Sivut

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kesäinen vesimarmorointi

Tänään esittelyyn pääsee kynnet, jotka lakkasin itselleni aamupäivällä. 


Meillä on ollut miehen kanssa tänään lapsivapaa, joten halusin tehdä kynsille jotain hiukan erikoisempaa ja enemmän aikaa vievää. Niimpä päädyin vesimarmoroimaan. Samalla testiin pääsi myös pari uutta Essencen lakkaa, joita vilautin teille jo viime postauksessa.


Peukaloon, keskisormeen ja pikkurilliin lakkasin Essencen Candy Loven, joka on aivan superihana persikkainen söpöläisyys. Se sisältää hopeaa shimmeriä, joka erottuu myös hennosti kynneltä. Koostumus lakassa on hiukan rakeinen, mutta siitä huolimatta lakka levittyy ihan nätisti. Peittävyyteen vaaditaan 2-3 kerrosta.Candy Love oli niin kaunis yksinään, joten en halunnut lähteä peittämään sitä millään erikoisemmalla. Niinpä keskisormeen ja pikkurilliin laitoin keskikokoiset supershine strassit ja peukaloon sitten hiukan isomman strassin.


Etusormeen ja nimettömään tein kukat vesimarmoroimalla. Vesimarmoroinnin pohjalle lakkasin kerroksen Essencen valkoista, joka osoittautui muuten ainakin näin ensikokeilulla todella hyväksi! Luulen, että se ansaitsee oman postauksensa jossain vaiheessa.


Vesimarmoroinnin toteutin Opin I Just Can´t Cope-acabanan, Essencen Indian Summerin sekä Essencen Don´t Be Shy!:n avulla. Ne toimivat ihan hyvin marmoroinnissa, tosin Don´t Be Shy! tuntui kuivahtavan veteen melko nopeasti, joten sen lisättyäni piti olla aina melko nopea seuraavan lakkapisaran kanssa, jotta myös seuraava pisara levisi kunnolla veteen.

Käytetyt: Essence - Candy Love, O.P.I - I Just Can´t Cope-acabana, Essence - Wild White Ways, Essence - Don´t Be Shy!, Essence - Indian Summer, pistetyökalu sekä erikokoiset supershine strassit.

Näistä kynsistä tuli kyllä ihan huippukivat! Niin kesäiset ja tyttömäiset, ihan mun näköiset.

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

14 kommenttia:

 1. Ihanat<3 tykkään tosi paljon kynsistä ja väreistä.

  VastaaPoista
 2. On kauniit wau! Sää se kyllä osaat vesimarmoroida taitavasti. <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihan huiput <3 ja kesäiset! Voi kun mun marmorointi joskus onnistuisi noin hyvin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Kynsille! ♥ Älä huoli, tää ei oo välttämättä mikään taitolaji vaan onnistuminen on ihan kuun asennosta kiinni! :'D

   Poista
 4. Ihanat! Huono puoli se, että tulee lisää Essence-himotuksia... :D

  VastaaPoista
 5. Voi että nää on upeat! Ei voi kuin tuijottaa :) ♥

  VastaaPoista