Sivut

torstai 8. tammikuuta 2015

Essencen huulipunia

Heippa ihanat! 

Tänään pyörähdetään taas muiden meikkien maailmaan toivepostauksen muodossa. Viime vuoden puolella ostamistani Essencen huulipunista toivottiin tarkempaa raporttia ja kuvia, joten tässäpä niitä nyt olisi!


Essencen huulipunat, kuten muutkin Essencen tuotteet ovat hinta-laatu-suhteeltaan todella hyviä. Sävyt ovat kivoja ja nuorekkaita, holkki on todella tyylikäs ja puna kestää huulilla hyvin suunnilleen työpäivän verran. Itse laitoin tänään juuri aamulla tuota pinkkiä punaa ja jouduin lisäämään sitä vasta iltapäivällä. Siinä välissä puna kesti hyvin siis pari kuppia kahvia, välipalan sekä lounaan. Lisäksi muistaakseni pikkujouluissa jouduin lisäämään tuota Dare To Wear -punaa kerran, vaikka illan aikana tuli syötyä ja juotua useaan otteeseen. Mielestäni tosi hauska yksityiskohta punissa on myös tuo sisällä oleva "painatus" ja holkin kyljessä oleva sävyraita, jonka ansiosta oikea huulipuna on helppo löytää laatikosta. Todellakin hintansa arvoisia punia!


Halusin ottaa tähän postaukseen myös ostamani Essencen huultenrajauskynät mukaan. Nämä kynät tilasin samaan aikaan noiden punien kanssa ja olen ehtinyt kokeilemaan niitä muutamia kertoja.Jos Essencen huulipunat ovat edullisia ja hintansa arvoisia (nämä mustaholkkiset punat ovat Kosmetik4lessillä 2,95€ / kpl), niin nämä rajauskynät vasta edullisia ovatkin (Kosmetik4lessillä 0,95€ / kpl). Huulipunien kanssa nämä rajauskynät ovat siis samalla linjalla, sillä nekin toimivat tosi hyvin. Ainakaan itselläni ei ole väri karkaillut näiden yli kertaakaan ja ne ovat kestäneet huulilla jopa paremmin kuin huulipunat. Cute Pink ja Red Blush jättää jälkeensä mattaisen pinnan ja Transparent jättää semi-mattaisen pinnan.

Vasen kuva: Dare To Wear, Nude Love, Blush My Lips. Oikea kuva: Cute Pink, Red Blush. Sävyt vasemmalta oikealle.

Tällä kertaa halusin kuvata sävyt yhdessä kämmenellä sekä erikseen huulilla. Kuvia varten en laittanut mitään pohjustustuotteita. Huuliin rajaukset tein postauksessa esitellyillä Essencen rajauskynillä.


Nude Love on ihan täydellinen nudesävy. Se sopii todella hyvin omien huulieni sävyyn. Ihan ehdoton arkimeikin puna! Rajauskynänä olen tämän kanssa käyttänyt Essencen läpinäkyvää rajauskynää.


Dare To Wear on ihanan tyylikäs tummanpunainen puna. Itselläni tämä oli käytössä pikkujouluissa, mutta se sopii kyllä muihinkin iltamenoihin todella hyvin. Suosittelen tätä punaa erityisesti niille, joille "tavallinen" punainen on liian räikeä. Kuvassa rajauskynänä on käytetty Red Blushia.


Blush My Lips on aivan ihana räiskyvä pinkki. Näistä kolmesta punasta tämä on ehdottomasti suosikkini. Tämän kun kiskaisee aamulla huulille, niin ei päivä voi mennä mitenkään pieleen! Rajauskynänä käytin Cute Pinkkiä.

Mitäs tykkäätte Essencen punista?

4 kommenttia:

 1. Pitääpä muistaa huultenrajauskynät ensi kerralla, kun teen tilausta Kosmetik4Lessille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, täytyy itekkin muistaa ens kerralla tilata niitä muutama. :) Ja muutama huulipuna kanssa! ♥

   Poista
 2. En ole uskaltanut Essencen meikkejä kokeilla, vaikka oon niistä paljon hyvää kuullutkin. Dare to Wear alkoi kiinnostaa, näyttää ihan mun sävyltä :) Pitänee käydä penkomassa tänään paikallinen Halpa-Halli, kun siellä oli jotain Essencen meikkejäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, että otat edes muutaman meikkituotteen testiin, niin edullisia kun ovat ja tosiaan paljon kehuttuja! ♥

   Poista