Sivut

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Maaliskuun LivBox ja viikonloppulook

Vihdosta viimein aika esitellä kuun LivBox! Samalla esittelen viikonloppulookkini, jossa käytin yhtä boksin tuotteista.


Tässä vaiheessa kuukautta ovat aika monet varmaan jo lukeneet kuun boksista, mutta sanotaan siitä nyt kuitenkin muutama sananen. Maaliskuun LivBoxin teema oli oikein keväinen. Mukana boksissa oli Bangerheadin kuivashampoo sekä 10€ alennuskoodi, Nailfixin kynsinauhaöljy, kaksi hajuvesinäytettä (toinen naiselle, toinen miehelle), Lumenen kiiltoa kontrolloiva geeli, Rimmelin huulipuna sekä Doven shampoo ja hoitoaine.


Bangerheadin kuivashampoota olen ehtinyt testaamaan muutamaan otteeseen ja se vaikuttaa oikein hyvältä. Itse ruskeatukkaisena kuitenkin suosin mielummin Batisten ruskeaa kuivashampoota, joka ei jätä hiuksiani niin helposti sen näköiseksi, että olen niihin kuivashampoota laittanut. No joo, ehkä vähän epäselvästi selitetty, mutta kyllä te tiedätte mitä tarkoitan! Kuivashampoo kuitenkin toimii oikein hyvin ja tuoksukin on hyvä. Nailfixin kynsinauhaöljyt ovatkin minulle jo entuudestaan tuttuja ja tykkään niistä kovasti. Tuoksuiksi voin lämpimästi suositella esimerkiksi vadelmaa, vaniljaa, mansikkaa ja sitruunaa. Ne kaikki ovat herkullisia! Myös tämä uusi tuoksu, Yummy Gummy, on todella herkullinen. Hajuvesinäytteet boksissa olivat Chloé – Love Story EdP (naiselle) ja Calvin Klein – Reveal Men EdT (miehelle). Tuoksuteltiin näitä yhdessä miakkosen kanssa ja tykättiin kyllä molemmat kummastakin tuoksusta. Miehellä tosin noita hajuvesiä on kaapissa tällä hetkellä ihan tarpeeksi ja itse unohdan hajuvedet kevääksi / kesäksi ampiaisfobian takia, nyyh. Lumenen voidegeeli jää itseltä testaamatta ainakin tällä erää, sillä koko talven aikana ihoni ei ole kiiltänyt juuri ollenkaan. Yleensä ihoni kyllä kiiltää aika melkoisestikkin, joten tulevaisuudessa tätä tulee varmasti testattuakin. Rimmelin Provocalips huulipuna oli mielestäni kaikista paras tuote koko boksissa. Siis se on ihan mieletön! Itse sain täydellisen pinkin sävyn, Little Minx:in. Mielettömän ihanan sävyn lisäksi punan kesto on ihan törkeän hyvä, illalla jouduin oikein kunnolla hinkkaamaan punaa miselliveden kanssa. Näitä on saatava lisää! Doven shampoo ja hoitoaine myös vakuuttivat minut. Molemmissa on ihanan raikas tuoksu ja hiukset ovat tuntuneet kosteutetuilta ja näyttäneet paljon eloisammilta. Niin ja hoitoaine jätti hiukseni ihan superin tuntuisiksi! Ne tuntuivat ihanan pehmeiltä ja olivat todella helposti kammattavat, tykkään!


Viikonloppulookkini kruunasikin LivBoxista saatu Rimmelin huulipuna, joka on mun uusi rakkaus. ♥


Testiin pääsi myös ensimmäistä kertaa Essencen Lash Princess -ripsiväri sekä Eyeliner Pen ja täytyy sanoa, että molemmat ovat kyllä ihan kelpo tuotteita hintaansa nähden. Ne voisi ansaita kyllä jopa ihan oman postauksensa!
Boksi on saatu blogin kautta esiteltäväksi.
Mitäs mieltä te olette boksista ja sen sisällöstä?

1 kommentti:

 1. Kommentit kopioitu Purkkimafian puolelta käsin:


  Pirkon Paletilta
  torstai 26. maaliskuu 2015 at torstai 26. maaliskuu 2015 (3 kuukautta ago)
  Jep, tuo Rimmelin puna nousi munkin suosikiksi! IHANAA. <3

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  tiistai 31. maaliskuu 2015 at tiistai 31. maaliskuu 2015 (3 kuukautta ago)
  Siis toi puna on niin M-I-E-L-E-T-Ö-N-! ♥♥

  VastaaPoista