Sivut

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Värikäs ranskisgeelilakkaus

Geelijuttuja taasen ihanat! Tällä kertaa värikäs geelilakkaus itselle.


Kuten monet teistä jo tietävätkin, mun kynnet kasvavat aika hurjaa vauhtia. Senpä takia päätin tehdä jo nyt huollon itselleni, vaikka edellisestä kynsien laitosta on vasta kaksi viikkoa aikaa. Hetken aikaa tuumailtuani päätin laittaa tällä kertaa oman kynnen geelauksen sijasta ihan geelilakkauksen, koska en oikeastaan edes koe tarvitsevani kynsille sen enempää. Minulle riittää se, että kynnet ovat kauniit ja niitä suojaa ohut geelikerros.


Koristelut kynsiin on tehty Mosaicin geelimaaleilla (Blondy pink, Pastel pink ja Sunny Fruit) ja kynsipetiä peitin laittamalla ohuen kerroksen Mosaicin Naturalia. Tuo Natural sopii kyllä paljon paremmin yhteen mun kynsipedin sävyn kanssa kuin Blush (jota käytin viime kynsissä), tykkään! Koristelujen osalta halusin jotain värikkäämpää tällä kertaa. Viimeksi kun kynsillä oli pelkkä tavallinen ranskis. Tykästyin näihin kynsiin kyllä tosi paljon heti ensisilmäyksellä. Ne on niin pirtsakat, että niistä tulee ihan hyvälle tuulelle!


Nuo koristelut tulevat nyt näistä kuvista jotenkin harmittavan huonosti esille. Mun tyhmä kamera ei taas kerran suostunut yhteistyöhön mun kanssa, murh. Luonnossa koristelut ovat kyllä hiukan näkyvämmät, mutta sen verran ”näkymättömät” kuitenkin, että kynsiä onpi taas helppo lakkailla.
Mitäs tykkäätte kynsistä? ♥

1 kommentti:

 1. Kommentit kopioitu Purkkimafian puolelta käsin:


  Panda
  sunnuntai 15. maaliskuu 2015 at sunnuntai 15. maaliskuu 2015 (3 kuukautta ago)
  Artikkelikuva :D!

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  maanantai 16. maaliskuu 2015 at maanantai 16. maaliskuu 2015 (3 kuukautta ago)
  Hahaha, no saakeli tietysti piti jotain unohtua, kun piti äkkiä vaan käydä kirjottamassa postaus! Kiitos kun vinkkasit! ;D

  Vastaa

  Nena Sofia
  maanantai 16. maaliskuu 2015 at maanantai 16. maaliskuu 2015 (3 kuukautta ago)
  Onpa kauniit! :) <3

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  torstai 19. maaliskuu 2015 at torstai 19. maaliskuu 2015 (3 kuukautta ago)
  Voi kiitos Nena Sofia! ♥

  Vastaa

  .
  tiistai 17. maaliskuu 2015 at tiistai 17. maaliskuu 2015 (3 kuukautta ago)
  moikka, osaatko yhtään sanoa paljonko ainekulut on yksille rakennekynsille, jos ne tehdään tipeillä? :)

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  torstai 19. maaliskuu 2015 at torstai 19. maaliskuu 2015 (3 kuukautta ago)
  Heippa! Voisitko hiukan tarkentaa kysymystäsi? :) Tarkoitatko siis jos tekisit itse, mitä yksille kynsille jäisi hintaa vai jos kynnet tehtäisiin liikkeessä vai mitä? Kynsien hintaanhan vaikuttaa ihan hirveästi kaikki. Jos kynnet tehdään liikkeessä siihen vaikuttaa työntekijöiden koulutus, tilan vuokra, sähkö, vesi, koristelumahdollisuudet, tuotemerkit jne. On siis vähän mahdotonta sanoa ainekuluja liikkeessä tehtäville kynsille, koska siihen vaikuttaa niin moni asia. Jos taas mietit itse tehtyjen kynsien ainekuluja niin siihen tietysti vaikuttaa kaikki tuotteet, ihan jo uunista ja desinfiointiaineista lähtien. Ja tietysti tässäkin ainekulut nousee, jos koristelukavalkaadi on tosi laaja. :)

  VastaaPoista