynnet olivat valmiit. Itsellä näiden kynsien lakkaamiseen meni noin 15 minuuttia, joten kynnet voi helposti lakata vaikka puoli tuntia ennen juhliin lähtöä!


Täydellistä "galaksiefektiä" en saanut mitenkään teltassa kuvattua, joten otin yhden kuvan meidän makkarissa. Kuvan laatu ei ole mitä parhain, mutta siitä näkee galaksit niin kuin ne parhaiten näyttäytyvät.


Tässä kuvassa näkyy myös pieni pilkahdus noiden keskikoisten hex-glittereiden holoefektistä.

Käytetyt: Essence - Black Is Back ja Icy Fairy.

Eiväthän nämä nopeat versiot tietysti vedä vertoja kunnon käsinmaalatuille galaksikynsille, mutta ovat silti mielestäni aivan upeat ja kelpaavat mielestäni hyvin kiireisen pikkujoulukynsiksi!

Mitäs tykkäätte näistä galakseista?

20 kommenttia:

 1. Vau! Upeat! Mun mielestä nää taas pieksee käsinmaalatut galaksikynnet. :D Tosi simppeliä ja nopeaa! Pitää varmaan itekin tilata tuo topperi. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! ♥ Hih, varmasti nämä simppelimmät versiot miellyttää muidenkin silmiä enemmän! Ja ei muuta kuin tilaukseen vaan, tuo topperi on muutenkin upea. ♥

   Poista
 2. yksinkertainen on kyllä kaunista :) ihanat <3

  VastaaPoista
 3. Wau! Helppoa ja lopputulos upea...

  VastaaPoista
 4. Upeat! Kyllä välillä on kiva mennä sieltä missä aita on matalin. ;)

  VastaaPoista
 5. Upea lakka toi Icy Fairy! Pika pelastaja :)

  VastaaPoista
 6. Vautsi! Tää lakka pitää kyllä hankkia, ihan uskomattoman hienot kynnet! <3

  VastaaPoista