Sivut

maanantai 9. helmikuuta 2015

Ruusukynnet ystävänpäiväksi

Heippa ihanaiset! 

Tänään otetaan esittelyvuoroon ensimmäiset ystävänpäivä-aiheiset kynnet. Näistä kynsistä tullaan muuten näkemään myös videotutoriaali huomenna, joten jos et vielä tiedä miten tälläisiä ruusuja tehdään, niin käy kurkkaamassa tutoriaalipostaus huomenna illalla.


Peukaloon ja pikkurilliin laitoin IsaDoran vaaleanpunaisen tekstuurilakan, Bon Bon:in. Etusormessa ja nimettömässä on pohjalla IsaDoran Sweet, joka on vaaleanpunainen creme. Keskisormessa pohjalla taas on iki-ihana IsaDoran Peachy Colada, joka on persikka creme. Etusormeen, keskisormeen ja nimettömään tein käsin maalaten ruusuja. Ahh, ruusut on vaan niin söpöjä, varsinkin vaaleanpunaisen kera. 


Ruusut on tehty kahden eri pistetyökalun avulla. Lakkoina käytin tummaa pinkkiä, vaaleampaa pinkkiä, valkoista sekä terälehtiin vaaleanvihreää. Huomenna sitten näette, kuinka nuo ruusut saa pelkillä pistetyökaluilla aikaiseksi.

Käytetyt: IsaDora - Sweet*, IsaDora - Peachy Colada*, IsaDora - Bon Bon*, O.P.I - Hey Baby!*, Essie - Lovie Dovie, Barry M - Matt White, Sally Hansen - Palm Treat*, iso dotting tool, pieni dotting tool.

PS. Jos haluat ruusukynsiisi enemmän asennetta, tai kaipaat kynsiin lisää haastetta, niin toiset hiukan samantyyppiset kynnet olen tehnyt viime syksynä. Niitä voit kurkata täältä. <- klik!

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

10 kommenttia: