Sivut

torstai 9. huhtikuuta 2015

Kurkistus huhtikuun LivBoxiin

Eilen sain hyppysiini huhtikuun LivBoxin ja ajattelin, että voisin kertoa ensivaikutelmani boksista teille heti.


Tämän kuun teemaväri oli ihana vaaleanpunainen ja boksin teemana ”silkkisen sileänä kesää kohti”. Boksi sisälsi siis Lumene Labin siloittavan kosteusvoiteen, Doven dödön, RFSU sheivausgeelin, sheiverin ja intiimi after shaven sekä Essien minikynsilakan. Kynsilakkaa, JEEEE! Lisäksi boksissa oli yllärinä Iberolta rasiallinen meikkisieniä. Ylläritkin on kivoja, JEE! Tosin onhan tuo paketin sisältö jo kokonaisuudessaan kaikille ylläri, JEE, hhahahah.


Lumene Labin kosteusvoide lupaa välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta. Tämän voiteen otinkin heti käyttööni ja parin testauskerran jälkeen olen tähän jo tykästynyt. Ihoni on jo hetken ollut aika kuiva ja kiristävä ja ainakin tuo kiristävyyden tunne on ollut poissa eilisen ja tämän päivän. Testaus siis jatkukoon. Doven antiperspirantti sisältää 1/4 kosteusvoidetta, joten se lisäksi hoitaa ihoa. Tuoksu on mieto ja voisinko sanoa aika Dovemainen, ihan perus kiva! RFSU sheivausgeeli sekä intiimi after shave ovat olleet minulla jo jokusen kuukauden käytössä ja tykkään niistä tosi paljon. Varsinkin tuo rauhoittava ja viilentävä after shave on aivan mahtava. Sen avulla minulle ei ole tullut punaisia näppyjä bikinirajalle ollenkaan ja se on jo suoranainen ihme, koska ennen kärsin niistä aina sheivaamisen jälkeen. RFSU sheiveriä en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta toivotaan että se on yhtä hyvä kuin nuo muut sheivaustuotteet! Essien minikynsilakan sain sävyssä Sugar Daddy. Tätäkään en vielä ehtinyt testaamaan, mutta aika monet kynsifriikit ovat tätä kautta aikain kehuneet parhaaksi ranskislakaksi. Itselläni on tuon Sugar Daddyn ”sisar” Ballet Slippers, joka oli itsellä käytössä vakkariranskislakkana pitkän aikaa, joten uskon että Sugar Daddykaan ei tule tuottamaan pettymystä.Iberon meikkisienet olivat ihan kiva ylläri paketissa ja mahtavaa, että meikkisienet olivat tuollaisessa rasiassa. Varsinkin lakkauksia tehtäessä on erittäin inhottavaa, jos meikkisienestä löytyy edes yksi pölyhiukkanen, joka takuuvarmasti päätyy lakkaukseen. Rasian avulla sienet pysyvät varmasti pölyhiukkasten ulottumattomissa.


Yleisvaikutelma boksista on ihan kiva. Tykkäsin oikeastaan kaikista boksin tuotteista, mutta mielestäni boksissa olisi voinut olla hiukan enemmän glamouria. Kaikki boksin tuotteet olivat aika perus markettitavaraa ja kynsilakankin olisin voinut ottaa jonain pirteämpänä sävynä. Noh, onneksi boksissa ei ollut tällä kertaa mitään epämieluisaa.
LivBox saatu esiteltäväksi blogin kautta.
Mitäs te tykkäsitte boksista?

1 kommentti:

 1. Kommentit kopioitu Purkkimafian puolelta käsin:


  Sissi
  torstai 9. huhtikuu 2015 at torstai 9. huhtikuu 2015 (3 kuukautta ago)
  Ahhah, sulla on koominen typo tekstissä ”Lisäksi boksissa oli yllärinä Liberolta rasiallinen meikkisieniä” :D Äitiysdementia kenties? <3

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  torstai 9. huhtikuu 2015 at torstai 9. huhtikuu 2015 (3 kuukautta ago)
  HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH, APUA! KUOLEN NAURUUN! :D No selkeesti äitiysdementia!! ♥ Voi hele! :’DDDD Hahahaha, täytyykin muokata toi heti! :’DD

  Vastaa

  Sissi
  perjantai 10. huhtikuu 2015 at perjantai 10. huhtikuu 2015 (3 kuukautta ago)
  Arvaa kuolinko mä:DD

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  keskiviikko 15. huhtikuu 2015 at keskiviikko 15. huhtikuu 2015 (2 kuukautta ago)
  No varmasti :DDD

  VastaaPoista