Sivut

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Tyylikkäät hippukynnet

Heippa ihanat! 

Ihana ja rauhallinen joulu on takanapäin ja on aika palata taas blogin pariin. Meillä joulunpyhät vietettiin kotona rakkaiden kesken: rentoutuen, hyvin syöden, elokuvia katsellen ja pelejä pelaillen. En tule sen kummemmin esittelemään mitään joululahjoja, koska en saanut lahjaksi mitään kosmetiikkaa (ihan hyvä näin, sillä hoidan itse sen puolen niin hyvin, haha). Sen sijaan aion kuitenkin esitellä teille kynnet, jotka lakkasin itselleni joulunpyhinä.


Päätin laittaa kynsille jotain yksinkertaisen tyylikästä, kaikkiin vaatteisiin sopivaa ja hiukan uudenvuoden tunnelmaa. Siksi päädyinkin mustaan pohjalakkaan, jota piristin Opin luksustopperilla, Purella. Mustaksi lakaksi valikoin viime kynsipostauksesta tutun Sinful Colorsin Black On Blackin. Sen päällä on Purea 1 kerros.


Pure on kirkaspohjainen (tai tässä minun tapauksessani kellertäväpojainen) päälyslakka, joka sisältää aitoja 18K valkokulta ja hopeahippuja. Kyllä, luit iiiihan oikein. Aikamoinen luksuslakka, eikö?


Kyseinen lakka toimitetaan vielä näin ihanassa luksuksenomaisessa paketissa, jonka pinnalla kulkee ihana tikkauskuvio. Eihän tuota lakkaa raaski edes ottaa paketistaan! Oih ja voih sanon minä. 


Oman luksuspäällyslakan saa nyt vielä kaiken lisäksi huikean edullisesti. Nimittäin MiMaxilla tämä ihanuus on myynnissä nyt alennettuun 15 euron hintaan! Oman voit ostaa itsellesi täältä.

*Lakka on saatu testattavaksi MiMaxilta.

Mitäs tykkäätte kynsistä?

18 kommenttia:

 1. Yksinkertaisen tyylikkäät! :)

  VastaaPoista
 2. tykkään sun kynsistä ihan hirveästi, ne on kyllä kauneimman malliset mitä blogimaailmassa on! :) ja joo, tykkään mä lakkauksestakin! ;) :D

  VastaaPoista
 3. Voi että, onhan tuo aika unelma lakka. Pitää vielä miettiä, raaskinko ostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihana, mutta tietysti hinta hiukan kirpaisee!

   Poista
 4. Todella upeat kynnet! Yksinkertaiset, mutta näyttävät. :)

  VastaaPoista
 5. Pure on kyllä niin kaunis <3 Ja hyvin istuu mustankin päälle! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan upeat! :) Tuo Pure on kaunis!

  VastaaPoista
 7. Okei, nää on vaan ihan täydellisyyttä.

  VastaaPoista