Sivut

torstai 4. joulukuuta 2014

Pinkkiä, kultaa ja lumihiutaleita

Heippa ihanat! 

Tänään esittelen teille koristelut, jotka väsäsin edellisen postauksen tähden, Essencen A Hint Of Loven päälle. Tuputan teille taas jouluisia kynsiä, kun niitä on useampi toivonut. Koettakaahan kestää joulua inhoavat kynsisiskoni, jouluhössötystä ei kestä enää kuin pari viikkoa!Etusormeen ja nimettömään lisäsin vaaleanpuna-kulta glitterlakkaa hiukan liukuvasti lakan omalla siveltimellä. Tämä kaunotar-glitter on siis A Englandin She Walks In Beauty. Lakka pääsee kunolla oikeuksiinsa vain luonnonvalossa, mutta on ihan näyttävän näköinen myös keinovalossa. Keinovalossa oikeastaan lakka on enemmän kullan sävyinen, kuin vaaleanpunainen, mutta sekös sopi minun joulukynsilleni paremmin kuin hyvin.


Keskisormeen ja pikkurilliin lisäsin kultaiset 3D lumihiutaleet, jotka tilasin muutama viikko sitten ebaysta. Voi mä oon taas niin rakastunut erilaisiin 3D kuvioihin, ne tekee kynsistä aina niin näyttävät! 


Peukaloon tein raidat kynsivinyylien ja Barry M Gold Foilin avulla. Gold Foilhan toimii ihan täydellisesti leimauslakkana, mutta halusin testata sitä näin muutenkin "oikeassa" käyttötarkoituksessaan. Foil lakkojen tapaan kuitenkin se raidottuu todella helposti, kuten arvelinkin. Raidoissa käytettynä Gold Foil vielä menettelee jotenkin kutenkin, mutta taidan silti käyttää sitä tästä lähin ainoastaan leimauslakkana.


Käytetyt: A England - She Walks In Beauty, Barry M - Gold Foil, Essence - A Hint Of Love, kynsivinyylit, 3D lumihiutaleet.

Näillä kynsillä tulikin viihdyttyä kokonaiset kolme tai neljä päivää. Kieltämättä mun ajattelukyky on tällä hetkellä vähän hämärtynyt, kun mulla särkee kahta viisaudenhammasta yhtä aikaa, murhh. Huomenna ajattelin laittaa kynnet uuteen uskoon itsenäisyyspäivää varten ja luvassa onkin sen myötä taas yksi toivepostaus!

Mitäs tykkäätte kynsistä?

24 kommenttia:

 1. Ihanat! Jotenkin vähän barokkimaiset :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Miten saat nuo lumihiutaleet pysymään kynnellä kun siinä on aika vähän tarttumapintaa? Mulla tuppaa irtoamaan fimotkin heti... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♥ Itse kiinnitän kaikki koristeet kynsiliimalla. Mulla on ainakin Citymarketeista saatava sudillinen Elegant Touch -merkkinen liima käytössä, jolla liimaan joka koristeen erikseen, ettei liima pääse välissä kuivumaan. Ja tietysti, tuo isojen koristeiden käyttö vaatii ensin totuttelua. Ihan suuna päänä niiden kanssa ei voi mennä, muuten itselläkin ne irtoaa.

   Poista
 3. Ihan älyttömän söpöt ja jouluiset<3 Tykkään!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat<3 Mä niin rakastan jouluisia kynsiä! Tosin kyllä se riittää kun niitä näkyy monissa blogeissa sen kuukauden verran. Sitten ei kyllä enää jaksaisi. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! ♥ Hih, mä tykkään kans joulukynsistä! Ja kyllä kaikista teemakynsistä ylipäätään. :3 Joo ja totta! Ei joulukynsiä kyllä kuukausitolkulla jaksaisi tuijotella! :D

   Poista
 5. Nuo hiutaleet on aivan ihanat... <3

  VastaaPoista
 6. Ei kyllä nyt liity postaukseen, mutta miten noita kynsien muotteja käytetään tarviiko siihen olla joku erillainen geeli? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa yhtään, kyllä täälä saa kysellä missä postauksessa vaan! :) Suosittelen kurkkaamaan tuolta otsikon alta "ohjeet" -välilehdeltä kaikki geelikynsiin liittyvät ohjeeni, sielä muottien käyttö selitetään juurta jaksaen! :)

   Poista
 7. Ja osaisitko suositella mitään kohtuu hintaista verkkokauppaa josta voisin tilata tarvikkeita, geelejä ja siveltimiä? Esimerkiksi Virosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tähän vastaan saman kuin edelliseenkin, että kannattaa kurkata nuo geelikynsiin liittyvät ohjeeni ja lukaista myös postauksista löytyvät kommentit. Siellä puhun paljon eri tuotteista ja monet ovat tästä samasta aiheesta kysyneetkin! :) Mutta siis jos Virosta haluat välttämättä tilata, niin suosittelen Mereneidiä!

   Poista