Sivut

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Geelilakkaus 4 viikon jälkeen

Heippahei ihanat! ♥ Viikko startataan geelijutuilla ja paljon kysytyllä aiheella. Nimittäin sillä, miltä geelilakkauksen / geelikynsien kuuluisi näyttää useamman viikon ”käytön” jälkeen eli ennen huoltoa.


Ja tässäpä on teille vastaus! Tässä on siis oma geelilakkaukseni, jonka huolto on venähtänyt jo hiukan pitkäksi. Tämä geelilakkaus on siis ollut minulla jo paria päivää vaille neljä viikkoa ja tältä kynsien kuuluisi siis näyttää ennen huoltoa oli sitten kyse geelilakkauksesta tai geelikynsistä. Kynnet eivät siis ole katkenneet tai irronneet, eikä havaittavissa ole ilmaumia tai lohkeamia. Ainoastaan päällysgeeli on paikka paikoin kulunut kynsien päältä / kärjistä ja sen takia päälimmäisenä olleet koukerot ovat myös hiukan kuluneet parina viime päivänä.


Neljän viikon huoltoväli alkaa olemaan jo aika pitkä, joten älkää automaattisesti ajatelko, että kakkien kynsien kuuluisi kestää niin kauan. Riippuen siitä onko kyseessä geelilakkaus vai geelikynnet huoltoväli vaihtelee 2-4 viikon välillä. Tähän vaikuttaa myös yksilölliset tekijät, kuten kynsien kasvutahti sekä se mitkä tuotteet ovat käytössä.


No mutta, mitä sanotte, eikö ole ihan hyvän näköiset kynnet vielä neljän viikon jälkeenkin?

Aurinkoista viikkoa kaikille! ♥

1 kommentti:

 1. Kommentit kopioitu Purkkimafian puolelta käsin:


  Petra/Viilankantolupa
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at tiistai 28. huhtikuu 2015 (2 kuukautta ago)
  Ihanat, tosi nätti kasvuraja. Mä kans justiinsa viikonloppuna huolsin siskon 4,5-viikkoiset geelit ja otin innoissani kuvatodisteet supernätistä kasvurajasta. Toki paljon riippuu luonnonkynnestä ja pinnoitteiden kohtelustakin – siskolla oli edelliskerralla tehdyt kestolakkaukset liki seitsemän viikkoa kiinni.. :D Ihan hirveää, kynsiminä oli täysin pöyristynyt kun tajusi miten pitkään siinä välissä oli ehtinyt kulua. Toki niissä oli jo kärkikulumaa ja muuta, mutta että niinkuin pääasiassa ne olivat vielä ihan jees, huhhu. :I Kyllä fiksu väli olisi ehdottomasti tuo 2-4 vkoa. :)

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  lauantai 2. toukokuu 2015 at lauantai 2. toukokuu 2015 (2 kuukautta ago)
  Voi kiitos Petra. ♥ Hih, siitä tulee niin ihana onnistumisen tunne, kun kynnet on kestäneet hyvinä ja kasvurajakin on nätti. :) Ja joo se huoltoväli on kyllä ihan ihmisestä kiinni, joillain kynnet pysyy hyvinä pitkälle yli normaalin huoltovälin ja joillakin kynnet ei pysy hyvänä edes sinne huoltoon saakka. Ohhoh, no siskollasi on kyllä pysyneet hyvin geelilakkaukset kiinni! Eipä sitä aina itse tajuakkaan, että kynsien laitosta on niin pitkä aika. :D Pääasia kuitenkin, että kynnet olivat pysyneet hyvinä, eikä ongelmia tullut. :) Itsellä alkaa useasti jo liian pitkälle venähtänyt geelilakkaus ”painamaan” niin paljon, että on pakko huollattaa kynnet. :)

  Vastaa

  Sannak
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at tiistai 28. huhtikuu 2015 (2 kuukautta ago)
  Minulla on geelit omalla kynnellä ja huoltoväli on 4-6 viikkoa. Yleensä lähempänä tuota kuutta viikkoa :) Geelit vain pysyy niin moitteettomana kynnellä, että sen vuoksi huoltoa ei tarvi kiirehtiä. Yleensä vain olen jo ihan lopen kyllästynyt katseleen kynsiä ennen huoltoa. Kasvurajahan tietysti nousee ja kynsiin tulee mittaa, mutta niiden kanssa on aina pärjännyt seuraavaan huoltoon.

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  lauantai 2. toukokuu 2015 at lauantai 2. toukokuu 2015 (2 kuukautta ago)
  Joo tuo huoltoväli on kyllä ihan ihmisestä kiinni. :) Monilla se luonnokynsi vaan kasvaa niin nopeasti, että rakenne on jo liian reippaasti siirtynyt ja alkaa rasittamaan luonnonkynttä. Mutta hyvä jos voit pitää niin pitkiä huoltovälejä, onhan se paljon kivempi, kuin että kynnet tarvitsisi huoltaa parin viikon välein! Ja joo itseäkin alkaa monesti kyllästyttämään kynnet jo viikon jälkeen, se on yhtä tuskaa. :D

  Vastaa

  Nena Sofia
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at tiistai 28. huhtikuu 2015 (2 kuukautta ago)
  On kyllä loistavassa kunnossa pysyneet! :)

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  lauantai 2. toukokuu 2015 at lauantai 2. toukokuu 2015 (2 kuukautta ago)
  Hih, kiitos Nena Sofia! ♥

  VastaaPoista