Sivut

tiistai 11. marraskuuta 2014

Talvikynnet

Heippa ihanat! 

Seisoin yhtenä päivänä hetken aikaa yksin pihalla. Maahan oli satanut ensilumi ja pieniä kimaltavia lumihiutaleita leijaili taivaalta maahan. Niitä katsellessani kaupungin hälinä tuntui jotenkin pysähtyvän ja kaiken sen melun ja kiireen keskellä minulla oli jotenkin rauhallinen olo. Sellainen olo, joka tulee aina illalla jouluaattona, kun ei ole kiire minnekkään ja hetken olostaan pystyy nauttimaan täysillä. Takaisin sisälle päästyäni istahdin sängylle ja vilkaisin kynsiäni. Arvatkaapa mitä tuli ensimmäisenä kynsifriikin mieleen? Nyt on lakattava talvikynnet!


Lakkaukseen käytin China Glazen turkoosia cremeä, At Vase Valueta sekä IsaDoran ihanaa turkoosia tekstuurilakkaa, Turquoise Crushia. Koristeeksi kynsille pääsi aivan ihanat supershine strassit, jotka sain testattavakseni Sanna Taran lokakuun paketin mukana.


Syksyn aikana olen tykästynyt tosi paljon strassirykelmiin, joten päätin taas kerran toteuttaa yhdet sellaiset. Jokaisesta rykelmästä tein hiukan erilaisen, mutta strassien värit pysyivät kuitenkin samoina joka kynnessä.


Mun oli pakko ottaa vielä lähempi kuva noista strasseista, jotta niiden kimallus tulisi paremmin esiin.  

Käytetyt: China Glaze - At Vase Value*, IsaDora - Turquoise Crush*, isot ja pienet supershine strassit.

Ja tässä on vielä lähikuva noista hyrristä. Katsokaa nyt miten nuo kaikki strassit kimaltavat. 


Näitä värikkäitä supershinestrasseja saa kahdessa koossa; 2mm sekä 3mm. Yhdellä hyrrällä on hintaa 4,95€ ja yksi hyrrä sisältää 12 eri sävyä pastellisista söpöläisyyksistä neonvärisiin namuihin.

Mitäs tykkäätte strasseista & kynsistä?

36 kommenttia:

 1. Onpa kauniit! Nämä on myös jotenkin "mun näköiset", voisin siis ottaa nämä omille kynsilleni juuri tällaisenaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Maiju! ♥ Nää on kyllä kieltämättä sun näköiset! :3

   Poista
 2. Tee jotkut joulukynnet :) joko punaista tai kunnon sinistä ja jotain vaikka lumihiutale tyylistä? :) haluaisin ideoita mun joulukynsiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogiin on lähiaikoina kyllä tulossa jouluisia kynsiä ja varmasti erilaisia! :) Lumihiutaleitakin uskallan melkein luvata. ;) Suosittelen myös uusia kynsiä odotellessa kurkkaamaan joitakin vanhoja tekeleitäni. Niitä löydät blogista tägeillä talvi (http://tinynaildesign.blogspot.fi/search/label/talvi) sekä joulu (http://tinynaildesign.blogspot.fi/search/label/joulu). :)

   Poista
 3. Mistä olet ostanut/tilannut noita strassihyrriä? Ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain nämä hyrrät Sanna Tarasta testattavaksi. :) Isommat 3mm strassit löytyvät täältä: http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/sec3fcd108c55/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Products/%22Py%C3%B6re%C3%A4t%20strassit%203mm%2C%20supershine%22 ja pienemmät 2mm strassit löytyvät täältä: http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/sec3fcd108c55/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Products/%22Py%C3%B6re%C3%A4t%20strassit%202mm%2C%20supershine%22

   Poista
 4. Ah, silmä lepää näissä lakkauksissa... <3

  VastaaPoista
 5. Teetkö vaikka itsenäisyyspäivä ranskikset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään toive korvan taakse, mutta eiköhän se onnistu! ;)

   Poista
 6. Upeat lakkaukset! Noita strasseja pitää kyllä hommata :)

  VastaaPoista
 7. Upeat kynnet! Mistä tää talvi alkaa nyt jo puskea, kun en ole vielä ehtinyt tarpeekseni syksyisiä kynsiä tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bunnytailnails. ♥ No sanoppa muuta! Syksy menee aina liian äkkiä ohitse. :(

   Poista
 8. Tykkään, tykkään, tykkään! Tosi kauniit kynnet. :)

  VastaaPoista
 9. Todella todella kauniit! Aivan upeat! <3

  VastaaPoista
 10. Millö/miten sä kiinnität nuo strassit? :) ihanat kynnet ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jensku! ♥ Mä kiinnitän aina kaikki koristeet kynsiliimalla. Itsellä on käytössä ainakin Citymarketissa saatavilla oleva sudillinen Elegant Touch merkkinen liima. Itse laitan sudilla liimaa kynnelle ja liimaan joko yhden tai kaksi strassia kerrallaan, jolloin liima ei ehdi liikaa kuivumaan välissä. Tällä tavalla mulla pysyy strassit kynnellä kiinni kuin tauti! :)

   Poista
  2. Kiitos tosi paljon! <3 Pitänee laittaa oma liima vaihtoon, nykyinen on ilmeisen surkea :D

   Poista