Sivut

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kädet ja jalat kuntoon Opin hoitotuotteilla

Kesä on jo aivan nurkan takana ja viimeistään nyt on aika alkaa laittamaan käsiä sekä jalkoja kesäkuntoon kauniita kesäkynsiä sekä korkokenkiä varten. Tähän hommaan voin lämpimästi suositella Opin tuotteita.


Sain Opin maahantuojalta, Kauneudenkaupalta, testiini muutaman Opin hoitotuotteen. En ole koskaan ennen Opin hoitotuotteita testannut, joten innolla odotin vastaisivatko ne kynsilakkojen loistavaa laatua. Testiin sain Cucumber kuorinnnan ja viimeistelyvoiteen sekä paketin, jossa oli yhdessä Avoplex kynsinauhaöljy ja kristalliviila.


Cucumber Scrub -sokerikuorinta on tarkoitettu käytettäväksi sekä käsille, että jaloille. Se kuorii todella tehokkaasti ja jättää ihon aivan ihanan pehmeäksi. Tuoksukin tässä on aivan ihana. Se on samalla makea, mutta raikas. Makeutta siihen tuo ananas ja raikkautta taas kurkku. Ihanan kesäinen tuoksu!

Cucumber massage -viimeistelyvoide on kosteusvoide sekä käsille, että jaloille. Se omaa saman ihanan tuoksun kuin kuorintavoide. Viimeistelyvoidetta voidaan käyttää myöskin käsi- ja jalkahieronnoissa. Voide imeytyy nopeasti, eikä jätä tahmaista tunnetta jälkeensä. Iho jää kuitenkin hetkeksi aikaa sellaiseksi jännän kosteutetun tuntuiseksi, jolloin käsiä ja jalkoja on helppo hieroa voiteen avulla. Tämä ei ole kuitenkaan mitenkään häiritsevä tunne, jos voidetta haluaa käyttää vain käsivoiteena keskellä päivää, sillä itse pystyin naputtelemaan tätä postausta heti voiteen lisäämisen jälkeen.


Yhdessä käytettynä nämä kaksi Cucumber ihanuutta saivat aikaan ihanan pehmeät sekä kosteutetut jalat ja kädet. Aivan ihania tuotteita kumpikin, voin lämpimästi suositella. En löytänyt Kauneudenkaupan verkkokaupasta juuri näitä kahta saamaani tuotetta, mutta verkkokaupasta löytyy kyllä näitä samoja kuorintoja ja voiteita eri tuoksuisina. Kaikki kuorintavoiteet (sekä naamiot) löydät täältä ja voiteet sekä kynsinauhaöljyt löydät täältä.


Avoplex -kynsinauhaöljyyn ihastuin täysin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Plussaa se saa isosta purkista (15ml), siveltimestä, riittoisuudesta sekä aivan ihanasta tuoksusta. Kaikista parhain juttu kuitenkin öljyssä oli se, että se tuntui kosteuttavan kynsiä ja kynsinauhoja heti todella tehokkaasti. Ei ihmekkään, että todella moni kynsifriikki on nimennyt tämän kynsinauhaöljyn omaksi suosikikseen ja luottotuotteekseen.

Opin kristalliviila eli tunnetummin lasiviila on erittäin tehokas, mutta samalla hellävarainen. Itse suosin nykyään vallan lasiviiloja, sillä ne ovat tosiaan hellävaraisempia, pitkäikäisempiä, hygieenisempiä ja monesti vielä tehokkaampiakin, kuin tavalliset paperiviilat. Mistään marketin hyllyltä lasiviilaa ei kannata ostaa, sillä ne ovat aika tehottomia, jolloin niillä saa viilata kynsiään ikuisuuden. Itselläni on aiemmin ollut käytössä Edgy Polishin lasiviila ja siihen verrattuna tämä Opin viila on yhtä hyvä, ellei jopa hiukan parempi. Viila toimitettiin muovisessa putkilossa, josta se saa ison plussan. Monien lasiviilojen mukana kun ei saa mitään kunnollista suojusta, jolloin niitä ei oikein viitsi laittaa kassiin. Itselläni on kuitenkin pakko olla aina kynsiviila kassissa mukana ja nyt vihdosta viimein saan kunnon viilan myös laukkuun, jes!


Kaikenkaikkiaan voi todeta, että Opin hoitotuotteet ovat yhtä laadukkaita, kuin kynsilakatkin. Oikeastaan voisi sanoa, että ne ovat melkein jopa laadukkaampia kuin lakat, sillä en keksiä näistä kyllä mitään valitettavaa. Ihastuin erityisesti noihin Manicure – Pedicure -tuotteisiin, joilla saa viikottaisiin hoitohetkiin ihanaa spa-tunnelmaa. ♥

Oletteko te kokeilleet Opin hoitotuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti