Sivut

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Blogi muuttaa Mafiaan!

Heippa ihanaiset! 

Tänään mulla on teille uutisia, jotka koskevat blogini tulevaisuutta. Ei, en ole lopettamassa bloggaamista (oh god no), päinvastoin. Te ihanat lukijani varmasti jo tiedättekin miten paljon rakastan bloggaamista, kynsien laittamista ja teitä ihania lukijoitani. Sen vuoksi haluan aina kehittää ja viedä blogiani eteenpäin ja nyt olen saanut mahdollisuuden ottaa yhden suuuuren askeleen harppauksen blogimaailmassa.


Nyt blogia tosiaan viedään meinaan eteenpäin ja kovaa, sillä saan ilokseni ilmoittaa teille siirtyväni helmikuun puolivälissä avattavaan Purkkimafia nimiseen blogiportaaliin, jonka takana toimii Bastella Media Oy. Mukana Purkkimafiassa tulee olemaan yli 20 ihanaa suomalaista kauneus- ja kosmetiikkablogia, joten laadukasta kauneuspainotteista luettavaa on siis tiedossa! Aivan mahtavaa, että me saadaan vihdoinkin portaali, joka on tarkoitettu vain kauneusbloggaajille, koska ainakin oma lukulistani koostuu lähes kokonaan niistä. Purkkimafiaan muuttamisen myötä tietysti blogin osoite muuttuu, mutta ei murehdita sitä vielä. Seuraamismahdollisuuksista ja -tavoista tulen kertomaan teille tarkemmin ennen muuttoa. Sen verran haluan vielä sanoa, että itse blogi ei tule muuttumaan miksikään. Sama vanha minä ja samat höpsöt jutut tulevat pyörimään myöskin "uudessa blogissa". Toivon siis sydämmeni pohjasta, että te kaikki ihanaiset seuraatte minua Purkkimafian puolelle sinne helmikuussa siirtyessäni ja olette yhtä innoissanne tästä uudesta ihanasta portaalista kuin minä. 

PS. Käykäähän tekin jo tykkäämässä Purkkimafian Facebook -sivuista sekä jättämässä sähköpostiosoitteenne Purkkimafian sivuille, jotta ette varmasti missaa mitään!

Ihanaa ja rauhallista sunnuntaita ihanaiset! 

18 kommenttia:

 1. Ihanaa!<3 Ei mulla muuta, en pysy housuissani!

  VastaaPoista
 2. Mahtava uutinen! Jännällä jään odottelemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Ihanaa saada kosmebloggaajille vihdoinkin oma portaali ja koko kosme- / kynsibloggaajien olemassaolo kuuluviin! Onneksi ei tarvitse odottaa enää kauaa. ♥

   Poista
 3. Huippua naiset <3 <3
  Menossa mukana myös uudessa osoitteessa :)

  VastaaPoista