Sivut

lauantai 20. joulukuuta 2014

Ilotulituksia kynsillä

Heippa! 

Olenko ainoa, jolla joulukynnet alkavat tulemaan pikkuhiljaa jo korvista ulos? Itselläni on ainakin ollut kynsillä jo niin monet joulukynnet, etten jaksaisi niitä tehdä enää. Siksi olenkin ajatellut jouluksi laittaa kynsille jotain aivan muuta, kuin perus jouluista, joten sitä myöden aletaan blogissakin siirtymään pikkuhiljaa muihin kynsiin.


Ajattelinkin olla tällä kertaa ajoissa ja tehdä jo nyt ensimmäiset kynnet uutta vuotta varten! Samalla pääsin testaamaan muutamaa uutta lakkaa, sekä Sanna Taralta saatuja helminauhoja.


Pohjalle valikoitui siis miittipussukasta saadut kaksi mustanpuhuvaa lakkaa. Ensin pistin yhden kerroksen Sinful Colors:in Black On Black:ia. Se on tavallinen musta creme, joka levittyy nätisti, kuivuu nopeasti ja peittää jo yhdellä kerroksella. Mustan päälle laitoin kaksi kerrosta Faby:n It´s Not Black, It´s Dark:ia, joka on musta foil -lakka (=metallinen lakka shimmerillä). Minun piti ensin laittaa tämä kynsille yksinään, mutta onneksi lakkasin sen kokeeksi ensin tikulle ja totesin sen olevan niin luirua, etten lähtisi sitä välttämättä yksin edes laittamaan kynsille. Sekin kyllä kertoo jo lakan peittävyydestä paljon, että jouduin laittamaan sitä mustan päälle jopa kaksi kerrosta, kolmaskaan ei ehkä olisi ollut pahitteeksi. Lisäksi lakka jättää helposti siveltimen jäljet näkyviin (niinkuin metallilakat kyllä yleensäkkin), joten ei tämä kyllä minun suosikkilistalleni pääse.


Noh, helminauhat sentään olivat iloinen yllätys. Sain siis Sanna Taralta tälläisen isomman rasian niitä testattavaksi. Yhdessä rasiassa on 12 eri helminauhaa ja jokainen niistä on noin 30cm pitkä. Rasiasta löytyy sekä ohuempia, että hiukan paksumpia nauhoja, mutta silti ne kaikki taipuvat hyvin haluttuun asentoon kynnelle. Näistä nauhoista ohuin on tuo oikeassa alakulmassa näkyvä hopea ja se taipuu jopa ympyrän muotoon helposti.


Helminauhat voi kiinnittää joko märkään päällyslakkaan, erikseen päällyslakan avulla tai liiman avulla. Liimalla nauhat pysyvät luonnollisesti parhaiten kiinni. Ennen kiinnitystä nauhat kannattaa leikata haluttuun pituuteen ja asetteluun kannattaa ehdottomasti käyttää apuna kynsien koristeluun tarkoitettuja pinsettejä.

Käytetyt: Sinful Colors - Black On Black*, Faby - It´s Not Black. It´s Dark*, helminauhat*

PS. Muita ideoita helminauhoilla koristeluun voit löytää täältä. <- klik!

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

8 kommenttia:

 1. Upeat helminauhailotulituskynnet! En ole vielä uskaltautunut noiden kanssa tappelemaan, mutta ehkei se olekaan niin hankalaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bunnytailnails! ♥ Mun mielestä noiden asettelu ei ole mitenkään vaikeaa. Varsinkin jos ne kiinnittää ensimmäisellä kerralla päällyslakan ja pinsettejen avulla. :)

   Poista
 2. Kyllä tulee joo joulukynnet jo korvista ulos... Yhdet ajattelin vielä tehdä ja nekin jotkut hieman erilaiset. :D Nää on kyllä todella mageet kynnet. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! ♥ Haha, onneks en oo ainoo! :D Mäkin täällä pähkäilen mitä laittaisin jouluks kynsille. Ainakaan mitään perinteisen jouluista en todellakaan halua, mutta voi olla ettei mun kynnet tuu oleen ollenkaan jouluiset. :)

   Poista