Sivut

lauantai 1. marraskuuta 2014

Pinkki arvonta

Heippa ihanat! 

Pinkki lokakuu on ohitse, mutta koska mielestäni pinkin lokakuun sanomaa ei saisi unohtaa muinakaan kuukausina, ajattelin järjestää pinkin arvonnan sen kunniaksi!


Arvonnan palkinto on siis tämän näköinen. Palkinto sisältää tietysti pinkkejä tuotteita, mutta ne ovat samalla myös sellaisia, joista itse pidän tosi paljon! Jotkut lukijoista jo varmasti tietävätkin, että pinkki ja glitter on lähellä minun sydäntäni. Puhelinlankaponnari-addiktiostani en muistaakseni olekaan vielä "avautunut" blogissa, mutta tykkään näistä Iberon ponnareista jopa enemmän kuin Invisibobblen vastaavista. Baby Lipsistä kirjoitinkin hetki sitten postauksen ja noh, kynsilakkaahan oli ihan pakko saada arvontaan mukaan, lakka-addikti kun olen! 


Arvonta alkaa heti ja päättyy 09.11.2014 klo 12:00. Arvonta on avoin sekä uusille, että vanhoille lukijoille. Palkinnon postitan vain Suomeen. Arvontaan osallistut täyttämällä alla olevan arvontalomakkeen. Seuraa tarkasti lomakkeen ohjeita ja anna sen kautta kaikki tarvittavat tiedot. Jos jotkin tarvittavat tiedot puuttuvat tai ovat puuttellisia, voidaan koko osallistuminen hylätä. Jos et muista oletko jo lähettänyt lomakkeen, voit täyttää sen uudestaan.


PS. Ja ettei kukaan muuta epäile, niin arvonnan palkinnon olen ostanut itse. Se ei siis ole minkään tahon sponsoroima, eikä tässä postauksessa mainosteta mitään.

Onnea arvontaan ihanat! 

4 kommenttia: