Sivut

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Faby – Music -kokoelma

Tänään tutustutaan Faby -lakkamerkkiin sekä kyseisen merkin Music -kokoelmaan.


Itselle Faby on merkkinä aivan uusi, joten uskon, että se on sitä myös monille siellä ruudun takana. Ihan aluksi käydään siis läpi perusfaktoja Fabysta. Fabyn on perustanut italialainen perheyritys Faby Line, jolla on yli 30 vuoden kokemus kosmetiikkamarkkinoilla. Faby -lakkoja on myynnissä yli 200 erilaista. Lakat ovat runsaspigmenttisiä, kestäviä ja sarja sisältää tuotteita niin kuluttajille kuin ammattilaisille. Värilakkojen lisäksi sarja sisältää erilaisia kynsienhoitotuotteita sekä ammattilaisille tarkoitettuja geelilakkoja ja geelilakkaustarvikkeita. Fabyn kynsilakat ovat 5-free lakkoja, eli ne eivät sisällä seuraavia haitallisia ainesosia: DBP (dibutyyliftalaatti), tolueeni, formaldehydi, formaldehydihartsi, kamferi. Lisäksi Fabyn tuotteita ei ole testattu eläimillä. Lakkojen suositushinta on 13e (15ml pullo) ja lakkoja voi ostaakauneutta.com -verkkokaupasta sekä monista liikkeistä kautta maan. Jälleenmyyjien lista löytyy täältä.


Sain maahantuojalta testattavakseni viisi Music -kokoelman lakkaa, jotka ovat tulleet myyntiin maaliskuun lopussa. Koko kokoelma sisältää 12 lakkaa, joista kukin on saanut inspiraationsa musiikista. Kaikki saamani lakat levittyivät nätisti ja kuivuivat todella nopeasti jopa paksummilla kerroksilla. Fabyn lakoissa on leveähkö sivellin, jolla lakka leviää kynsille nätisti ja helposti. Kaikissa kuvissa on kynsillä aluslakka, 2-3 kerrosta värilakkaa ja yksi kerros päällyslakkaa. Olen tässä välissä lyhentänyt kynnet todella rajusti ihan lyhyiksi muuton vuoksi, joten älkäähän pelästykö!


Sweet Tunes – täydellinen shimmerinen kesäpuna. Lakka peittää lyhyet kynnet 2 kerroksella, mutta uskon että pitkät kynnet vaativat kolme kerrosta.


That´s Jazz – rantahiekkaa muistuttava vaalea nude, joka sisältää kultaista shimmeriä. Peittää 2 kerroksella.


Dedicated to Brigitte – täydellinen purkkapinkki creme. Peittää 2 kerroksella.


Marry Me Robbie!! – keltainen creme, sävy on inasen tummempi kuin pullossa, eli se sijoittuu jonnekkin pastellin keltaisen ja kirkkaan keltaisen väliin. Lakkakerrokset kaljuuntuvat melko helposti, joten lakka vaati loppujen lopulta kolme kerrosta.


Wembley ’86 – tummansininen shimmerlakka, joka sisältää pinkki-violettia shimmeriä. Valaistuksesta ja kynsien asennosta riippuen siis lakka näyttää välillä tummansiniseltä (kuten yllä olevassa kuvassa), välillä violetilta ja välillä kynneltä erottuu selkeästi pinkki shimmer. Erittäin kaunis ja erikoinen lakka. Kuvissa kaksi kerrosta, mutta pidemmät kynnet vaativat varmasti kolme kerrosta.


Shimmerin ikuistaminen kuvaan oli ihan sula mahdottomuus. Yritin meinaan kameran joka ikisellä asetuksella ja videollekkin tallentaa lakan upeutta, mutta eihän siitä mitään tullut. Yhden ainoan kuvan sain, jossa edes hiukan näkyy shimmer ja lakka enemmän violetin sävyisenä, mutta luonnossa shimmer näkyy paaaaljon upeammin.
PS. Voit tutustua Fabyyn sekä Fabyn tuotteisiin paremmin täällä. <- klik!

Mikä sävy iskee teihin parhaiten? ♥

1 kommentti:

 1. Kommentit kopioitu Purkkimafian puolelta käsin:


  Hovatar
  maanantai 25. toukokuu 2015 at maanantai 25. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Wembley ’86 Awww! Love…

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  lauantai 30. toukokuu 2015 at lauantai 30. toukokuu 2015 (4 viikkoa ago)
  Todellakin, se on täydellinen! ♥

  Vastaa

  Emma
  maanantai 25. toukokuu 2015 at maanantai 25. toukokuu 2015 (1 kuukausi ago)
  Punainen ja nude näyttää ihanilta!

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  lauantai 30. toukokuu 2015 at lauantai 30. toukokuu 2015 (4 viikkoa ago)
  Ja ne on! :)

  VastaaPoista