Sivut

lauantai 7. helmikuuta 2015

Lumene - Aamuvalo

Heippa ihanaiset! 

Tänään esittelyyn pääsee yksi uusista hankinnoistani, Lumenen Aamuvalo, joka on persikan värinen creme. Se kuluu Gel Effect -lakkoihin, joille ominaista on nopea kuivuvuus, paksuhko koostumus, mahtava kiilto ja hyvä peittävyys. Tähän mennessä kaikki testaamani Lumenen lakat ovatkin olleet todella hyviä ja vastanneet tuota kuvausta. Näin oli myös tämän lakan kohdalla peittävyyttä lukuunottamatta.


 Kolme kerrosta nimittäin riitti juuri ja juuri peittämään kynnet. Tosin kolmanne kerroksenkin jälkeen kärjet kuulsivat hiukan läpi. Kuvassa kynsillä on kirkas aluslakka sekä kolme kerrosta värilakkaa, ei päälyslakkaa. Toisaalta huono peittävyys ei ainakaan minulla tee lakkaa käyttökelvottomaksi, sillä voihan tätä lakkaa käyttää niin, että tuputtelee kärkkin vaikka hiekkalakkaa / glitteriä tai käyttää tätä glittersandwicheissä! Sävy lakassa on muuten hiukan tummempi kuin pullossa, joten muistakaa tuo jos satutte hipelöimään pulloa kaupassa.

Mitäs tykkäätte Aamuvalosta?

10 kommenttia:

 1. Upea kiilto! Ja sävykin on ihana, harmi, ettei peittänyt toivotulla tavalla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! ♥ Harmi tosiaan ettei vain ollut kovin peittävä tapaus. :(

   Poista
 2. Tosi kauniin värinen lakka ja olisin voinut sävyn puolesta tämän itsekin kotiuttaa, mutta taitaa tuon huonon peittävyyden takia jäädä kauppaan. Kaunis se on silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis se on kyllä, sävy on aivan ihana. ♥ Mutta tosiaan tuo peittävyys riipii, jos tuon olisin tiennyt, olisi varmasti itseltäkin jäänyt mokoma ostamatta.

   Poista
 3. Sävy on kyllä jännä. En usko, että tämä sopis mun ihon sävyn kanssa yksiin, mutta ehkä koristeltuna tai liukuvärissä saattais mennäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Kaikkien ihonsävylle tämä tapaus ei kyllä tosiaan sovi, mutta ehkä koristeltuna, vaikka leimojen kanssa?

   Poista