Sivut

tiistai 16. joulukuuta 2014

Kynsibloggaajien pikkujoulut

Heippa ihanaiset! 

Jouluun on kohta enää viikko. Siis VIIKKO! Hui, kylläpä aika meneekin nopeasti. Mä olen yleensä joulujärjestelyissä hiukan mattimyöhäinen ja olenkin hommannut joululahjat vasta eilen / tänään. Kuusi koristeltiin yhdessä tytön kanssa illalla ja jouluruuat voisi suunnitella sitten vaikka.. Nooh mietitään sitä sitten myöhemmin..


Tänään kuitenkin fiilistellään hiukan joulutunnelmissa blogin puolella, sillä ajattelin hiukan kertoa teille, missä olinkaan viime viikonloppuna! Lauantaina nimittäin olin Hämeenlinnassa ihanan Kaisan kotona 15 muun kynsihörhön kanssa viettämässä pikkujouluja ja tänään kurkistetaankin, millaiset tunnelmat pikkujouluissa oli.


Pikkujoulut alkoivat siis neljän maissa. Miittipaikalle suunnistin Hämeenlinnan linja-autoasemalta yhdessä Iinyn ja Saran kanssa. Ihan ensimmäisenä tietysti hiukan jutusteltiin kaikkien ihanaisten kanssa ja sitten käytiinkin jo "pöydän kimppuun". Kaisa ja muut järjestäjät olivat loihtineet pöytään jos jonkinlaisia herkkuja. Tarjolla oli oikeastaan kaikkea glögistä juustotarjottimeen sekä Subwayn sponssaamia keksejä. Nams! 


Syömisen ja jutustelun lomassa arvottiin jokaiselle kaksi joulupakettia. Jokaista osallistujaa pyydettiin tuomaan 10 euron arvoinen pikkujoulupaketti, joten jokainen sai yhden sellaisen, sekä toisen paketin, jossa oli jonkin yrityksen / yritysten sponsoroimia tuotteita.


Itse sain pikkujoulupaketista Lumenen paketin, jossa on kasvovoide ja käsirasva. Toisesta paketista sainkin sitten tälläisen sekalaisen setin, jossa oli suolasuihke, "munasieniä", vartalon Konjac sieni, nutturavalkki sekä Irohan hoitavat "käsineet" (muiden tavaroiden alla).


Arvonnan jälkeen jokaiselle jaettiin vielä varsinainen miittipususkka. Hui miten paljon kaikkea ihanaa me saatiinkaan! Miittipussukan sisältöä vilautan hiukan paremmin toisessa postauksessa..


Ja etteikö tässä olisi ollut jo tarpeeksi, niin tietysti piti vielä kirppistelläkkin! Että ei muuta kuin lakat lattialle ja kynsihullut kimppuun. Itsekkin bongasin muutaman aika ihanan lakan kirppisteltävien joukosta, mutta lupasin etukäteen itselleni, että en osta mitään, koska haluaisin niin monista lakoista ensin eroon. Loppujen lopuksi en sortunut ostamaan mitään ja ihan hyvä niin, koska uusia testattavia tuli kyllä ihan tarpeeksi muutenkin.


Kirppistelyjen jälkeen oli tietysti luvassa kynsihöpinää, lisää miittipussukoiden tutkimista ja santsikierroksia ruokapöydän äärellä. Ja tietysti, niinkuin joka miitissä on tapana, napattiin vielä kaikkien osallistujien kynsistä kuva. Loppu ilta menikin sitten ihanien kynsifriikkien kanssa jutellessa. Noin puoli yhdeksän maissa hyppäsinkin sitten taksin kyytiin ja suuntasin takaisin linja-autoasemalle ja siitä bussilla Valkeakoskelle. Olipahan päivä. 

Kuva: Miracle | Miracle´s Nails

Ainiin, otetaampas taas tällästä välihuumoria mun kustannuksella! Musta kun tulee miiteissä aina niiiiiin hyviä kuvia. Pidempiaikaiset lukijani varmaan muistavatkin aiemmista miiteistä esim. Nufukuvan sekä pyllylakkakuvan... Jep, ja nämä alla olevat on musta ainoot kuvat. Kylläpä on taas. Ja ei, en ole huppelissa. Join tasan tuon yhden kuvassa näkyvän jouluomenasiiderin koko tapahtumassa, että tämä on ihan normi selväpäinen minä.

Ylemmät kuvat: Heidi | Bound By Blood & Polish. Alemmat kuvat: Sigi | ZigiZtyle.

Jeps, repikää siitä huumoria. Ainakin mulla on ollut hauskaa! Mutta hei, joskus vähän vaihtelua kaikille niille ylitäydellisille glamourlorealpepsodenttihymykuville, joita netti on jo väärällään. ;)


Siinäpä olikin pikkujoulutunnelmaa kerrakseen! En viitsinyt postaukseen laitella oikeastaan noita kuvia joissa näkyi muita bloggaajia naamoineen, koska monet eivät halunneet kuviaan julki syystä tai toisesta. Mutta hei, toivottavasti mun ylikauniit naamakuvat korvaa sen! Myöhemmin saatte sitten kuulla lisää pikkujoulukynsistäni sekä parempia kuvia miittipussukan tuotteista. Pus pus. 

Iso kiitos vielä ihanaiset ihanista pikkujouluista! 

10 kommenttia:

 1. Oi, kuulostipas ihanille pikkujouluille! :)

  VastaaPoista
 2. Oli aivan ihana nähdä! <3 Oot ihana. :3

  VastaaPoista
 3. Ihan huippuja noi kuvat :D <3 Oli kiva nähdä taas! :)

  VastaaPoista
 4. Noi kuvathan on just parhaita - aitoja ja hauskoja :) Teillä oli selvästi aivan mahtavat pikkujoulut :)

  VastaaPoista
 5. Haha, just hyviä kuvia ^__^ kiiltokuvamaisuus on ihan liian tylsää ;)

  VastaaPoista