Sivut

perjantai 2. tammikuuta 2015

Arvonta

Heippa ihanaiset! 

Uusi vuosi on vaihtunut ja blogissakin alkaa uudet kujeet. Viime vuosi oli aivan mieletön ja siitä saan suuresti kiittää myös teitä rakkaat lukijani. Siksi halusinkin heti vuoden alkajaisiksi ilahduttaa teitä arvonnalla.


Palkintoja on tällä kertaa kaksi. Toinen niistä sisältää kaikki tässä kuvassa näkyvät tuotteet sekä yhden tammikuun LivBoxin. Toiselle onnekkaalle lähtee sitten lohdutuspalkinnoksi tammikuun LivBox. Supersuuret kiitokset vielä kaikille ihanille yhteistyökumppaneilleni, jotka lähtivät tähän arvontaan mukaan! 


Ykköspalkintoon kuuluu Sally Hansenin tuotteita, jotka maahantuoja lahjoitti arvontaan. Mukana on siis kynnenkovettaja, kynsinauhaöljy, yksi nude kynsilakka sekä leopardikuosinen kynsiviila.


Samalta maahantuojalta tuli myös kolme Mavalan kevään uutuuskokoelman lakkaa. MiMax lahjoitti arvontaan aivan superihanan indielakan, Pretty & Polished Little Miss Scare-all:in.


Opin virallinen maahantuoja, Kauneudenkauppa, halusi myös ilahduttaa teitä Opin Nordic -minisetillä, johon kuuluu neljä minikokoista lakkaa. Setissä on mukana myös tuo aivan ihana Do You Have This Color In Stock-holm?. 

Säännöt ja osallistumisohjeet

Arvonta alkaa heti ja päättyy 11.1.2015 klo 15:00. Arvonta on avoin sekä uusille, että vanhoille lukijoille. Palkinnon postitan vain Suomeen. Arvontaan osallistut täyttämällä alla olevan arvontalomakkeen. Seuraa tarkasti lomakkeen ohjeita ja anna sen kautta kaikki tarvittavat tiedot. Jos jotkin tiedot puuttuvat tai tiedot ovat puutteellisia, voidaan osallistuminen hylätä. Jos et muista oletko lähettänyt jo lomakkeen vai et, voit täyttää sen uudestaan.


PS. Täälä on kauhea myrsky! Mikä ihana tekosyy olla sohvalla viltin alla ja kirjoittaa blogia. 

Onnea arvontaan ihanaiset! 

4 kommenttia: