Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

Kurkistus pikkujoulupussiin

Heippa ihanat! 

Tänään julkaistaan viimeinen pikkujoulupostaus uunista ulos. Aiemmissa postauksissa kerroin itse pikkujouluista ja pikkujoulukynsistä, mutta tänään syynätään paremmin, mitä sieltä miittipussukasta oikein paljastui.


Tässä on koko miitistä saatu läjä. Krhm, kaikki ei edes mahtuneet samaan kuvaan, haha. Otin näihin kuviin myös mukaan kaikki muutkin tuotteet, joita pikkujouluissa sain. Aiemman postauksen lukeneet varmaan muistavatkin, että jokainen sai miittipussukan lisäksi yhden pikkujoulupaketin sekä yhden yrityksen / yritysten sponssaaman paketin, joten myös noista paketeista saadut tuotteet näkyvät tässä postauksessa paremmin.


Pussin mukana tuli kyllä paljon kaikkea tarpeellista ja myöskin sellaista mitä olin jo ajatellutkin ostaa. Erityisesti tuo vartalon Konjac sieni ja Irohan käsineet on pakko testata jo piakkoin.


Pikkujoulupaketista sain Lumenen setin ja toisesta arvontapaketista nuo pinkit "munasienet". Kassista tuli lisäksi tuollainen musta aito munasieni, sekä sille putsari. Laveralta tuli tuo aivan ihana hiusöljy, jota voi käyttää myös silmämeikin putsaamiseen, jännää! Mulla onkin pitkään ollut ostoslistalla nuo munasienet ja monet lukijoistani tietävätkin, etten saa ripsivärejä yleensä millään naamastani irti. Toivotaan että tällä Born To Bion öljyllä lähtisi! Öljyä voi lisäksi käyttää siis hiuksiin (hyvä, koska mun hiusöljy on loppumassa) ja muutamaan muuhunkin tarkoitukseen. Tuosta öljystä ja munasienistä voisinkin kirjoittaa myöhemmin ihan omat postauksensa.


Miittipussukasta tuli tietysti myös paljon kynsilakkaa ja ainakin minulle ihan uusia lakkamerkkejä. Tuossa aiemmassa kuvassa oli nimittäin yksi minulle ihan uusi lakkamerkki Colour Alike ja tässä kuvassa minulle uusia merkkejä ovat Faby sekä Sinful Colors.


Pussukan mukana tuli myös jonkin verran kynsien koristeluun tarkoitettuja juttuja, kuten foliota, siirtokuvia ja leimasinlaattoja. Nuo leimasinlaatat tulivat ilmeisemmin Mi Nailssilta ja Born Pretty Storelta ja tuon kaltaisia laattoja en ole aiemmin testannutkaan. Tuolla BP:n laatalla voisi tehdä vaikka jouluksi kynnet.


Kuten huomaatte, pussukan mukana tuli myös paljon muita, kuin kynsiin liittyviä juttuja. Se ei siis tosiaankaan ole mikään huono juttu, testaan nimittäin muitakin kauneusjuttuja enemmän kuin mielelläni! Esim. Marvisin tuotteita ja Yotuelin valkaisevaa hammastahnaa mun on pitänytkin jo ostaa, joten ne oli tosi kiva löytää pussista. Myös nuo Ninjan kulta-punaiset käsikorut olivat pirteä lisä pussukassa, ne aion pistää jouluna päälle!


Kaikista kummallisin tuote, jonka pussukasta löysin, oli tässä kuvassa näkyvä Duroyn hassun kaareva kynsiviila. Tämä on kuulemma joku lasiviilaa vastaava erikoisviila. Koitan selvittää viilan tarkoitusta hiukan paremmin ja raportoin siitä teille ehkä sitten myöhemmin. Odotan myös innolla sitä, että pääsen testaamaan noita Invisibobblen ponnareita. Ne läpinäkyvät kun mulla venähtivät heti, mutta katsotaan miten näiden kanssa käy!


Super iso kiitos kaikille ihanille yrityksille, josta saimme kaikkea ihanaa testattavaksi. 

Jäikö joku tuotteista mieleen kummittelemaan?

12 kommenttia:

 1. Melkein aiheeseen liittyen täytyy sanoa että munkin kirkkaat invisibobblet ovat venyneet eivätkä enää palaudu:( harmi, muuten olivat hyvät. Itseasiassa mullakin pitäisi olla jotain toista väriä jossain.. Hmm:)
  vieläkin koen että parhaat on olleet tokmannin puhelinlankaponnarit!
  huippua miten paljon kaikkea ihanaa saitte miitistä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin kyllä kaikkea ihanaa. ♥ Mullakin kaikki nuo kirkkaat venyivät. Oon nyt kaksi päivää testannut ensimmäistä turkoosia Invisibobblea ja se on toistaiseksi palautunut osittain ennalleen. Saas nähdä miten muiden käy! Itse tykkään tosi paljon Iberon puhelinlankaponnareista, ne ei oo menneet miksikään vaikka oon käyttänyt niitä jo tosi kauan. :)

   Poista
 2. Siis huhu, vähän me saatiin paljon kaikkea. :DD Mulla on vielä postaukset tulossa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! :DD Ihan järkytyin kun sain noi rauhassa vielä koota pöydälle. :D Ja saithan säkin jo julkastua! ;)

   Poista
 3. Noiden ponnarien täytyy antaa levätä hyvin, muuten ne venähtää, eikä palaudu enää. Ite käytän niitä yhden päivän ja vähintään pari seuraavaa annan palautua. Kun on paljion ponnareita, ei haittaa vaikka pari niistä olis aina palautumassa. Hyvää Joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla nuo kaikki kirkkaat ponnarit venähti heti ensimmäisen käytön jälkeen, eivätkä ne enää palautuneet ennalleen, vaikka ne sai levätä välissä varmaan viikon. :D Ja jokaiselle kävi samalla tavalla, vaikka en edes pitänyt niitä kovin kauaa päässä kerrallaan. Itsellä on käytössä Iberon puhelinponnarit ja ne eivät oo venähtäneet, vaikka pitäisin samaa ponnaria viikon jokaisena päivänä. :) Saas nähdä miten nuo "värilliset" Invisibobblet kestävät. Hyvää joulua sinnekkin! ♥

   Poista
 4. Miulla venyy kaikki ponnarit. Olen niin laiska, enkä jaksa vaihtaa niitä, että saisi venyneet levättyä :D

  Kaksi Bobblea on katkennut, yksi on katkeamassa -_-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mulla ei oo ykskään ponnari vielä katkennut. Ite käytän Iberon puhelinlankaponnareita, enkä oo saanut niistä yhtäkään vielä venymään, vaikka oon välillä pitänyt samaa ponnaria viikon jokaisena päivänä. :D Kannattaa siis kokeilla niitä! :D

   Poista