Sivut

torstai 29. tammikuuta 2015

Konad - liukuvärjäyspaketti

Heippa ihanani! 

Tänään esittelyyn pääsee Konadin liukuvärjäyspaketti, jonka sain Sanna Taralta testattavaksi.


Paketti näyttää siis tältä. Sen sisältä löytyy kaikki oleellinen liukuvärjäyksen tekemiseen, eli siis kolme erikoislakkaa, viisi sientä, pidike sienille, "sekoitusalusta" lakoille, pinsetit ja valkoinen glitteri. Pinsetit ovat paketissa myöhempää käyttöä varten. Sienethän menevät yleensä "pilalle" sen jälkeen kun lakka kuivuu niihin, mutta niitä voi uusiokäyttää leikkaamalla "lakkaiset" kohdat pois. Tämän jälkeen sieni ei välttämättä sovi enää normaaliin pidikkeeseen ja tällöin siis pinsetit astuvat apuun. Pinseteistä siis iso plussa!


Paketin takaa löytyy myös ohjeet liukuvärjäyksen tekoon. Halusin testata samalla myös ohjeen toimivuutta, joten tein kynnet sen mukaan. Tässä ohjeessa ei käytetä alla mitään värilakkaa (niinkuin liukuvärjäyksissä normaalisti), mutta itse pistäisin seuraavalla kerralla näihin kynsiin valkoisen lakan alle.


Paketin lisäksi otin testiin muutaman arkin siirtokuvia: sinisiä kukkia, valkoisia ja mustia koukeroita sisältävän arkin sekä vaaleanpunaisia, liloja sekä violetteja koukeroita sisältävän arkin. Näistä kahdesta viimeisimmästä arkista käytinkin muutaman siirtokuvan tämän päivän kynsiin.


Mutta sitten mennään niihin kynsiin! Kynnet tein siis paketin ohjeen mukaan, eli tuputtelin värit suoraan aluslakan päälle. Ja kuten jo ylempänä mainitsinkin, ensi kerralla pistäisin kyllä valkoisen lakan ensin alle. Värejä tuputtelin kynsiin muistaakseni kolme kertaa ja lopputulos näytti ilman glitteriä jotenkin liian pliisulta. Siksi laittaisinkin sen valkoisen lakan alle ensi kerralla. Itse liukuvärin toteuttaminen oli kuitenkin tosi helppoa tämän paketin avulla.


Peukaloon, keskisormeen ja nimettömään tein liukuvärin valkoisella ja pinkillä. Etusormi ja pikkurilli sai valko - vaaleansinisen liukuvärjäyksen. Kaikkien kynsien päälle tuputtelin lisäksi tuota paketissa tullutta glitteriä.


Lopuksi laitoin kynsiin vielä koukerosiirtokuvia sekä muutaman helmenpuolikkaan. Nuo siirtokuvat ovat kyllä tosi kivoja, varsinkin nuo valkoiset ja vaaleanpunaiset. Ne ovat ihanan herkän näköisiä. 

Mitäs tykkäätte paketista ja kynsistä? 

24 kommenttia:

 1. Tosi kiva liukuväri:) mullakin oli tuo töpötyshommeli mutta olen hukannut ilmeisesti jonnekin... Älyttömän kätevä!

  VastaaPoista
 2. Jopas on helppo systeemi. Pitääkin kokeilla!
  Annoitko ensin liukuvärjäyksen kuivahtaa ja sitten vasta glitteri? Näin oletan... Noissa ohjeissakaan ei ollut odotusajasta mainintaa.
  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva jos tästä oli hyötyä! ♥ Mä laitoin liukuvärin päälle päälyslakan ja töpöttelin glitterin siihen, kun lakka oli vielä kosteaa ja sitten laitoin vielä kerroksen päälyslakkaa. Mutta tietysti glitterin voi tuputella myös kostean liukuvärin päälle suoraan! :)

   Poista
 3. Oi että, tosi herkän kauniit lakkaukset <3 Nuo siirtokuvat on ihania :)

  VastaaPoista
 4. Kynnet on kivat, mutta paketti tuntuu turhalta, ehkä jopa rahastukselta. Liukuväri kun ei vaadi mitään "erikoislakkoja", alustana toimii vaikka kertislautanen ja pinsetit varmaan jokaisella on jonkinmoiset. Ainoa hyödyllinen koko paketissa on sienen pidike. Tai lieneekö sekään, harvemmin pitävän käden sormet sotkeutuu tässä hommassa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erya! ♥ Itse näen paketin tarpeellisena esim. aloittelevalle kynsitaiteilijalle tai sellaiselle, joilla ei näitä vehkeitä vielä ole. :) Monelta saattaa puuttua juuri liukuväriä varten toisiinsa sopivia lakkoja sekä esim. nuo pinsetit joille on muutenkin käyttöä kynsien koristelussa. Itse en ole ainakaan halunnut sotkea normaaleja pinsettejäni kynsihommiin, joten olen hankkinut sitä varten omat kynsijutuille. Pidikkeestä voi toki olla montaa mieltä, toiselle turha ja toiselle ei, makuasia lähinnä. :) Ja tämäkin nyt vain minun mielipide, mutta musta tuo alusta oli kätevä. Meillä ei ole kotona kertislautasia ja tykkään käyttää sellaisia välineitä, joita ei tarvitse käytön jälkeen heittää roskiin. Niin ja noita paketissa tulleita lakkojahan voi käyttää myös leimauksessa, kun ovat noita Konadin erikoislakkoja. ;)

   Poista
 5. Tosi ihanat kynnet teit kyllä! Nojoo tottahan tuo on, että paketti on rahastusta, mutta on se silti tosi kiva. :) Ja tuo glitteri wouh, en ookkaa tajunnu et sitäki voi käyttää tuolleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! ♥ Munkin mielestä tuo paketti on kiva ja se on yllättävän monikäyttöinen. Lukaiseppa vaikka tuo ylempi kommenttini asiasta! :) ^^ Hihi, aina sitä oppii uutta! ♥

   Poista
 6. Kynnet on hurjan kauniit ja keijumaiset! Niissä oot onnistunut hyvin!
  En usko, että itse tulisin ostaneeksi pakettia. Tuo sienen pidike vaikuttaa aika kätevältä? Itsellä kuitenkin äidin töistä tuomaa vaahtomuovin tapaista materiaalia ja meikkisieniäkin löytyy, eli liukuvärjäys onnistuu kotioloissa ilman tuota pakettiakin. Toki tuo vois olla kiva lahjaidea jollekin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis, Kaisa! ♥ Joo varmasti tämä paketti on monelle turha, joilla nämä tarvikkeet jo löytyvvät, mutta aloittelijalle tämä voisi olla loistava lahja! Tuo pidike on kyllä kätevä, mutta se kyllä melkein vaatii sitten nuo Konadin omat sienet.

   Poista
 7. ompa söpöt ja hemppikset <3 tosi hyvin onnistunut liukuväri ja siirtokuvat käy noihin kun nenä päähän :)

  VastaaPoista
 8. Ihana lakkaus! Enpä oo hoksinu, että glitterin voi noinkin laittaa. Pitää kokeilla seuraavalla kerralla.

  VastaaPoista