Sivut

torstai 14. toukokuuta 2015

Blogin historiaa

Tänään teemaviikon puitteissa tarkastellaan hiukan menneitä aikoja, kohokohtia sekä kehitystä.


Aloitetaan ensin menneiden muisteluilla ja kohokohdilla. Mielestäni viimeiset kolme vuotta ovat hurahtaneet ihan mielettömän nopeasti, mutta silti siihen on mahtunut ihan hurjan paljon. Ihan ensimmäisenä voisi mainita kaikki te upeat lukijani sekä mielettömän ihanat kommentit, joita olen vuosien varrella saanut. Olen myös tavannut erilaisissa tapahtumissa ja miiteissä aivan uskomattoman upeita ihmisiä ja saanut sitä kautta itselleni ihania uusia ystäviä sekä tietysti verratonta vertaistukea, haha! Blogin myötä olen myös saanut tehdä mielettömän kivoja yhteistyöjuttuja, saanut haastatella alan huippuja ja oppinut paljon uutta. Voisi myös sanoa, että blogin innoittamana menin aikoinani myöskin kynsikoulutukseen, josta on ollut minulle aivan mielettömän paljon hyötyä. Olen saanut kokea niin monta aivan mieletöntä hetkeä ja jopa päivää tämän harrastuksen ja blogin kautta, että olen siitä aivan uskomattoman kiitollinen. Kiitos siis teille kaikille, jotka olette ollet näissä hetkissä tavalla tai toisella mukana. ♥


Myös selkeätä kehitystä on tapahtunut vuosien varrella, jos vertaa nykyistä bloggaajaminää kolmen vuoden takaiseen bloggaajaan. Mielestäni postausten taso on nykyään ”pikkuisen” korkeammalla paremman tekstin, kuvien ja tietojen osalta. Myös kynsien teko on nykyään paljon siistimpää, tarkempaa, taidokkaampaa ja nopeampaa.


Otetaanpa tästä esimerkiksi nämä kaksi kuvaa. Otin esimerkkikuviin nyt geelikynsiä, koska ranskalaisesta kehityksen huomaa varmaan parhaiten, koska se on ollut aina minulle se vaikein juttu. Näistä ennen – jälkeen -kuvista huomaa aika hyvin eron niin kuvien laadussa, työn jäljessä sekä kuvauksessa.


Aika suuri muutos on myös tapahtunut kynsitarvikkeiden määrässä, kuvauskalustossa sekä työpisteessä. Harrastuksen alkuaikoina kamerana toimi vanha surkea pokkari, työpiste oli aika onneton ja ne parikymmentä omistamaani lakkaa säilyi pienessä laatikossa. Tänä päivänä kamerana toimii hitusen parempi pokkari, omistan kuvausteltan ja valot, työpiste on krhm ehkä hiukan erilainen ja lakkamäärä on kasvanut jo aika moneen sataan. Puhumattakaan sitten vielä kaikista geelitarvikkeista, koristeista, lehdistä ja muusta roinasta.


Lopulta tämä hyvin pienestä alkanut harrastus on kääntynytkin jo aikamoiseksi, kun blogini siirtyi uusille vesille Purkkimafiaan ja sain jopa unelmaduunin blogin kautta. Tuskimpa olisin tätä uskonut, jos joku olisi minulle tuon kolme vuotta sitten sanonut tulevaisuudessa tapahtuvan.

Onko teillä kynsiharrastus tuonut hienoja kokemuksia?

2 kommenttia:

 1. Kommentit kopioitu Purkkimafian puolelta käsin:


  sadenh
  torstai 14. toukokuu 2015 at torstai 14. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Kyllä noista kynsistä ainakin kehityksen huomaa! :) Käytän nyt sunkin kuvia itselleni esimerkkinä; olen yhtä koulutuspäivää vaille valmis kynsiteknikko, vaikka en itse vielä itseäni pidä läheskään valmiina ja kehitettävää löytyy. :D Ranskiksissa tuon suoran rajan aikaansaaminen on paljon vaikeampaa kuin voisi uskoa. Mutta kyllä mäkin vielä opin!
  Taisin vähän eksyä aiheesta, mutta mahtavaa että tämä harrastus on antanut sulle noin paljon! Itsekin toivon, että pääsen vielä joskus johonkin tapahtumiinkin mukaan. Tästä saa varmasti enemmän vielä enemmän irti, kun pääsee jakamaan intoaan sellaisten kanssa, jotka sitä ymmärtävät. :)

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  sunnuntai 17. toukokuu 2015 at sunnuntai 17. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Joo ero on kyllä aika huomattava! :D Ranskis on kyllä yllättävän vaikea saada hyvän näköiseksi, mutta kärsivällisyyden ja harjottelun kanssa se alkaa sujumaan! Tsemppiä siis, kyllä se sieltä tulee pian kuin itsestään! ♥ Varmasti säkin pääset tapahtumiin mukaan! Kannattaa ainakin Facebookista koittaa etsiä oma alueellinen kynsiryhmä, sielä monesti tiedotetaan esim. miiteistä! :) Se on kyllä mahtavaa kun pääsee jutustelemaan kynsisiskojen kanssa, niille kun voi höpöttää kynsistä vaikka kuinka paljon ilman että ketään alkaa kyllästyttämään! :D

  Vastaa

  Katarooma
  torstai 14. toukokuu 2015 at torstai 14. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Tän harrastuksen myötä on löytäny ystäviä ja kavereita. Oppii kaiken aikaa lisää asioita ja saa rohkeuttakin kokeilla uutta!

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  sunnuntai 17. toukokuu 2015 at sunnuntai 17. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Ihanaa, että säkin oot löytänyt ystäviä kynsiharrastuksen kautta! ♥ Ja tässä kynsiporukassa oppii kyllä aina jotain uutta. :)

  Vastaa

  hanna
  perjantai 15. toukokuu 2015 at perjantai 15. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Bloggaamisen myötä on kyllä avautunut suht paljon ovia ja kehitystä on tapahtunut omassakin suunnassa. Näitä vertailupostauksia on ihana lukea kun näkee niin selvästi eron entiseen! :) Kynnet on mulle vieläkin se juttu missä kauneuden saralla pihistän, pelaan lentopalloa joten geelit ja tipit ovat ihan nounou. Ja kynnet kun muutenkin täytyy pitää lyhyenä, harvoin tulee kauniita lakkauksia tehtyä. Oman halvan ja hyvän uunisetin etsintä on käynnissä jotta saan kesäksi tehtyä itselleni kynnet, vinkkejä otetaan vastaan!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  sunnuntai 17. toukokuu 2015 at sunnuntai 17. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  On kyllä mahtavaa, että bloggaaminen antaa niin paljon. :) Joo lentopalloa pelatessa ei kyllä pitkiä kynsiä voisi mitenkään pitää! Mites olisi esimerkiksi geelilakkaus? Sillähän saisit kivat kynnet kesäksi (ja ihan vaikka koko vuodeksi) ja ne on helpot tehdä ja ottaa pois. Ne ovat myös halvempia! :) Esim. Mosaicin, Cuccion ja Fabyn geelilakat on kuulemma tosi hyviä ja laadukkaita. Cuccion ja Fabyn saatavuutta kuluttajille en osaa näin äkkiseltään sanoa, kun näpyttelen puhelimella, mutta Mosaicin geelilakkoja voi tilata Aetnailzz:ilta, jonka verkkokauppa löytyy heidän kotisivuiltaan. Suosittelen, että et tartu siihen halvimpaan hintaan, sillä usein ne halvemmat eivät myöskään pysy kynsillä.

  VastaaPoista
 2. Kommentit kopioitu Purkkimafian puolelta käsin:


  Emma
  sunnuntai 17. toukokuu 2015 at sunnuntai 17. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Tuohon työpisteen muutokseen kiteytyy kyllä jo paljon :D Kehitys on kyllä kaikilla osa-alueilla tosiaankin nähtävissä ja samoin blogista kyllä välittyy myös rakkaus lajiin :)

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  sunnuntai 17. toukokuu 2015 at sunnuntai 17. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Hahahah, no sanoppa muuta! :D Repesin aika huolella kun laitoin noi kaksi kuvaa vierekkäin, mitenkä niin vienyt harrastus mukanaan? ;D Ja kiitos vielä ihanasta kommentista! ♥

  Vastaa

  Heidi
  tiistai 19. toukokuu 2015 at tiistai 19. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Onpas kivannäköinen työpiste! :) Sattuisi samanlainen myös omaan makuuhuoneeseen, itseasiassa ylimääräinen peilikin on mikä kävisi justiinsa! Saako udella onko mistä ja milloin pöytä ja systeemit hankittu?

  t. juuri muuttanut epätoivoinen sisustaja

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  lauantai 23. toukokuu 2015 at lauantai 23. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Kiitos Heidi! :) Saa tottakai udella! Pöytä on ostettu Ikeasta. Tuossa on siis kaksi ALEX -laatikostoa ja valkoinen perus pöytälevy niiden päällä (sama siis kuin vasemmassa kuvassa, mutta pöytälevy on oikeassa kuvassa päällystetty vahakankaalla, jonka ostin toissakesänä Ikeasta). Oikeastaan myös kaikki muu härpäke tauluhyllyistä kehyksiin ja kippoihin on Ikeasta hankittu tässä parin vuoden sisällä ja mun mielestä kaikkia on edelleenkin saatavilla tuota vahakangasta lukuun ottamatta. :) t. mä tiedän ton tunteen!

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  lauantai 23. toukokuu 2015 at lauantai 23. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Itseasiassa mulla on tuosta työpisteestä ainakin täällä parempi postaus, jossa on myös linkkejä Ikean sivuille: http://tinynaildesign.purkkimafia.fi/2014/05/uusi-kauneuspiste/

  Vastaa

  Heidi
  torstai 18. kesäkuu 2015 at torstai 18. kesäkuu 2015 (1 viikko ago)
  Nyt on omakin kynsi/kauneuspiste valmiina, oikein kiva tuli, kiitos inspiksestä! :) vielä juurikin muutamaa koukkua vailla ja tuollainen vahakangas vielä suojaamaan olisi hyvä.

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  sunnuntai 21. kesäkuu 2015 at sunnuntai 21. kesäkuu 2015 (6 päivää ago)
  Hei mahtava juttu! ♥ Vahakangas kynsipöydällä on kyllä tosi näppärä ja sitä vaihtamalla saa aina uutta ilmettäkin. :)


  Nena Sofia
  keskiviikko 20. toukokuu 2015 at keskiviikko 20. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Voi että, aivan ihanaa :’) Olen ihan mielettömän iloinen sun puolesta, todella upeita kokemuksia oot saanut kokea ja uskomattomasti olet kehittynyt! Ihanaa ajatella, kuinka rajattomasti sitä voikaan asioita saavuttaa kun tarpeeksi näkee vaivaa :) Kaiken olet kyllä ehdottomasti ansainnut, ole siis siitä ylpeä!

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  lauantai 23. toukokuu 2015 at lauantai 23. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Voi kiitos kaunis Nena Sofia! ♥ On niin mieletöntä ajatella, että blogin kautta on voinut saavuttaa näin paljon. Ja ehdottomasti olen ylpeä, oon päässyt niin paljon kaikkea kokemaan, mutta on se kyllä myös vaatinut pienoisen uurastuksen! :)

  VastaaPoista