Sivut

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Pikkujoulukynnet

Heippa! 

Eilen postasin teille kynsibloggaajien pikkujouluista, joissa olin viime lauantaina. Tänään tarkastellaankin sitten millaiset kynnet minulla oli tuolla pikkujouluissa (ja on oikeastaan edelleen, heh).


Yleensä miittejä varten olen väsännyt todella vaikeatekoiset kynnet ja sitten tihrustanut niitä tietysti miittiä edeltävänä yönä pala kurkussa. Tällä kertaa päätin antaa itselleni vapauden mennä sieltä, mistä aita on matalin ja lakkasin kynsille ainoastaan punaisen lakan ennen lähtöä.


Pohjalle valikoitui siis Cuccion ihana punainen creme, A Kiss In Paris. Suudelma Pariisissa on SE täydellinen punainen, jota lakkalaatikkoosi kaipaat. Jos sinulta siis puuttuu THE punainen, niin tätä voin suositella. A Kiss In Paris levittyy nätisti, peittää kahdella kerroksella ja kuivuukin nopeasti. Ja sitten se on vielä ihan täydellisen sävyinen. Ennen miittiä minun piti lisätä kynsiin vielä kynsikorut, mutta en sitten kaikessa hötäkässä ehtinyt. Paikanpäällä miitissä käytin siis törkeästi Fania apunani ja liimautin koristeet hänellä, heh. 


Nuo kynsikorut on kyllä aivan ihania. Ne tekee tavallisesta (=tylsästä) lakkauksesta täydellisen juhlalakkauksen. Ja joo, voihan noita kynsikoruja käyttää ihan arkenakin tuomaan hiukan piristystä! Joka tapauksessa olen viihtynyt näillä kynsillä jo 5 päivää, vaikka ne ovat näinkin yksinkertaiset.


Ja koska näitä varmasti vielä joku kysyy, niin a) kynsikoruja saa tilattua täältä, valitse malli 5 b) kiinnitin korut kynsiliimalla, jota sudin koko kynnelle c) korut pysyvät kynsillä yhden päivän, mutta ne voi halutessaan liimata kynteen uudestaan kiinni vaikka 5 kertaa. Ja sitten vielä yksi juttu, jota halusin havainnollistaa ihan kuvan kera (katso kuva ylempänä). Nämä kynsikorut ovat kaarevan mallisia, joten omille kynsilleni ne eivät istuneet ihan täydellisesti, kuten kuvasta näkyy. Itselläni ei ole kovin kaarevat kynnet, joten tämä johtuu siitä. Miitissä kuitenkin esim. Sigi kokeili näitä kynsilleen ja totesi, että hänellä kynsikorut kiinnittyisivät kynnelle melkein täydellisesti. Kaarevuuden puutteesta huolimatta nämä kyllä pysyi omilla kynsilläni hyvin noin vuorokauden kerrallaan, jonka jälkeen olen liimannut niitä uudestaan kiinni. Korut sopivat siis parhaiten kaareville kynsille / rakennekynsille.

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

10 kommenttia:

 1. Nää oli ihan täydelliset pikkujoulukynnet!!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniit kynnet! <3 Mä vaan mietin tuota kynsiliimaa kun itse kun kerran (ensimmäisen ja viimeisen...) laitoin kynsiliimalla koristeen kiinni niin se saamarin liima ei lähtenyt kynnen pinnasta MILLÄÄN, ei vaikka kuinka hinkkasin poistoaineella ja rapsuttelinkin sitä irti! -.- Ei voinut muuta kuin odottaa kynnen kasvamista että se kamala kohta kasvoi pois. :D Eikö sulle sitten jää sellaista? :D Mitä liimaa käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katri! ♥ Mulla on itsellä käytössä Elegant Touch merkkinen sudillinen kynsiliima, jota saa ainakin Citymarketista. Laitan sitä aina ihan ohuen kerroksen tai pienen tipan kynnelle ja saan sen kyllä helposti irtoamaan asetoonillisen poistoaineen avulla. Jos laitan koko kynnelle kerroksen, niin yleensä hetken aikaa "haudutan" kynttä vanulapun alla. Jos tuntuu että liima ei irtoa, voit kokeilla poistaa lakat foliotekniikalla tai hiukan buffata viilalla niitä liimakohtia. Jos ei auta niin liima vaihtoon! :)

   Poista
 3. Noi korut on ihan älyttömän upeet ♡

  VastaaPoista