Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Parhaat lakat ystävänpäiväksi

Heippa ihanaiset naiset! 

Tänään muutama lakkavinkki niille, jotka eivät ole vielä löytäneet / valinneet sitä täydellistä lakkaa koko ajan lähestyvää ystävänpäivää varten. Vielä lakkahankintoja ehtii tehdä, joten hopi hopi käymään kaupat ja verkkokaupat läpi, jos omaa ystävänpäivälakkaa ei ole vielä hankittu.


Otetaan ensin punaiset lakat. Kaksi ensimmäistä ovat punaisia cremejä. Opin Big Apple Red sekä Cuccion A Kiss In Paris ovat kumpikin saaneet minulta tittelin THE punainen. Ne ovat siis niitä täydellisiä punaisia cremejä, joita etsit liian tumman, liian laihan tai liian kirkkaan punaisen tilalle. Kolmantena komeilee IsaDoran kaunis puna-kulta hiekkalakka, Love Crush*, jota saattaa hyvällä tuurilla löytyä vielä jonkin kaupan alelaarista. Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä on aivan upea Essencen A Hint Of Love.


Punaisen lisäksi kynsille erinomainen valinta on myös pinkki. Ensimmäisenä on Opin ihanuus, Hey Baby!*, joka on ehkä täydellisin tapaamani tummanpinkki creme. Toisena Essien Lovie Dovie, joka on taas täydellisin vaaleampi pinkki creme. Kolmantena on Lumenen Roosa Nauha -lakka*, joka on siis pinkki hiekkalakka. Tällä hetkellä tuota lakkaa löytää helposti alesta. Muistakaahan kuitenkin, että tuo lakka on saatavilla vain paketissa, jossa on lisäksi Lumenen CC-voide. Mutta ei hätää, sekin on loistava ja joka euron arvoinen. Viimeisimpänä on Mavalan Pink Boudoir*, joka on mielettömän kaunis vanhan roosan sävyinen mattalakka.


Sitten viimeisenä vielä vaaleanpunaiset lakat. Ensimmäisenä on Opin Italian Love Affair, joka on aivan ihanan hento vaaleanpunainen shimmerlakka. Toisena on A Englandin She Walks In Beauty, joka on oikeasti niin pirun kaunis lakka, että jokaisen kynsifriikin on omistettava se. Kolmantena Essien Romper Room, joka on vaaleanpunainen creme. Ja viimeisenä IsaDoran vaaleanpunainen ranskislakka, French Pink*, joka on aivan täydellinen ranskiksiin. Jos et vielä ole tutustunut IsaDoran geelilakkoihin, voit lukea niistä lisää täältä.

Mitä te laitatte kynsille ystävänpäivänä? 

10 kommenttia:

 1. Hyviä vinkkejä! Vielä ei ole ystävänpäivän lakkavalinta tiedossa, mutta luultavasti se on joku jo kokoelmasta löytyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva jos näistä oli apua! :) Se onkin välillä ihan hyvä tyytyä niihin mitä jo kaapista löytyy, muutenhan kokoelma pian tursuilisi ovista ja ikkunoista! :D

   Poista
 2. Mä just esittelin miehelle ystiskynsiäni, jotka piti tehdä nyt, että ne saa postattua lauantaina. Hän vaan tokas, että mitäs sun kynsillä on sitten lauantaina, kun se oikea päivä on, joulukynnet vai? Tää on niin tätä, kun pitää ennakoida :). Mä laittaisin kyllä Hey Babyn kynsille lauantaina jos se vain suvaitsisi saapua tämän viikon aikana <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahah, no mutta mä oon ihan samanlainen, että teen kynsiä blogia varten etukäteen ja sitten itse päivänä mulla saattaa olla jotain ihan muuta. :D Oi, Hey Baby on niin ihana. ♥

   Poista
 3. Apua, en ole edes vielä ajatellut, mutta tän postauksen inspiroimana ehkä tuon Lumenen hiekkalakan. :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen aina ollut huono saamaan aikaiseksi teemalakkauksia. Josko nyt vaivautuisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä olin joskus ihan samanlainen! :D Muistin teemalakkaukset sitten samana päivänä tai jopa päivän myöhässä, joten ne yleensä jäi tekemättä.. Nyt oon tsempannut kyllä hyvin! :D

   Poista
 5. Multa ei löydy näistä yhtäkään, mutta tämä inspiroi kaivamaan omista lakoista jotain sydämellisen väristä kynsillle. <3 :D

  VastaaPoista