Sivut

lauantai 6. kesäkuuta 2015

LivBox – kesäkuu

LivBox tupsahti postimiehen mukana meidän ovelle eilen ja tänään kurkataankin minkälainen sisältö boksilla oli.


Teemavärinä tässä kuussa oli suloinen vaaleansininen ja teemana ”mökille vai Madeiralle?”.


Boksin sisältö oli mielestäni toisaalta erittäin kiva, mutta sitten toisaalta hiukan tylsä. Boksissa oli siis Compeedin rakkolaastareita, Rexonan dödö, Bernard Cassieren kosteuttava mattafluidi, Rimmelin kynsilakka, Kubiss Londonin kivipuuteri, L´Occitanen suihkugeeli, Jordanin hammasharja, Lumene Natural Coden kajaali sekä pari lahjaetua.


Itselleni mieluisat tuotteet olivat ehdottomasti rakkolaastarit, mattafluidi, kynsilakka, puuteri sekä kajaali. Tosin kynsilakan olisin voinut ottaa ehkä jonain hiukan kesäisempänä sävynä, mutta tuleehan noita nudeja usein myös käytettyä. Dödö ja hammasharjakin kyllä varmasti pääsevät käyttöön, mutta niiden tilalle olisin kyllä mielelläni ottanut jotain vähän erikoisempaa. Ihan kiva boksi kaikenkaikkiaan, mutta nyt jäi jotenkin tuntumaan, että jotain tästä puuttui!


PS. Tarkemmin boksin tuotteista voit lukea LivBoxin sivuilta täältä. <- klik!
LivBox on saatu blogin kautta esiteltäväksi.

Iskikö tämän kuun boksi teihin? ♥

1 kommentti:

 1. Kommentit kopioitu Purkkimafian puolelta käsin:


  sari
  lauantai 6. kesäkuu 2015 at lauantai 6. kesäkuu 2015 (3 viikkoa ago)
  Tykkäsin itse. Monipuolinen: kivaa ja käytännöllistä eli toisaalta dödöä ja hammasharjaa, toisaalta vartalotuoksua ja rajausväriä. Varmaan kaikki menee käyttöön, vaikka Herbinan vartalotuoksu ei ihan niin nappaakaan.

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  maanantai 8. kesäkuu 2015 at maanantai 8. kesäkuu 2015 (3 viikkoa ago)
  Mä kans tykkäsin boksista vaikkakin tuon hammasharjan ja dödön olisin voinut tosiaan vaihtaa johonkin muuhun. Osittain tosin siksi, että mulla nyt sattuu olemaan kaapissa pari ylimäärästä harjaa ja dödöä jo valmiina. :) Kiva kuitenkin että sua boksi miellytti! ♥ Mulla ei tuota vartalotuoksua tullut, mutta omistan sen kyllä meloonin tuoksuisena jo ennestään. Minkä tuoksun sä sait? Itse en tykännyt meinaan siitä suklaasta ja mansikasta ollenkaan, mutta melooni on mun nenään tosi namu! ♥

  Vastaa

  Elisa | Miten niin liikaa?
  maanantai 8. kesäkuu 2015 at maanantai 8. kesäkuu 2015 (3 viikkoa ago)
  Tulin, näin, spoilaannuin. Vaikuttaa ihan kivalta, vaikka hammasharja on mulle turha kun käytän sähköversiota :) Tosin juurikin matkalle hyvä. Harmi, että tuli taas dödö, mulla kun niitä ei kulu niin usein.

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  maanantai 8. kesäkuu 2015 at maanantai 8. kesäkuu 2015 (3 viikkoa ago)
  Haha, voi ei! :’D Matkalle joo toi harja varmasti menee! Mä en oo vieläkään saanut aikaseks ostaa sähköhammasharjaa, ää! Toi dödö oli joo kans vähän plääh, kun olikos huhtikuun boksissa viimeksi dödö? Ja mullakaan ei dödöille oo sen suurempaa käyttöö ja nytkin niitä löytyy jo kaapista useempi avaamaton. Noh, jonon jatkoksi tuokin sitten! :D

  Vastaa

  Boksiaddiktio
  torstai 11. kesäkuu 2015 at torstai 11. kesäkuu 2015 (2 viikkoa ago)
  Tykkäsin itse kovasti tästä, kerrankin kaikki tulee käyttöön. :) Olen tosin tyytyväinen, että sain suihkeen enkä kynsilakkaa, vaikka mansikkasuihke onkin aika ällömakea. Esittelin boksini uudessa blogissani. Tänään tein esittelyn ihan erilaisesta ulkomaalaisesta boksista, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa. :) Ihania kynsijuttuja sinulla!

  Vastaa

  Anniina / Tiny Nail Design
  tiistai 16. kesäkuu 2015 at tiistai 16. kesäkuu 2015 (2 viikkoa ago)
  Kiva että tykkäsit boksista! ♥ Mä oon kans tuoksutellut tuota mansikkasuihketta ja se oli kyllä tosi makea. Itseltä löytyy sama suihke meloonin tuoksuisena ja siitä tykkään tosi paljon! Ja hei boksit kiinnostaa aina, täytyykin siis käydä kurkkaamassa! :) Ja kiitos! ♥

  VastaaPoista