Sivut

torstai 15. tammikuuta 2015

O.P.I - Fifty Shades Of Grey -kokoelma

Heippa ihanat! 

Tänään minulla on teille esiteltävänä kaksi Fifty Shades Of Grey -kokoelman lakkaa sekä kynnet, jotka toteutin noilla saamillani lakoilla. Fifty Shades Of Grey on siis nyt tammikuussa ilmestyvä kokoelma, joka on saanut inspiraationsa tulevasta Fifty Shades Of Grey -elokuvasta.


Kokoelmaan kuuluu 6 lakkaa. Sävyt vaihtelevat hopeasta ja harmaasta romanttiseen punaiseen sekä kimaltavaan siniseen. Lakat jotka minä sain Kauneudenkaupalta testiin ovat hopea shimmerinen "silkkilakka", My Silk Tie sekä hopea-sininen glitterlakka, Shine For Me. Molemmat lakoista peittävät 2-3 kerroksella ja ne levittyvät nätisti. Tosin My Silk Tie jättää jälkeensä siveltimenjäljet, kuten monet tämän tyyppiset lakat yleensä. Molemmat lakoista ovat kyllä tosi kauniita, mutta siveltimenjälkien takia en oikein välitä My Silk Tie:sta yksinään. Koristeiden kanssa se menee kuitenkin hyvin, joten eipä tuo minua haittaa, kun harvoin minulla on koristelemattomat kynnet.


Heti lakat saatuani halusin yhdistää ne yhdeksi lakkaukseksi ja tehdä oikein kunnon Fifty Shades Of Grey -teemalakkauksen. Lakkasin siis peukalon, keskisormen ja pikkurillin My Silk Tie:lla ja etusormen sekä nimettömän Shine For Me:lla. Keskisormeen ja pikkurilliin lisäsin koristeeksi palan mustaa tylliä sekä sen päälle punaisia strasseja, hopeita niittejä (joista näköjään yksi ehti jo irrota, kun kuvasin kynnet vasta seuraavana päivänä) sekä pieniä vaaleansinisiä strasseja.


Peukaloon tein kynsivinyylien sekä Opin Big Apple Red:in avulla raidan. Tahdoin lisätä lakkaukseen hiukan punaista, koska Fifty Shades Of Grey -kokoelmaankin kuuluu punainen lakka. Raidan päälle kiinnitin vielä kaksi vaaleansinistä strassia sekä tummanharmaan kartioniitin.


Teeman mukaisesti kynsistä oli tarkoitus tehdä vähän "rohkeammat" (well, u know..) ja aika hyvin tuo tunnelma kynsiin tuli tyllin, kartioniitin ja punaisen avulla. Näistä kynsistä tuli samalla kivasti lumiseen talveen sopivat.


Kynsien raidat voi muuten halutessaan toteuttaa joko varovasti lakan omalla siveltimellä tai sitten pitkällä ohuella siveltimellä, jos vinyylejä ei kaapista löydy. Tyllien sijasta taas kynsiin voi esimerkiksi leimata vaikka pitsikuvion tai käyttää siirtokuvia / tarroja.


Osa teistä varmaan muuten huomasikin, että kynnet ovat tässä postauksessa lyhentyneet reippaasti. Mulla kävi pieni onnettomuus meidän alaoven lukon kanssa ja siinä rytäkässä katkesi sitten kaksi kynttä ihan "pohjamutia" myöden, joten mun piti sitten lyhentää kaikki kynnet ihan nysiksi. Nyyh!

Käytetyt: O.P.I - My Silk Tie*, Shine For Me*, Big Apple Red, musta tylli*, strassit, hopeiset niitit, kartioniitit*, kynsivinyylit.

Ainiin, lisäksi halusin vielä vilauttaa pullon pohjaa. Jos siis ostatte kokoelman lakkoja, niin älkää ihmetelkö, jos tarra pullon pohjassa on erilainen edellisiin "Opeihinne" verrattuna. Ainakin minulla näissä kahdessa lakassa tarra on tämän näköinen ja lakat on saatu testattavaksi kuitenkin Opin viralliselta maahantuojalta.


PS. Vuoden alussa alkanut arvonta on päättynyt ja voittajat ovat nyt selvillä. Ykköspalkinto lähtee lukijalle nimimerkillä Siiri E ja lohdutuspalkinto lähtee lukijalle nimimerkillä Kristiina Rintanen. Onneksi olkoon! 

Mitäs tykkäätte kokoelmasta ja kynsistä?

8 kommenttia:

 1. Harmaiden ystävänä tykkään kovasti. Kirjoista tai elokuvista en taas piittaa vähääkään:) Ja kynnet on oikein tyylikkäät sekä teemaan sopivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! ♥ Tässä kokoelmassa oli kyllä upeita harmaita, täytyy varmaan pistää ainakin Cement The Deal tilaukseen. Itekkään en tuota kirjaa oo lukenut, enkä varmaan saa koskaan aikaiseksi. Elokuvan saatan kattoa, ehkä! :D

   Poista
 2. Nätit kynnet ja onnea voittajille

  VastaaPoista
 3. Mä vielä vähän arvon ees-taas, että hankinko vaiko enkö.. Mulla kuitenkin harmaita on jo aika kasa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no sit ei ehkä kannata! :D Multa taas puuttuu ne the harmaat cremet, joten oon vähän miettiny niiden tilaamista..

   Poista