Sivut

lauantai 10. tammikuuta 2015

O.P.I - DS Tourmaline & DS Titanium

Heippa ihanaiset! 

Tänään mulla on teille esiteltävänä kaksi niin ihanaa ja superkaunista lakkaa, että kynsifriikkiä ihan heikottaa. Kyseessä on siis Opin tämän vuoden Designer Series -lakat, jotka sain testattavakseni Kauneudenkaupalta.


Tässä ne kaksi kaunotarta nyt ovat. Vasemmalla on Tourmaline ja oikealla on Titanium. Molemmat lakoista ovat siis glitterlakkoja, joissa on värillinen pohja, hologlitteriä ja erilaisia glitterhippuja. Aah, katsokaa nyt tuota kimallusta! Ja odottakaapa vaan kun näette nämä kaunottaret kynsillä. Varoitan siis jo näin etukäteen, että näiden kuvien katsominen saattaa aiheuttaa pakottavaa tarvetta keventää kukkaroa. ;)


Ensimmäisenä kynsilleni pääsi Titanium, joka on aivan ihana "avaruuslakka". Siksi minä tämän siis nimesin. Siinä on tummanharmaa pohja, hologlitteriä sekä paljon erivärisiä glitterhippuja. Se kruunaa esimerkiksi bilekynnet aivan täydellisesti ja hurmaa upealla kimalluksellaan.


Tourmaline on aivan älyttömänsuperhyperkaunis pinkkipohjainen barbilakka. Siis jokaisen true tyttömäisen tytön on omistettava tämä, aivan ihana! Jos tuo Titanuim oli avaruuslakka, niin tämä on kyllä Anniinalakka! Siis niiiiin mun näköinen pinkkibarbietyttömäisyystäydellisyyskaunotar. 


Molempia lakkoja on kynsillä kuvissa kaksi kerrosta peel off -aluslakan päällä. En tiedä huomasitteko jo kuvista, mutta molemmissa lakkauksissa on pikkurillissä ja nimettömässä lisäksi kerros Opin DS Top Coat -päälyslakkaa. Molemmat lakoista ovat hiukan karheapintaisia ilman päällyslakkaa. Päälyslakan kanssa pinnasta tulee sileä, kiiltävä ja glitterhiput kiiltävät entistä kauniimmin. Ilman päälyslakkaa lakka on aavistuksen mattapintainen.


DS -kokoelman lakkoja voit ostaa itsellesi Kauneudenkaupasta. Valikoimasta löytyy myös muita aivan ihania DS -kokoelman lakkoja, joten suosittelen kurkkaamaan nekin läpi!

Kumpi lakoista on enemmän teidän mieleen? 

12 kommenttia:

 1. Avaruuslakka on enemmän mun mieleen!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä nää DS-lakat on aavistuksen yliarvostettuja. Mahtuuhan sinne joukkoon upeita yksilöitä, mutta suurin osa on mun mielestä aika tavallisia. Nääkin on ihan ok kivoja lakkoja, mutta jotenkin vähän valjuja. Ne holoisat yksilöt on kyllä tosi kauniita, mutta mä en oikein näistä glittereistä välitä kun ne jäävät noin epätasaisiksi ja epämääräisen värisiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no onhan toki jotkin tuon kokoelman lakoista aika "tavallisia", mutta itse pidän niistä vain sen takia, että lakat ovat kauniita. En siksi, että ne ovat jotain tiettyä kokoelmaa. :) Itseltäni ei vielä löydy lähellekkään tälläisiä ja livenä nuo ovat vielä kauniimpia. Näissä kuvissa päällä on pelkkä DS -kokoelman oma päälyslakka ohuena kerroksena, Sechellä lopputulos on kyllä sileä. :) Mutta tietysti, kaikkia ei voi kaikki lakat mitenkään miellyttää! Se vasta hullua olisikin, jos ei voisi vastustaa mitään lakkoja! :D

   Poista
 3. Tuo pinkki lakka on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana toi pinkki! Toi olis kyllä niin pakko saada :)

  VastaaPoista