Sivut

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden kooste - 2014

Heippa ihanat! 

Vuoden viimeinen postaus onkin sitten tässä. Huomenna vuosi vaihtuu ja blogissakin alkaa uudet tuulet puhaltamaan. Niistä tuulista sitten lisää myöhemmin, sillä tänään kurkistetaan mikä on ollut parasta tässä vuodessa teidän ja mun mielestä sekä käydään läpi kaikki vuoden kohokohdat.

Vuoden suosituimmat kynsipostaukset top 10IsaDora - Ray Of Light -kokoelma


Lumene - CC Nail Concealer
Helsingin reissun kynnet


Ensimmäiset syyskynnet


Nämä kynsiin liittyvät postaukset olivat vuoden kymmenen suosituinta. Aika monta omaakin suosikkia mahtui mukaan! Aika hyvin teillä ihanaisilla siis kohtaa maku meikäläisen kanssa. ;)

Omat suosikkikynnet top 10

Raitoja ja ruusuja


Galakseja ja tähtitaivaita
Sailor kynnet part. 2


Kolmioita ja unikkoja
Holoraitoja
Muumikynnet


Ystävänpäiväviikon bling bling kynnet


Tässäpä olisi siis kymmenen omaa suosikkiani tältä vuodelta. Tähän olisi kyllä ihan hyvin voinut laittaa paljon niitäkin kynsiä, joita te "valitsitte", mutta päätin valita niiden sijasta seuraavat kymmenen suosikkiani, ettei tämä postaus olisi täynnä samoja kynsiä. :)

Vuoden suosituimmat muut postaukset top 10

Tässä oli siis kymmenen suosituinta postausta, jotka liittyivät muuhun kuin kynsiin. Selkeästi suosiossa on säilytykseen / työpisteeseen liittyvät postaukset, sekä erilaisten testausten tulokset.

Omat suosikkilakat top 10

Tälle listalle olisi voinut kyllä ottaa vielä toiset kymmenen lakkaa. Mm. Opin Pure, You´re So Vain-illa, Going My Way Or Norway?, Mavalan Magic Spice ja Magic Confetti, Essencen Icy Fairy ja A Hint Of Love..

Vuoden ikimuistoisimmat hetket

Voih, kylläpä tähän vuoteen on mahtunut paljon kaikkea mielettömän ihanaa. Olen saanut paljon uusia ystäviä, ihania kokemuksia, jännittäviä yhteistöitä ja jopa töitä! Kynsifriikki ei voi olla muuta kuin ihan superkiitollinen tästä vuodesta ja kaikista niistä ihanista ihmisistä, jotka ovat siihen kuuluneet. 

PS. Kurkkaa myös eilen ilmestynyt koostepostaus vuoden 2014 kynsistä!

Hyvää uutta vuotta ihanat! 

10 kommenttia: