Sivut

lauantai 22. marraskuuta 2014

Rokahtavat joulukynnet

Heippa ihanaiset! 

Joulukynsien esittely jatkukoon. Tänään estradille pääsee rokahtavat asennemimmin joulukynnet!


Kaikissa kynsissä on pohjalla Opin viininpunainen shimmerlakka, It´s A Doozi, Says Suzi. Nimettömässä ja etusormessa on päällä kerros Opin Wonderous Star glitterlakkaa, joka sisältää kultaista glitteriä sekä mustaa pientä hex-glitteriä. Pikkurilliin ja keskisormeen leimasin kukonaskelkuviot Bundle Monsterin laatasta. Leimauslakkana käytin Barry M Gold Foil lakkaa, joka ei varsinaisesti ole leimauslakka, mutta sopii leimaamiseen hirmu hyvin. Sen tilasin juuri hetki sitten Kosmetik4lessiltä ja myöhemmin onkin siis luvassa ostospostaus!


Peukaloihin halusin saada kunnolla rokkiasennetta mukaan, joten päädyin laittamaan niihin kultaisia kartioniittejä. Useassa postauksessa multa on kyselty millä kiinnitän tälläiset isot koristeet kynsiin ja vastauksena on ihan vain kynsiliima. Itse käytän ainakin Citymarketista saatavaa Elegant Touch merkkistä sudillista kynsiliimaa. Lisäksi liimaan jokaisen koristeen erikseen, jotta liima ei ehdi välissä kuivumaan.


Voi jumankekka nuo kartioniitit on kyllä aivan ihania, ne on niin rok! Myös tuo kukonaskelkuvio on ihan mun suosikkeja, se on kyllä nähty kynsillä jo monen monta kertaa, enkä vieläkään ole siihen kyllästynyt. 

 Käytetyt: O.P.I - It´s A Doozi, Says Suzi, O.P.I - Wonderous Star*, Barry M - Gold Foil, BM-322, kultaiset kartioniitit.

PS. Pahoitteluni etten ole vieläkään ehtinyt julkaisemaan arvonnan voittajaa. Lupaan että huomenna käyn kaikki arvat läpi ja julkaisen voittajan pikimmiten!

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

10 kommenttia:

 1. Upeat kynnet! Tuo BM leimauslakkana näyttää todella toimivan. Mielettömän tarkat ja voimakkaat leimat. Ja nuo niitit on kyllä niin rock :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bunnytailnails! ♥ Joo toi Gold Foil on kyllä ihan täydellinen leimaamiseen! Huhujen myös mukaan tämän sisko, Silver Foil toimii yhtä hyvin! Täytyykin yrittää bongata sitä jostakin.. :)

   Poista
 2. Oo ihanat kukonaskelkuviot! Ja tosi hyvin näyttäisi Gold Foil sopivan leimaukseen, juuri sopivan foilattu lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kukonaskeleet on kyllä mielettömän ihania. ♥ Myös tuo Gold Foilin "sisko" Silver Foil soveltuu kuulemma leimaukseen yhtä hyvin! Mun on pakko hommata sekin. :)

   Poista
 3. Vitsi miten hienot kynnet! Rock on! :D

  VastaaPoista
 4. Aaah <3 Upeat, upeat, upeat! Siis jumalaisen herkulliset kynnet, hitsi sentään, mun on pakko saada tommosia niittejä itellekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena Sofia! ♥♥ Nuo niitit on kyllä aivan ihania. ♥

   Poista
 5. Voih<3 Nää on todella, todella kauniit <3

  VastaaPoista