Sivut

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Essence nyt Suomessa

Keskiviikkona tuli poikettua Ideaparkissa, sillä Essencen tuotteet tulivat sinne vihdoin myyntiin! 


Mikäli jollekkin Essence ei ole vielä tuttu, niin minäpä kerron siitä vähäsen. Essence on siis Saksalainen kosmetiikkamerkki, joka myy kynsilakkoja, meikkejä sekä hoitotuotteita. Tuotteet ovat erittäin edullisia (esim. normi värilakat 1,99e / kpl, ripsivärit n. 3-4e / kpl ja huulipunat alle 3e / kpl), mutta hintaansa nähden laadukkaita ja ne ovat olleetkin aika monen kynsi- ja kosmefriikin suosiossa jo pitkän aikaa. Itsekkin olen tilannut Essenceä jo pitkään Saksalaisesta verkkokaupasta, joka kantaa nimeä Kosmetik4less. Nyt Essenceä saa kuitenkin ostettua Suomesta, joten tuotteita pääsee tutkimaan ihan paikan päälle!


Essencen myyntipisteet Suomessa:

Haukipudas, Halpa-Halli (1m)
Helsinki / Itäkeskus, Tokmanni (2m)
Helsinki / Kaisaniemi, Tokmanni (1m)
Hyrylä / Tuusula, Tokmanni (2m)

Ii, Kärkkäinen (1m)

Joensuu, Carlson (2m)
Jyväskylä, Minimani (2m)
Järvenpää, Tokmanni (2m)

Kiiminki, Halpa-Halli (1m)
Kokkola, Halpa-Halli (1m)
Kokkola, Minimani (2m)
Kuopio/Matkus, Halpa-Halli (2m)
Kuopio, Carlson (2m)

Lahti, Kärkkäinen (2m)
Lempäälä / Ideapark, Minimani (2m)
Liminka, Halpa-Halli (1m)

Mikkeli, Carlson (2m)
Muhos, Halpa-Halli (1m)

Närpiö, Halpa-Halli (1m)

Pietarsaari, Halpa-Halli (1m)
Pori, Halpa-Halli (1m)
Porvoo, Tokmanni (2m)

Raahe, Halpa-Halli (1m)

Saarijärvi, Halpa-Halli (1m)
Seinäjoki, Minimani (2m)
Siilinjärvi, Halpa-Halli (1m)

Turku / Länsikeskus, Tokmanni (2m)
Tuuri / Keskisen Kyläkauppa (2m+2m)

Vaasa, Minimani (2m)

Ylivieska, Halpa-Halli (1m)
Ylivieska, Kärkkäinen (2m)

Metrimerkintä myyntipisteen perässä tarkoittaa myyntipisteen kokoa. Suomessa on siis yhden ja kahden metrin myyntipisteitä. Tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyy siis vielä täyttövaiheessa oleva kaksimetrinen myyntipiste. Kuvan valmiista kaksimetrisestä myyntipisteestä näet Ideaparkin Minimanin -Facebooksivuilta. Yhteen metriin kuuluu siis vain tuo ensimmäisen kuvan vasen puolikas.


Sitten vielä loppuun meikäläisen ostokset. Mun oli pakko oikein kunnolla nyt hamstrata kaikkea, koska nämä Essencen tuotteet on saavuttaneet aika hurjan suosion Suomeen saapuessaan, joten arvata saattaa, että hyllyt ovat tyhjentyneet nopeasti. Minä siis nappasin mukaani aikamoisen liudan kynsilakkoja, muutaman ripsivärin, pari huulipunaa, tuotteita kulmien laittoon sekä pari muutakin tuotetta. Näitä tullaan luonnollisesti näkemään sitten pikkuhiljaa omissa postauksissaan.


PS. Uusia myyntipisteitä tupsahtelee pitkin Suomea kaiken aikaa, joten jos haluat pysyä näistä kärryillä, suosittelen liittymään Kynsikoristelut -facebookryhmään, jossa meidän ihka oma "Essencemies" päivittelee uusimmat kuulumiset myös täydennyksistä ja uutuuksista.

Oletteko te jo kokeilleet Essencen tuotteita? 

14 kommenttia:

 1. Kiva että nää saatiin vihdoinki suomeen ja ei tuolla itiksen tokmannilla kyllä ollu kun yksi hylly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! ♥ Itäkeskusen Tokmannin toinen metri on tullut vasta eilen! Aiemmin sielä olikin vain yksi hylly. :)

   Poista
  2. Ok kiitos tiedosta täytyy käydä jossain vaihees vilkaseen =)

   Poista
  3. Olisipa kannattanut aamulla ennen keskustan reissua selailla blogosfääriä, kävin taasen katselemassa lähes tyhjää Kaisaniemen hyllyä ajatellen etteipä Itiksessäkään sen enempää valikoimaa olisi... Uusi yritys siis myöhemmin viikolla, kiva huomata että kysyntään on vastattu ja hyllymetrit laajenevat näin nopeasti :)

   Poista
  4. Eipä mitään eekku ja käy ihmeessä kurkaamassa! :)

   Poista
  5. Voi ei Miss M! :( Noh, ei muuta kuin uudestaan kaupoille vaan! :D Ja joo tuo on kyllä tosi kiva juttu. :)

   Poista
 2. Voitin joskus jostakin arvonnasta essencen mustan kynsilakan ja mun kynsillä se on kaikkein pysyvin lakka mitä olen ikinä kokeillut! Tykkäsin myös tosi paljon leveästä sudista ja peitti todella hyvin.:) Munkin kyllä pitäis joskus tässä käydä tutkailemassa nuita hyllyjä,kun vielä en ole.:)

  ♥:Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös tuo Essencen musta lakka ja se on kyllä hyvä! Ja oikeastaan lähes kaikki Essencen värilakat joita oon testannut, ovat olleet hyviä. Joitakin poikkeuksia toki löytyy, mutta monet lakoista on kyllä tosi jees! :) Kannattaa käydä kurkkaamassa! Myös suuri osa Essencen muista meikeistä on tosi hyviä ja nekin erittäin edullisia! ♥

   Poista
 3. Maahantuoja? Eipä löydy näitä Satakunnasta.. Muutakun näköjään Porista. Kenelle pitäisi ehdottaa, että tulisi tätä merkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Suomen maahantuoja on Cosmo Nordic Ab (http://www.cosmonordic.com/). Tuolta sivulta löytyy René Karlssonin sähköposti, jonne voit laittaa toiveen myyntipaikasta. :)

   Poista
 4. Postia lähetetty. :) Onko nuo tavalliset Essencen lakat hyviä leimaukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, multa on jäänyt tämä kommentti huomaamatta, anteeksi! Mutta siis en ole edes kokeillut noita tavallisia lakkoja leimaamiseen, joten en osaa siitä sen tarkemmin sanoa. Useat lakat ovat kyllä tosi tosi pigmenttisiä, joten sen puolesta ne saattaisivatkin sopia leimaukseen. :)

   Poista
 5. Oli ihanaa löytää blogisi niin löysin nämä ihanat meikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva että löysit blogiini ja toivottavasti säkin löydät Essenceltä kaikkia ihanuuksia itsellesi! ♥

   Poista