Sivut

tiistai 30. joulukuuta 2014

Kynnet 2014

Heippa ihanaiset! 

Vuosi alkaa lähestymään loppuaan ja sen vuoksi ajattelin tehdä tälläisen koostepostauksen, jossa esittelen kaikki vuoden aikana tekemäni kynnet. Varoitan, postaus on todella pitkä ja kuvat saattavat ladata jonkin aikaa hitaammilla nettiyhteyksillä, mutta se sallittakoon näin kerran vuodessa. Vuoden aikana lakkasin arviolta noin 120 kynnet. Ihan tarkkaa lukua en osaa sanoa, koska kaikista lakkauksista en ottanut kuvaa. Blogin puolelle kuitenkin päätyi yli 100 kynnet, jotka näette tässä postauksessa. Ottakaahan siis hyvä asento ja nauttikaa!


PS. Olen perinteisesti tehnyt kuukauden kooste -postauksen aina kuluneesta kuukaudesta, mutta nyt joulukuun päättyessä aion tehdä sen sijaan vuoden kooste -postauksen, johon tulee sitten kaikki vuoden kohokohdat ja parhaat jutut. Palataan sen parissa siis huomenna!

Mitkä kynnet olivat sinun suosikkisi?

12 kommenttia:

 1. Aaapuaa! Niin paljo upeita lakkauksia, ettei suosikkia voi sanoa ees. Postauksen alussa oli marmorointi tosi kaunis. Sitte nuo kahvikynnet oli ihanat. Ja järkiään kaikki mun mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis Katarooma. ♥ Kahvikynnet oli kyllä kans yhdet mun lemppareista jo pelkän aiheen takia! :)

   Poista
 2. Aivan mielettömän kauniita lakkauksia kaikki!! ♥___♥ Ihan mahdotonta sanoa mitään suosikkia kun nää on kaikki vaan niin kertakaikkisen upeita. ♥

  VastaaPoista
 3. Mieletöntä tykitystä! Jos suosikki pitää valita, niin olkoon se tämä vaaleanpunainen unelma: http://2.bp.blogspot.com/-6O65bM89FNk/U9qlgc5BNhI/AAAAAAAAOEg/ZhuShkC28cI/s1600/4.png <3 Kaikkia kyllä ihastelin suuresti. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! :D Kiitos paljon Tiina Sipola! ♥ Nuo vaaleanpunaiset oli myös yhdet mun suosikeista! :)

   Poista
 4. Vautsi miten inspiroiva postaus! Kertakaikkiaan upeita lakkauksia kaikki, eikä näistä kyllä lempparia voi valita kun ovat kaikki niin kauniita! :) <3

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömiä kaikki, mun lemppari on ehkä kuitenkin sininen lakkaus, jossa etusormessa ristikko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Vibamon! ♥ Meinasit varmaan niitä talvisia kynsiä? Se ristikkoleima on kyllä superkiva! :)

   Poista