Sivut

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Päivä Helsingissä

Viime torstai meni mukavissa tunnelmissa Helsingissä shoppaillessa sekä Bernerin järjestämässä kauneusillassa.


Matkaan kohti Helsinkiä lähdin jo aamupäivästä yhdessä ihanan Dioriinan Marinan kanssa. Aivan ensimmäiseksi Helsinkiin saavuttuamme kävimme piipahtamassa pikaisesti Lushilla, koska en ole koskaan ehtinyt poikkeamaan tuossa lumoavan tuoksuisessa liikkeessä. Ja voi että, kyllä oli kauppa täynnä aivan ihania tuotteita ja superystävällisiä myyjiä. Mahtavaa, tuolla on poikettava joskus uudestaan!


Lushilta suunnistimme sitten kynsilakkataivaaseen, eli Cesars Shoppiin, joka on hetki sitten avannut myymälänsä osoitteeseen Vuorikatu 22. Shoppailuun sortuvat kynsifriikit, älkää koskaan vierailko tässä liikkeessä. Munkin piti ostaa vain yksi lakka ja lähdin kuitenkin kolmen kanssa, hahaha! Puhumattakaan siitä, että meinasin sortua ensin vielä useampaan ostokseen, kunnes pitkän mietinnän jälkeen pystyin hiukan hillitsemään itseäni. Luojan kiitos en asu Helsingissä, olisin muuten todella köyhä. Cesarsin ostokseni näet postauksen lopusta.


Cesars Shopista suunnistimme yhdessä muutaman muun bloggaajan kanssa neljän aikoihin Ravintola Lapintiiraan, jossa Bernerin järjestämä kauneusilta pidettiin. Teemana oli keväinen kauneuden puutarha ja se näkyikin ihanasti jo tilan sisutuksessa. Iso avara ja valoisa tila oli täytetty eri tuotemerkkien pisteillä, joissa pääsi testailemaan ja ihastelemaan kevään ja kesän uutuustuotteita kynsilakoista ja meikeistä tuoksuihin sekä hoitotuotteisiin.


Aivan ensimmäisenä pääsimme tuoksuttelemaan kaikkia ihania tuoksuja. Itse rakastuin Katy Perryn Spring Reign:iin sekä Marc Jacobsin Daisy Eau So Fresh:iin. Eikä ihmekkään, sillä saimme pisteellä kuulla, mitkä tuoksut sopivat meille parhaiten horoskooppimme mukaan ja juuri nämä kaksi tuoksua löytyivät neitsyt horoskoopin kohdalta.


Tapahtumassa oli myös kaksi kynsilakkapistettä, jossa sai käydä lakkauttamassa kyntensä kevään ja kesän uusilla lakkasävyillä. Itse en ikävä kyllä tuohon penkkiin voinut istua, koska minulla oli kynsissä strasseja niin tiukassa kiinni, ettei niitä saanut millään irti. Harmi, olisin niin halunnut päästä kerrankin jonkun toisen lakattavaksi ja kyllä nuo IsaDoran uudet lakkasävytkin aika herkuilta näyttivät!


Seuraavana olikin sitten Philosophyn piste, jossa sai testata kaksivaiheista Microdelivery Peel -kuorintaa sekä tutustua Philosophyn tuotteisiin. Sain tältä pisteeltä myös muutaman näytteen mukaan, joten pääsen testaamaan kuorintaa myös kotona kasvoille. Clarinsin pisteellä sai tutustua Clarinsin hoitotuotteisiin. Myös tällä pisteellä sai istuttaa peppunsa penkkiin ja päästä lähempään kosketukseen tuotteiden kanssa. Ikävä kyllä tältä pisteeltä mulla ei näköjään ole kuvia.


LV:n pisteessä pääsi tutustumaan sarjan ihonhoitotuotteisiin sekä mittauttamaan ihonsa kosteusprosentin. Jännää! Mittaus suoritettiin tuollaisella jännällä laitteella joka antoi minulle lukemaksi 43. Tämä siis tarkoitti sitä, että minulla on hyvin kosteutettu iho. Ohhoh, empä olisi uskonut! Mä kun käytän todella vähän kosteusvoiteita. Toisaalta juon kyllä aika paljon vettä päivän aikana, eikä mun iho ole koskaan kuiva, joten toisaalta ihan ymmärrettävä tulos. Pari kuvaa tästä kollaasista on saatu Marinalta.


Seuraavana olikin sitten XZ:n piste, jossa esillä oli uutuus shampoo, hoitoaine ja jätettävä hoitoaine. Pisteeltä sai myös napata mukaansa ihanan mangosmoothien, NAM!


Herbinan pisteellä oli esillä uudet body mistit. Tuoksuina näissä on mansikka, meloni ja suklaa. Suihkeita sai tietysti tuoksutella ja niistä sai myös napata yhden mukaansa. Itse valitsin näistä kolmesta melonin. Mansikka oli mielestäni hiukan liian makea ja keinotekoisen hajuinen. Suklaa taas, noh, suklaa tuoksui aivan suklaalle, mutta en oikeastaan vain halua tuoksua suklaalle. :D


Herbinan pisteellä oli myös Riia Koivisto tekemässä bloggaajille letti- ja nutturakampauksia sekä antamassa vinkkejä kesän kampausten tekemiseen. Itsekin istuin Riian penkkiin ja hän taikoi minulle hetkessä aivan ihanan letin Herbinan letityssuihkeen avulla. Voi että kun itsekkin osaisi tehdä hiuksilleen jotain näin upeaa!


Seuraavaksi vuorossa oli Rimmelin piste, jossa oli esillä uutuusmeikkejä. Myös tässä pisteessä olisi voinut istahtaa hemmoteltavaksi penkkiin, mutta koska se oli niin pitkään varattuna, siirryimme Marinan kanssa seuraavaan pisteeseen.


IsaDoran pisteellä esillä oli luonnollisesti IsaDoran meikkejä sekä aivan ihana Stephan tekemässä pikameikkejä sekä antamassa vinkkejä kevään ja kesän meikkitrendeihin. Itse en tällä kertaa istunut Stephanin penkkiin, mutta kuulumiset kyllä vaihdettiin. Jos joskus saatte tilaisuuden, käykää juttelemassa! Stephan on aivan mielettömän ihana tyyppi!


Myös tapahtuman tarjottavia on aivan pakko kehua erikseen. Tarjolla oli nimittäin monenmoista syötävää, jotka olivat toinen toistaan herkumpia. Ihanaa, että kaikkeen oltiin panostettu! Lapintiirasta poistuimme sitten yhdessä Marinan kanssa vielä yksille huurteisille, jonka jälkeen suuntasimme onnellisina kotia kohti.


Tapahtumasta saimme mukaamme myös lahjakassit, jotka sisälsivät kaikkia ihania tapahtumassa esillä olleita tuotteita. Näitä tullaan luonnollisesti näkemään sitten erillisissä postauksissa, kunhan saan niitä pikkuhiljaa testailtua.


Ja tässä lopuksi vielä meikäläisen ostokset Cesars Shopista. Ostin siis yhden F.U.N Lacquerin lakan sekä kaksi Color Clubin holoa. Kaupanpäälle yli 10 euron ostoksista sai Konadin leimasinsetin ja lisäksi ihana Satu lykkäsi kassiini vielä tuollaiset Holikaholikan kosteuttavat naamiosukat. Näitä on pakko päästä testaamaan heti! Niin ja sittenhän me vielä Marinan kanssa vaihdettiin päikseen yhdet lakat. Vihdosta viimein sain hyppysiini ihanan Seppälän turkoosin holon!


Kaiken kaikkiaan ihan kyllä ihan mieletön päivä, ostokset, seura, ruoka ja tapahtuma!

Mielettömän iso kiitos Bernerille, Cesarsille, Marinalle ja muille bloggaajille mielettömän ihanasta päivästä! ♥

2 kommenttia: